Cinnet geçirmek üzereyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çocuk yoksa çek resti.
Yok. Olmasını da hiç istemiyorum. Ben böyle bir psikoloji de ve böyle bir ailede çocuk büyütemem. Zaten şuan için çocuk yaşantıma karakterime ters. Allah çok isteyip yıllardır bekleyenlere versin inşallah.
İçimden şuan kv ile konuşmak içimde ne varsa dökmek geliyor eve gidince

Yok. Olmasını da hiç istemiyorum. Ben böyle bir psikoloji de ve böyle bir ailede çocuk büyütemem. Zaten şuan için çocuk yaşantıma karakterime ters. Allah çok isteyip yıllardır bekleyenlere versin inşallah.
Bak madem içinden geliyor dua et gene her yer pislik içinde olsun
Kocanla bir gir eve
Bir anda bağır çağır kir dok cinnet mi getiriyorsun ne getiriyorsan getir .
Tuvalette ne var ne yok fırlat at
Bir kere yap bunu kocan da şahit olsun görsun

Eşinin yanında cinnet geçirmedense sert bir şekilde kadınla direk konuşsan? Hani ima ediyosun ama üzerine alınmıyor, o halde direk söyle.

Bak madem içinden geliyor dua et gene her yer pislik içinde olsun
Kocanla bir gir eve
Bir anda bağır çağır kir dok cinnet mi getiriyorsun ne getiriyorsan getir .
Tuvalette ne var ne yok fırlat at
Bir kere yap bunu kocan da şahit olsun görsun
Dua etmeme gerek yok muhtemelen öyle olacak :) eşim akşam 21:30da geliyor anca onu bekleyemedim açıkçası şuan yoldayım dönüyorum eve çünkü uykusuz ve yorgunum.
Eski konularımda sadece hijyen değil daha neler neler var da süpürüp üstünü örttük

Eşinin yanında cinnet geçirmedense sert bir şekilde kadınla direk konuşsan? Hani ima ediyosun ama üzerine alınmıyor, o halde direk söyle.
Şuan eve gidiyorum. Konuşmayı düşünmüyorum. Ters yapmayı düşünüyorum. Ha lütfedip sebebini sorarsa eteğimdeki taşları dökmeyi planladım

Şuan eve gidiyorum. Konuşmayı düşünmüyorum. Ters yapmayı düşünüyorum. Ha lütfedip sebebini sorarsa eteğimdeki taşları dökmeyi planladım

Gazan mübarek olsun
Pat kut çarp kapıları
Cenelenirse bana laf soyleyecegine donde tuvaleti temizle
Ne iç bıraktın ne dış
Ben mecbur muyum senin pisliğini temizlemeye
Oğluna blof yapıyorsun ben yiyor muyum bunları de ;)

Gazan mübarek olsun
Pat kut çarp kapıları
Cenelenirse bana laf soyleyecegine donde tuvaleti temizle
Ne iç bıraktın ne dış
Ben mecbur muyum senin pisliğini temizlemeye
Oğluna blof yapıyorsun ben yiyor muyum bunları de :KK66:
Geldim evde yok. Klasik haftasonu gezmelerine gitmiştir süslenip püslenip

Geldim evde yok. Klasik haftasonu gezmelerine gitmiştir süslenip püslenip

Hey Allah ım :işsiz:
Neyse yarın pazar
Herkes evde olur sabaha kadar şişir kendini:)
Elbet bir yerde patlak verir onda bu potansiyel varsa :KK45:

dök bence.

Artık bir şey yap arkadaşım.içini mi dökersin cinnet mi geçirirsin. Bir şey yap ama.

Evet özellikle yaşlı kesim bilse de yapmıyor çünkü toplumumuz aman yaşlıdır aman hürmet aman saygı diye diye hoş görüyor bu pislikleri. Yaşlılık demek etrafı rahatsız edecek şekilde pis olmak mıdır?
Bunlarin kendilerine saygisi yokki başkalarina saygisi olsun

Şu sabah programlarinin yerine kişisel temizlik programlari koysalar türk halkina ne faydali olurdu.aileden görmemişler okulda görmemişler bari tvde görürlerdi hergün

millet yazınca hatırladım seni. sen kavgayla biyere varamazsın bunu farketmiş olman gerekirdi. onun yerine temizliğe yetişemiyorum deyip eve yemek temizlik düzen için yardımcı abla tutcan

Allah aşkına seninki de dert mi demeyin, ne çok konu açar oldun demeyin..
Allah rızası için akıl verin ablalarım, kardeşlerim..

Ben bu hijyen sorununu nasıl çözerim. İşten eve geldim. Doğal olarak ilk wcye yöneldim.
Mide bulandırmak gibi olmasın ama klozet komple bulaşık.

La havle dedim. Aldım çamaşır suyu şişesini üstümü bile değişmeden girdim yıkadım. Öyle hacet giderdim.

Ordan çıktım el yıkamaya banyoya. Lavabonun içi afedersiniz burun pisliği, bir de ağız çalkalanmış yemek artığı dolu.

Şuan inanılmaz sinirliyim. Evde zaten üç kişiyiz. Çoğunuz biliyor kv ile yaşıyoruz.
Ben yapmıyorum bu pislikleri.

Eşimle de çok tartıştık. Onun üzerinden kocam sana söylüyorum kv sen anla da yaptım.

Olmuyor olmuyor.

Yahu çoluk yok çocuk yok. Haftada 1 gün dip köşe temizliyorum. Kimseden temizlik beklemiyorum ama kirletmesinler bana yeter.

Yada be insan evladı banyodan tuvaletten çıkınca arkana bir bak ben ne yaptım diye.

Çok titiz biri değilim. Ancak bu kadarına katlanamıyorum. Ayrıca yetişemiyorum da. Hep elimde cif, çamaşır suyu gezemiyorum.
İçim de almıyor.

Mutfak deseniz dolap kapakları el izi içinde.

Ulan kulp var orda kulppp. Dolap dediğin kulbundan açılır kapanır. Kvdenin gözünün içine baka baka da sildim. Her akşam da sildim. Olmuyor, olmuyor.

Şimdi fenalık geçireceğim.

Ne olur bana akıl verin ben bu insanlara temizliği nasıl öğreteceğim. Hijyeni geçtim temel temizliği nasıl anlatacağım?

Her fikre açığım. Yoksa gerçekten bir gün hastaneye yatmalı kalkmalı bir cinnet geçireceğim.

Ne olur yardım...
Öncelikle şunu sormak istiyorum neden aynı ev maddi durumdan dolayı mı

Bilerek yapiyor zaar. Ne desen boş maalesef.

Ne yapsaniz,ne deseniz haklısınız.ben olsam kv ile çoktan konuşmuştum.çok iğrenç ve sinir bozucu.

Hayır eşimle şimdiye kadar asla güven problemimiz olmadı. Baba evine zaten dönemem. Yediğim lokmayı zehir edecek insanlar.

Ama geniş ailemizde ayrılıp kendi başına hayat kuran yok. Onlara göre bu direk kötü kadın olmak

Beni bu hayata mahkum eden milletin mokunu temizlememe göz yuman ailemi beni para makinesi olarak gören kocami hepsini birdaha hayatima sokmamak üzere terk eder giderdim.... ben senide araba konusunda o gücte bi kadin olarak tanimistim....

Back
X