Cinnet geçirmek üzereyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Karşınıza alıp güzelce konuşmaktan başka bir çözüm aklıma gelmedi:(
zor ve gıcık edici bir durum allah yardımcınız olsun...

Açıkca söyle kuzum ne diye hırpalıyon ki kendini eşinin olmadığı bir anda anne beni yanlış anlama ama bunlara dikkat edersen iyi olur sevmiyorum öyle yalaş bulaş de gitsin

kac yasında kv acıkca söyle belki kendi bilerek yapıyor yası gencse kendi gemizleain . manyak gibi elinde cif dolasacagına belki huyu bu

benim arkadaşımın babannesi kakasını tuvalet terliğine veya tasına mı yapmıstı öyle birseydi aklı da yerindeydi

Allah aşkına seninki de dert mi demeyin, ne çok konu açar oldun demeyin..
Allah rızası için akıl verin ablalarım, kardeşlerim..

Ben bu hijyen sorununu nasıl çözerim. İşten eve geldim. Doğal olarak ilk wcye yöneldim.
Mide bulandırmak gibi olmasın ama klozet komple bulaşık.

La havle dedim. Aldım çamaşır suyu şişesini üstümü bile değişmeden girdim yıkadım. Öyle hacet giderdim.

Ordan çıktım el yıkamaya banyoya. Lavabonun içi afedersiniz burun pisliği, bir de ağız çalkalanmış yemek artığı dolu.

Şuan inanılmaz sinirliyim. Evde zaten üç kişiyiz. Çoğunuz biliyor kv ile yaşıyoruz.
Ben yapmıyorum bu pislikleri.

Eşimle de çok tartıştık. Onun üzerinden kocam sana söylüyorum kv sen anla da yaptım.

Olmuyor olmuyor.

Yahu çoluk yok çocuk yok. Haftada 1 gün dip köşe temizliyorum. Kimseden temizlik beklemiyorum ama kirletmesinler bana yeter.

Yada be insan evladı banyodan tuvaletten çıkınca arkana bir bak ben ne yaptım diye.

Çok titiz biri değilim. Ancak bu kadarına katlanamıyorum. Ayrıca yetişemiyorum da. Hep elimde cif, çamaşır suyu gezemiyorum.
İçim de almıyor.

Mutfak deseniz dolap kapakları el izi içinde.

Ulan kulp var orda kulppp. Dolap dediğin kulbundan açılır kapanır. Kvdenin gözünün içine baka baka da sildim. Her akşam da sildim. Olmuyor, olmuyor.

Şimdi fenalık geçireceğim.

Ne olur bana akıl verin ben bu insanlara temizliği nasıl öğreteceğim. Hijyeni geçtim temel temizliği nasıl anlatacağım?

Her fikre açığım. Yoksa gerçekten bir gün hastaneye yatmalı kalkmalı bir cinnet geçireceğim.

Ne olur yardım...

en sevmediğim şey yaptığını da temizleyiversin bi zahmet

Nyks- Nyks-
Kendinizi tutmayın, o cinneti geçirin
Kv, eşiniz, anneniz hepsini katın birbirine
Annenizi tehdit edin, ya beni bu kadından kurtarın ya da boşanacağım deyin
Cıngar çıkartın, bırakın onlar düşünsün, siz hasta olacağınıza onlar olsun
Rezillik çıkarın, kv nin pislik resimlerini sosyal medyadan herkese atın, deliyi oynayın ya bırakın uğraşsınlar sizinle

Maaşı yok, kocası yok, bir kızı var ona da gitmiyor. Gidecek yeri de yok. Ama huzursuzluk olsun diye blöf yapıyor
Kaymakamlık 65 yaş üzeri maaş veriyor, başvursun, hiç olmazsa üç aylık da olsa eline bir miktar para geçer. Her ihtiyacını size yıkmamış olur.
Temizlik konusuna gelince, banyoyu eşiniz temizlesin bundan sonra. Babasının uşağı yok, her gün b.k temizlemek kolay mı görsün. Siz de eve gelmeden işyerinde giderin ihtiyacınızı. Eşiniz eve gelince görsün vaziyeti. Emin olun oğluşuna kıyamaz, sifon da çeker, klozeti de fırçalar..

neden temizliyosun ki. bırak öyle kalsın. çağır ikisini de göster bu ne diye. elalemin b.kunu temizlemek için mi geldiniz dünyaya?

Çok zor allah yardımcınız olsun. Acikca kibarca söylemekten başka çareniz yok. Kussun ne olacak ki. Konusmasin. Acliktan olmez sonunda yer. Keşke baştan ayrı ev tutsaydıniz bir alt kat olsaydı da beraber olmasaydı. Sizde yer evine giderdi.
Böyle olacağını bilebilir miydim? Evlenicem dediğimde herkes gözümün içine baktı bir an evvel gidiyim diye bir kişi de karşısına alıp enine boyuna konuşmadı benimle

Kaymakamlık 65 yaş üzeri maaş veriyor, başvursun, hiç olmazsa üç aylık da olsa eline bir miktar para geçer. Her ihtiyacını size yıkmamış olur.
Temizlik konusuna gelince, banyoyu eşiniz temizlesin bundan sonra. Babasının uşağı yok, her gün b.k temizlemek kolay mı görsün. Siz de eve gelmeden işyerinde giderin ihtiyacınızı. Eşiniz eve gelince görsün vaziyeti. Emin olun oğluşuna kıyamaz, sifon da çeker, klozeti de fırçalar..
Maaşa yaşı tutuyor ancak üzerine kayıtlı bir araç var o yüzden alamıyor

neden temizliyosun ki. bırak öyle kalsın. çağır ikisini de göster bu ne diye. elalemin b.kunu temizlemek için mi geldiniz dünyaya?
Temizlemeyince benim içim rahat etmiyor. Utandırmak istemiyorum ama sabahtan akşam 8e ben gelene kadar hiç mi görmedin hiç mi rahatsız olmadı? Hadi oğlu yapmış olsun yada kendi ne farkeder? İnsan kendi kendine utanır düşünür bi kap su döker

Afedersiniz ama sifon cekmeyen lavaboyu oylece birakip gidenin yemegi de yenmez:KK43:
Ayri eve ciksaniz tamam yaslilar ama her yasli boyle degil ki temizlik yasa bakmaz
Temizlik tabi ki yaşa bakmaz. Ne yaşlılar var çevremde bal dök yala o derece. Ben dip köşe yapılmasını beklemiyorum ama kendi pislettiğin yeri temizle bari

Temizlemeyince benim içim rahat etmiyor. Utandırmak istemiyorum ama sabahtan akşam 8e ben gelene kadar hiç mi görmedin hiç mi rahatsız olmadı? Hadi oğlu yapmış olsun yada kendi ne farkeder? İnsan kendi kendine utanır düşünür bi kap su döker

temizleyince için rahat ediyor mu?

Ah ah sen de birgün bunları içine attığına çok pişman olacaksın. Homurdanmak sürat asmak eşine patlamak istediklerini sana getirmeyeceği gibi, bir de seni haksız yapar. Istemesen de zorlayacaksın ve kayinvalidene acik acik söyleyeceksin. Anne kalk tuvaleti temizle kirli bırakmışsın ben temizleyemem... veya eşine diyeceksin ki bundan sonra tuvalet banyo temizligi sende. Haftada 1 kere de süpürge. Evi bisey götürse umursama. Baktin tınmıyorlar artık tutma bağır çağır. Bırak komşular herkes duysun. Şeytan azapta gerek seninkiler oyle sus sus temizle kendinle kavga et. Oh tam onlara göre temizlik işçisi. Bi an önce aklını başına topla. Özgüvenini ailen aldı, aklını da bunlar mi alsin da tamamen ellerine kal. Ondan sonra geçmiş olsun, istesen de ya bu evde ya baba evinde yaşlanacaksın. Senin madem destekleyenin Yok, güçlü kalman, psikolojik acıdan sağlığını koruman lazim. Çünkü yarın ne olacağı belli değil. Aklını başına topla. Boyle pasif pasif geçen her gün zarar sana.
Haklısınız her kelimede. Ne diyebilirim. Sabah eşimle beraber çıktım evden. Yüzünü görmek istemiyorum. Kendi evimde izin günümde sabahın köründe kalkıp çıktım. Sözde geziyorum. Maksat evden uzak olmak

Ahhh tam benim acmak istedigim konuyu acmissiniz :KK43: bnm kayinvalidem de boyle tuvalet terligini halinin ustune getiriyor tuvaleti batiriyor, gunde 3 defa tuvaleti yikadigim zamanlar oluyor.Heo camasirsuyuyla cifle temizlerim.bide kiziyor tuvaleti yikayinca kayicam diyor yikayinca kufur eder. odasi cok pis kokuyor ki her gun cami aciyorum.7/24 tuvallette suyu sonuna kdr aciyor, 1 saat kapilari sert kapatiyor.bebegim syrekli uyaniyor gece onun gurultusunden.Kibarca bikac defa uyardik kustu bizden kufur etti, 3 oglu daha var kimse bakmiyor.Ben ne ypsam yaranamiyorum cunku ben yabanciyim, diger gelinleri akrabasi.Bnde biktim ama esim de ne yapalim diyor annemi atamam.Hic huzurum klmadi cok titizim ben huyum boyle ne yapayim midem bulaniyor:kusmuk:artik elimde degil gercekten allah sabir versin :KK43:gercekten yasamayan anlayamaz.
Evet birbirlerine benziyorlar. Ancak bizimki daha o kadar azıtmadı. Ama onunda odası pis kokar yerler tırnak içindedir. Saçını banyoda yere tarar. Toplamaz. Tuvalet deseniz yazdığım gibi. Bizimkine de kızı bakmaz. Eşim için katlanıyorum dedim yetmiyor allah rızası için diyorum sabrım taşıyor

Nyks- Nyks-
Kendinizi tutmayın, o cinneti geçirin
Kv, eşiniz, anneniz hepsini katın birbirine
Annenizi tehdit edin, ya beni bu kadından kurtarın ya da boşanacağım deyin
Cıngar çıkartın, bırakın onlar düşünsün, siz hasta olacağınıza onlar olsun
Rezillik çıkarın, kv nin pislik resimlerini sosyal medyadan herkese atın, deliyi oynayın ya bırakın uğraşsınlar sizinle
Aslında öyle yapan yaranır biliyor musunuz? Deli deliyi görünce sopasını saklar belki. Sessiz kaldım da kime yarandım daha çok tepeme çıkıldı

Neden onun pisliğini temizlediniz görünce çağırsaydınız onu pisliğini temizler misin tuvalete giricem diye temizlemezse ya da bişey derse sinir krizi geçiriverirdiniz oracıkta
Ben yapmadım diyecek. Yada temizleyecek küsecek. Hastay-mış gibi yapacak. Vs vs daha büyük huzursuzluk olur diye düşünüyorum

Back
X