Cinnet geçireceğim artık :(

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
Hanımlar bebeğim 7 aylık
İnanılmaz derecede bana bağlı ve asla uykuya dalamıyor
Sürekli kucağımda beni tutarak uyumak istiyor
Nefes alacak vaktim yok inanın
Delirdim deliriyorum artık
Eşimin yüzünden kendi uyumaya da alıştıramıyorum çünkü az bir mızmızlansa hemen al çocuk ölüyor diye tartışmaya başlıyoruz
Biraz önce uyutmaya çalışıyorum uykudan ölüyor artık yine de uyumuyor
Elektrikli beşiğe koyuyorum sallanmayı sevdiği için yine aynı beni istiyor
herkes biraz ağlar öğrenir kendi kendine uyumayı diyor ama bir haftadır deniyorum ben yanına gelene kadar morarana kadar ağlıyor ne yapacağım ben bana akıl verin
Uykuya çok zor Dalan bir çocuk ve uyku süresi en fazla 20 dakika 10 dakika

Instagramin varmi?

Varsa orda uykuperisi dıye uyku eğitimi tavsiyelerı veren bi uzman hanım var tavsıye ederim..

Öyle bir çocuğa sahibim.
Hiçbir yöntem fayda etmedi, pes ettim ben de.
Bizimle aramızda uyuyor 2 buçuk yaşında.
Hala gece defalarca uyanır, ağlar.
Hele yanında yoksak kriz geçirir.
Önerim yok ama büyüdükçe biraz düzelecek, onu söylemeye geldim.
Şuan hem büyüme atağındadır hem se diş sancıları vardır.

Uykuyu sevmiyo demekki dönemsel de değil hep öyleymiş üç yaşına kadar sabır etmen lazım Yatağına koyup yanına ninni açabilirsin kokunun sindini bişeyi verebilirsin eline uyku arkadası edindirebilirsin gündüzleri kendi kendine uyumayı öğretirsen belki uyuma süreleri uzar çık az uyyyo daha çok küçük Emin’im sen yanında yatsan iki saat uyur senin kokunu arıyo bence

Hanımlar bebeğim 7 aylık
İnanılmaz derecede bana bağlı ve asla uykuya dalamıyor
Sürekli kucağımda beni tutarak uyumak istiyor
Nefes alacak vaktim yok inanın
Delirdim deliriyorum artık
Eşimin yüzünden kendi uyumaya da alıştıramıyorum çünkü az bir mızmızlansa hemen al çocuk ölüyor diye tartışmaya başlıyoruz
Biraz önce uyutmaya çalışıyorum uykudan ölüyor artık yine de uyumuyor
Elektrikli beşiğe koyuyorum sallanmayı sevdiği için yine aynı beni istiyor
herkes biraz ağlar öğrenir kendi kendine uyumayı diyor ama bir haftadır deniyorum ben yanına gelene kadar morarana kadar ağlıyor ne yapacağım ben bana akıl verin
Uykuya çok zor Dalan bir çocuk ve uyku süresi en fazla 20 dakika 10 dakika
dogru diyorlar nasil alistrirsan oyle gider benim ilk kizimda esim git bak uyuma bilmem oyl seyler diye diye kiz 5 yasina geldi hala anne yanimda bekle der. diger ikisini ho oyle alistrmadim yat derim yatar. kucuk kizim 9 aylik olcak aglar agla 2 dk sonra uyuyor oyle alisti kendi kendine. esjiden millet nasl bakiyordu cocuguna yoksa

Back
X