- 29 Ekim 2014
- 2.363
- 1.797
- 83
Haklısınız. Daha önce çok geçerli bir sebebim vardı. Ama yapamadım. Herkes bir şans bir şans deyip durdu. Dul olmamdan korktukları için. Bende o günden sonra para biriktirmeye başladım. Hala da deval ediyorum. Çünkü birşeylerin düzeleceğine inancım kalmadı. Şimdi çıkıp desem bu kv yüzünden boşanıyorum. Be kadar geçerli olacak. Baştan kabul ettin diyeceklerdirİşiniz gücünüz var ve sizi eşinizle boşanma aşamasındayken evden kovan kadının b...nu temizliyorsunuz. Bravo devam edin öyle. Herkes tercihlerini yaşar.
Siz boşanmak isteseydiniz tek odalı bir eve de çıkardınız, ev arkadaşı da bulurdunuz. Maaşınızla kimseye eyvallah demeden yaşardınız. Gerekirse annenizle de iletişimi keserdiniz. Kızına o.. diyen kadın nasıl anne oluyorsa artık!
Evliliğinizde iyi giden ne var? Eşiniz kredi çektirir, daha eskisini ödemeden araba için bir daha ister, boşanırsak kredini ödemem,kredi kartına lütfedermiş gibi 1400 tl veririm der,anası tuvalet adabından yoksun bir birey olarak her yeri kirletir...
Sanırım canınıza kastınız var sizin. Her konunuz ayrı bir trajedi ve siz hala bu adamla evlisiniz. Bu konuda da boşanın diyecek herkes. Bizim yorumlarda değişen bir şey olmayacak ama bu sefer inş sizde artık bir şeyler değişir.