Çinliler Tuvaletten Lokanta yapmis

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adamlar aşmış artık yapacak işleri kalmamış her türlü icadı yaptıkları için bari böyle eğlenelim diyorlar lülülülülülü

Japonlar midemi bulandiriyorlar artik:mymeka: :mymeka: :mymeka: ...
Daha neler görecegiz bakalim fisfisfis

orda yesinler orda s....çsınlar çok hoş tam onlara göre.
yawf orda insanın midesi bulanır nasıl yemek yiyolar bunlar yaaa.
ohh Türkiyeme kurban olurum ben beee

tamda onlardan bekleneni yapmışlar.. nerde bi iğrençlik onlar içinde zatiiii...

mide bulandırıcı...
zaten çinlir ve yemek kelimesi bi araya geldi mi prtaya berbat şeyler çıkıyo ....

ne kadar pislik varsa hepsini bu japon çin tayfası yapıyor sinir oluyom ben bu millete
böcek yemeler
bebek yemeler
bi....(anladın sen onu) yemedikleri kaldıydı şimdilik kasesini kullanıyorlar oda yakındır

KATILIYORUM İNSANIN MİDESİNİ KALDIRIYO Pİ İNSANLAR

ne kadar manyak pis şey varsa yapıyorlar vc de de yemek mi yenilirmiş mide değil çöp torbası mubarek

cidden bi b..larini yemedikleri kalmisti o da gerceklesti sonunda. Bazan düsünüyom allahim deprem i onlara uyari olarak mi yolladi, hic bisey nedensiz degill

Yani ne kadar gereksiz bir durum,ne var sanki adam gibi tabaklarda doğru düzgün yeseler yok illa iğrençleşecekler..zaten ne halt varsa yiyiyorlar,birde bu eksikti..

nerde iğrençlik varsa bunun karşısında hep çin çıkıyo var öggggggggg

bunlar hazir burdayken ettigimizide yiyelim derler yakinda.manyaklar bunlara sofraya saygiyi ögreten olmamis.igrencler..

ancak onların miğdesi kaldırır böle bişiyi
hoş mide de denmez onlarınkine ama
böcekleri,karafatmaları yiyen onlar değülmü sanki

her yaptıkları iğrenç şu çinlilerin....paylaşım için teşekkürler canım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…