Cinnet geçirmek üzereyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Off o ne ya..
1 değil 2 değil cinnet geçirir "kaç yaşında kadınsın şart şurt öğren. Senin b.kunu görmek zorunda değilim. dikkat etmezsen yedi sülalene rezil ederim" diye dümdük bağırırdım herhalde..
Keşke o kadar açık bir insan olabilsem. Bu kadar dert sahibi olmazdım

Allah aşkına seninki de dert mi demeyin, ne çok konu açar oldun demeyin..
Allah rızası için akıl verin ablalarım, kardeşlerim..

Ben bu hijyen sorununu nasıl çözerim. İşten eve geldim. Doğal olarak ilk wcye yöneldim.
Mide bulandırmak gibi olmasın ama klozet komple bulaşık.

La havle dedim. Aldım çamaşır suyu şişesini üstümü bile değişmeden girdim yıkadım. Öyle hacet giderdim.

Ordan çıktım el yıkamaya banyoya. Lavabonun içi afedersiniz burun pisliği, bir de ağız çalkalanmış yemek artığı dolu.

Şuan inanılmaz sinirliyim. Evde zaten üç kişiyiz. Çoğunuz biliyor kv ile yaşıyoruz.
Ben yapmıyorum bu pislikleri.

Eşimle de çok tartıştık. Onun üzerinden kocam sana söylüyorum kv sen anla da yaptım.

Olmuyor olmuyor.

Yahu çoluk yok çocuk yok. Haftada 1 gün dip köşe temizliyorum. Kimseden temizlik beklemiyorum ama kirletmesinler bana yeter.

Yada be insan evladı banyodan tuvaletten çıkınca arkana bir bak ben ne yaptım diye.

Çok titiz biri değilim. Ancak bu kadarına katlanamıyorum. Ayrıca yetişemiyorum da. Hep elimde cif, çamaşır suyu gezemiyorum.
İçim de almıyor.

Mutfak deseniz dolap kapakları el izi içinde.

Ulan kulp var orda kulppp. Dolap dediğin kulbundan açılır kapanır. Kvdenin gözünün içine baka baka da sildim. Her akşam da sildim. Olmuyor, olmuyor.

Şimdi fenalık geçireceğim.

Ne olur bana akıl verin ben bu insanlara temizliği nasıl öğreteceğim. Hijyeni geçtim temel temizliği nasıl anlatacağım?

Her fikre açığım. Yoksa gerçekten bir gün hastaneye yatmalı kalkmalı bir cinnet geçireceğim.

Ne olur yardım...

Ben bu hijyen sorununu nasıl çözerim. İşten eve geldim. Doğal olarak ilk wcye yöneldim.

La havle dedim. Aldım çamaşır suyu şişesini üstümü bile değişmeden girdim yıkadım. Öyle hacet giderdim.

Ordan çıktım el yıkamaya banyoya. Lavabonun içi afedersiniz burun pisliği, bir de ağız çalkalanmış yemek artığı dolu.

Şuan inanılmaz sinirliyim. Evde zaten üç kişiyiz. Çoğunuz biliyor kv ile yaşıyoruz.

Eşimle de çok tartıştık. Onun üzerinden kocam sana söylüyorum kv sen anla da yaptım.

Olmuyor olmuyor.

Yahu çoluk yok çocuk yok. Haftada 1 gün dip köşe temizliyorum. Kimseden temizlik beklemiyorum ama kirletmesinler bana yeter.

Yada be insan evladı banyodan tuvaletten çıkınca arkana bir bak ben ne yaptım diye.

Çok titiz biri değilim. Ancak bu kadarına katlanamıyorum. Ayrıca yetişemiyorum da. Hep elimde cif, çamaşır suyu gezemiyorum.
İçim de almıyor.

Ulan kulp var orda kulppp. Dolap dediğin kulbundan açılır kapanır. Kvdenin gözünün içine baka baka da sildim. Her akşam da sildim. Olmuyor, olmuyor.

Ne olur bana akıl verin ben bu insanlara temizliği nasıl öğreteceğim. Hijyeni geçtim temel temizliği nasıl anlatacağım?

Her fikre açığım. Yoksa gerçekten bir gün hastaneye yatmalı kalkmalı bir cinnet geçireceğim.

Ne olur yardım...

Olmuyor olmuyor.

İçim de almıyor.

Ne olur yardım...
İkisini de karşınıza alıp konuşun açık açık.Bu kadar da olmaz yahu

sen homurdanarak temizlik yaparken bişey demiyomu

Sen içine attıkça kadının ekmeğine yağ sürüyorsun. Seni o evde tutan ne, evliliğin mi çok güzel ?

Sen içine attıkça kadının ekmeğine yağ sürüyorsun. Seni o evde tutan ne, evliliğin mi çok güzel ?
Hayır değil. Bizimkine evlilikte denmez.

İki kere baş başa dışarı çıksak kv küser. Siz çekirdek aile gezin der. Surat asar.

Eşim eve geç gelse benden önce bağırmaya başlar nerde kaldın diye.

Birlikte olmak için onun keyfini bekleriz 1den aşağı yatmaz. Kalkar yan tarafımızda mutfakta durur. Gece yarısı wcye kalkıp kapıları dan dun vurur uykumdan kaldırır.

İzin günümde onun telefon konuşmasına uyanırım böyle böyle gider saymakla bitmez.

Sizce bu evlilik mi?

Çok zor allah yardımcınız olsun. Acikca kibarca söylemekten başka çareniz yok. Kussun ne olacak ki. Konusmasin. Acliktan olmez sonunda yer. Keşke baştan ayrı ev tutsaydıniz bir alt kat olsaydı da beraber olmasaydı. Sizde yer evine giderdi.

Hayır değil. Bizimkine evlilikte denmez.

İki kere baş başa dışarı çıksak kv küser. Siz çekirdek aile gezin der. Surat asar.

Eşim eve geç gelse benden önce bağırmaya başlar nerde kaldın diye.

Birlikte olmak için onun keyfini bekleriz 1den aşağı yatmaz. Kalkar yan tarafımızda mutfakta durur. Gece yarısı wcye kalkıp kapıları dan dun vurur uykumdan kaldırır.

İzin günümde onun telefon konuşmasına uyanırım böyle böyle gider saymakla bitmez.

Sizce bu evlilik mi?
Evlilik değil tabiki. Neden bu insanların yükünü çekiyorsunuz ki. Mutlu değilsin maddi bi çıkarında yok belli ki çalışıyorsun. Sana bu insanlardan daha büyük kötülüğü kimse yapmaz. Tek başına yaşasan arkadaş eş dost eminim daha mutlu olursun. Katlanma şu pis insanlara.

Ayy benim babaanemde böyle pis biraz şuan aklıma geldide eski zamanlar hatta örnek vereyim sırf annem cinnet geçirsin diye sofradaki çatal ile ayak parmaklarının arasına tukuruk sürüp:rolleyes: çatalın sapıyla kaşırdı:kusmuk: iyyykkkkkk allahimmm çok zor zamanlardı annemde o kadın gitti mi her şeyi çöpe atar heryeri ozonlardi:bicak:
ya belki komik degil ama istemsizce guldum hahahahh

hiç titiz biri değilimdir ama bu ne diyesim geldi benim bile.
yerinizde olsam kocamı ve kv yi karşıma alır ikisine de sakince bu şekilde birlikte yaşamanın mümkün olmadığını, ikisinin de arkasını toplamanın benim görevim olmadığını söylerim. eşimel ayrıca konuşmam veya kv ye imalı bir şeyler anlatmaya çalışmam, olduğu gibi söylerim. sonra yanlız bırakırım onları, artık temizlik planlarını yapsınlar.

hoş yerinizde olsam dedim de bu devirde kv ile yaşamak mı kalmış, bunun başka çözümü yok mu, 1+1 veya 1+0 daire falan yok mu çevrenizde. siz de olmadı kendiniz de küçük bir eve geçin.

Ah ah sen de birgün bunları içine attığına çok pişman olacaksın. Homurdanmak sürat asmak eşine patlamak istediklerini sana getirmeyeceği gibi, bir de seni haksız yapar. Istemesen de zorlayacaksın ve kayinvalidene acik acik söyleyeceksin. Anne kalk tuvaleti temizle kirli bırakmışsın ben temizleyemem... veya eşine diyeceksin ki bundan sonra tuvalet banyo temizligi sende. Haftada 1 kere de süpürge. Evi bisey götürse umursama. Baktin tınmıyorlar artık tutma bağır çağır. Bırak komşular herkes duysun. Şeytan azapta gerek seninkiler oyle sus sus temizle kendinle kavga et. Oh tam onlara göre temizlik işçisi. Bi an önce aklını başına topla. Özgüvenini ailen aldı, aklını da bunlar mi alsin da tamamen ellerine kal. Ondan sonra geçmiş olsun, istesen de ya bu evde ya baba evinde yaşlanacaksın. Senin madem destekleyenin Yok, güçlü kalman, psikolojik acıdan sağlığını koruman lazim. Çünkü yarın ne olacağı belli değil. Aklını başına topla. Boyle pasif pasif geçen her gün zarar sana.

inanın ki ugraşmazdım.
sizin inadınıza yapıyor.işten gelip temizlemeniz onun hoşuna gidiyor.
bırakın öyle kalsın.
onlar gb yapın oturun

Ayy benim babaanemde böyle pis biraz şuan aklıma geldide eski zamanlar hatta örnek vereyim sırf annem cinnet geçirsin diye sofradaki çatal ile ayak parmaklarının arasına tukuruk sürüp:rolleyes: çatalın sapıyla kaşırdı:kusmuk: iyyykkkkkk allahimmm çok zor zamanlardı annemde o kadın gitti mi her şeyi çöpe atar heryeri ozonlardi:bicak:

O ne yaaaa:kusmuk:

Allah aşkına kendine yakustirdigin hayat n mu hem para kazan bunlara bak bide b. K temizle aklını mi yitirdim arkadaşım sen neyi kimi ne için çekiyordum seni düşünmeyen aileni sen hiç düşünme ayrıl gitsin bu ne böyle kendin için yasa ohh mutlu ve b.k olmayan temiz tuvaletle annen yüz kere laf desin omu çekiyor temizliyor sanki hayat senin

Kaç yaşında kaynaniz. Bir örnek daha vereyim bi ara babannem hasta oldu hic sevmediği annemin yanına getirdiler 4 kiz var annem tek gelin ve anneme postaladılar kadın eli ayağı tutuyor olduğu halde tuvalette poposunu sildiği pislikli peceteri antreye atıyordu ve bu kadın bizim hemen alt katımızda otururdu

Anam snn babanne de ne fenaymış evlerden ırak

Hem çalışıp hem kocanızın ve kayınvalidenizin arkasından pis bıraktıkları yerleri temizlemek durumunda değilsiniz. Kocanıza söyleyin annesiyle konuşsun. Konuşmuyorsa gelsin kendisi pisliğini temizlesin. Hayvanlar bile pisliklerini ardında bırakmıyor ya. İnanın kimse tavırlarınızdan derdinizi anlamaz. Açık açık konuşmadıkça bir sonuca varamassınız. Kolaylıklar diliyorum.

Ben de üzüldüm sizin adınıza .. artık kv ile oturan kimse yok inanın .. keşke evlenmeden önce bunun bir yoluna baksaymissiniz .. yani uzun dönemde dusunuyorum ,bir şekilde patlayacaksiniz .bu bir yıllık , iki yıllık bir süreç de değil .. kaldı ki ayrı ev de acsaniz anladığım kadarıyla hep siz ilgileneceksiniz , ki bu da çok üst seviyede bir gelir yoksa belki tek kişinin maaşı demek .. sizin ilerde çocuk ,ev gibi yatırımlar yapmanızı da ongorursek , ciddi bir sorun teşkil ediyor . Ben şahsen kv çok iyi olsa bile beraber yaşama taraftarı değilim . İnsan kendi annesi ile bile uzun dönem yaşamak istemiyor . Kaldı ki sizin kv oldukça zor biri ... Kolaylıklar diliyorum .. eşinizle konusun , paranizi da biriktirin .. hiç olmadı , ayrilirsiniz ...

Ayyy aklıma biri geldi off iğrendim biri wcye girdi hastanede arkadından benim ufak kızın çişi geldi gittik hastane hep klozet bizden önce giren de belli ama mübarek ayakta işemiş her yer sidik offffff dedim ama elimle suyu çeşmeden alıp döke sıvı sabun sıkarak temizledim kuruladım ki peçeteyi bitirdik çocuk öyle oturdu 3yaşına girmemişti kızım ama adla pis wcye oturmaz saatlerce tutar yine girmez yani batıran kişi kadunı hastalıklarından doktora götürdük düşünün yani bide dr demediği halde hetkeze demezmi dr pis wcye girme gerekirse ayrı tuvalet kullan dedi diye halbuki drun yanındaydım çok başka sebep söyledi en sonunda dayanamadım dedim bizde herkesin kullandığı wc yi kullanıyoruz ama bayıksa veya değilse ilk bol su döker fırçslarım çıkarken yine bol su dökerim kişi kendi temiz olursa zaten hasta olmaz diye ve kadı benim kv:KK70:
Demem o ki karşısına geç kırmadan söyle kendi sağlığın için de bu önemli anne de yarın hasta falan olursun de en çok ordan kapılıyo hastalk zaten başka yolu yok sen istediğin kadar ima et alınmaz bile

Olmuyor olmuyor.

İçim de almıyor.

Ne olur yardım...
Ahhh tam benim acmak istedigim konuyu acmissiniz :KK43: bnm kayinvalidem de boyle tuvalet terligini halinin ustune getiriyor tuvaleti batiriyor, gunde 3 defa tuvaleti yikadigim zamanlar oluyor.Heo camasirsuyuyla cifle temizlerim.bide kiziyor tuvaleti yikayinca kayicam diyor yikayinca kufur eder. odasi cok pis kokuyor ki her gun cami aciyorum.7/24 tuvallette suyu sonuna kdr aciyor, 1 saat kapilari sert kapatiyor.bebegim syrekli uyaniyor gece onun gurultusunden.Kibarca bikac defa uyardik kustu bizden kufur etti, 3 oglu daha var kimse bakmiyor.Ben ne ypsam yaranamiyorum cunku ben yabanciyim, diger gelinleri akrabasi.Bnde biktim ama esim de ne yapalim diyor annemi atamam.Hic huzurum klmadi cok titizim ben huyum boyle ne yapayim midem bulaniyor:kusmuk:artik elimde degil gercekten allah sabir versin :KK43:gercekten yasamayan anlayamaz.

Back
X