- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
:))ay cok yaşayın .Hımm, çalışmanıza da izin vermiyor demek, pekte kıskançmış...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))ay cok yaşayın .Hımm, çalışmanıza da izin vermiyor demek, pekte kıskançmış...
Kime desem doğrudur var öyle şeyler neden okutmadın diyorlar ben de böyle işlere pek inanmazdım hocanın rüyamdaki şeyi bilmesi cok şaşırttı ve şok oldum bende gerçekten böyle bişey varmı ??
Sizin başınıza gelse ne yapardınız!birde böyle düşünün.psikolojiniz alt üst olmazmıydı..birde bi hoca çıkıp rüyalarını bilse ..ne yapar ne düşünürdünüz?
Gercektenmi ya.sende mi görüyorsun .insn şimdi rahatlattım beni .kime desem çünkü yok canımlar sacmalamalar ..insanlar öyle tepki veriyorki daha tedirgin oluyorum.Eminim pek çok kişi, ben de dahil, zaman zaman rüyasında taciz edildiğini görüyordur, bunun fantaziyle, sapkınlıkla ya da cinlerle alakası yok ki be güzelim. Bilinçaltı olaylarından bahsederlet hep bilirsiniz, öyle bir şey işte, hemen ona buna yormayın.
Canım konunun başlığını cinli açmayın diye dedim zaten .hala niye girip acıyon o Zaman.Yav şöyle saçma salak konular açmayın allah allah.
Yasak diyorlar anlamıyor musunuz ?
Korkuyoz surda
Okumadım konunu ama ismi bile yetti.
Hangi kitapta bulabilirim peki bi araştırayımBenim başıma gelse Sigmund Freud'un rüyalarımızın kaynağıyla ilgili çok güzel görüşleri var. Onları okur kendimi analiz etmeye çalışırdım.
Bir "hoca" para istiyorsa yalancılığı tescillenir benim gözümde.
Sıkıntı yok en fazla kk dan oluruz ..Fena ceza alırsın ama ben sana diyim![]()
Hangi kitapta bulabilirim peki bi araştırayım
Gercektenmi ya.sende mi görüyorsun .insn şimdi rahatlattım beni .kime desem çünkü yok canımlar sacmalamalar ..insanlar öyle tepki veriyorki daha tedirgin oluyorum.
Çok saol
Hepinize dua ederim merak etmeyin ..bana don atlet getirin