• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinnet nedir? Nasıl getirilir?

Duvarlara yumurta kartonu yapistirmayi dusunuyorum, fakir isi ses yalitimi. Az daha sabredip mustakil ev bakacagim asude, apartman hayatindan biktim artik. Bu sefer halisi biter baska birsey cikar.

Müstakil evle ilgili bir elim hadise anlatayım madem "biz gürültü yapmıyoruz o zaman neden başkasınınkini çekelim." mantığıyla yaptık bir gözü karalık çıktık. Yan evin köpeği var gürültülü bir hayvancık, bana pek dert değildi ama gürültü sonuçta uçan sineğe ortalığı birbirine katıyor. Şikayet edemiyorum çünkü iki güne bir tartışma çıkıyor başkalarının orantısız şikayetleri yüzünden. Zoraki ereceğim bu gidişle. Sahibi de bakın yan komşum hiç rahatsız değil size ne oluyor diye savunmaya çalışıyor kendini, arada kaldıım tam araadaa. :KK43:

anlatımın süper :27: bizim apartmanda da 2 dairede matkap fetişti var, sabah demiyorlar- akşam demiyorlar matkapla bir yerleri deliyorlar, evleri köstebek yuvasına dönmediyse ben de ofiş değilim :27: amaç ne anlamak zor, allah yardımcımız olsun..

Müstakil ev derken, ev var ev var yani, apartmanı özlemeyesiniz sonra.En iyisi en üst katta oturmak.

Halı silkelemenin mantığını hiç anlamadım. Zaten süpürüyorsun, siliyorsun ya da yıkıyorsun. Çat çat silkelemek nedir? Ailecek tüy mü döküyorlar ne?

Müstakil evle ilgili bir elim hadise anlatayım madem "biz gürültü yapmıyoruz o zaman neden başkasınınkini çekelim." mantığıyla yaptık bir gözü karalık çıktık. Yan evin köpeği var gürültülü bir hayvancık, bana pek dert değildi ama gürültü sonuçta uçan sineğe ortalığı birbirine katıyor. Şikayet edemiyorum çünkü iki güne bir tartışma çıkıyor başkalarının orantısız şikayetleri yüzünden. Zoraki ereceğim bu gidişle. Sahibi de bakın yan komşum hiç rahatsız değil size ne oluyor diye savunmaya çalışıyor kendini, arada kaldıım tam araadaa. :KK43:
Eyvaaah, sen birsey de diyemezsin simdi, komsunun guvendigi daglara kar yagar.

Buyur, bir tek benimki degilmis, her yerdeler!

Ayağında da topuklu bir terlik şıpıdak şıpıdak.Bir çamaşır makinesi var,çalışırken duysanız tren geçiyor sanırsınız.Kavgalıyız zaten,çok bilmişin teki...Senede 2 kez temizlik yaptırır,bugün de bayram için gelmiş kadın.Kokusu apartmana sindi evinin.Pis şey...

Eyvaaah, sen birsey de diyemezsin simdi, komsunun guvendigi daglara kar yagar.

Şimdi apartman olsa ben de derim madem köpeğin var mukayet olamıyorsun, müstakil eve çıkın diye.
Onlar da düşünüp bunu yapmışlar, ilgilerine çabalarına da şahidim ama yabancılara havlıyor, köpek bu sonuçta.
Ses tellerini aldırın şu itin veya uyutun hepimiz rahat edelim yeter be diye carlayanların yanında yer alacağıma susuyorum ne yapayım? Ama işte ben de bayılmıyorum gürültüye :cry:

Ay çok güldüm yahu 2 defa okudum konunuzu, yanlış anlamayın olup bitene değil ama uslubunuza bayıldım.
Bu komşu belası bendede var maalesef. Sitede oturuyoruz halı silkelemek yasak ama gelde anlat üsttekilere. Silkelemekle kalmıyor camdan sarkıtıp bırakıyor. Uyarıyorum camım açık istemiyorum diye, temiz diyor halılarım.Gecen hafta kapıcıyı yolladım toplattım halıları. Sandalyeleri hep sürüklerler asla kaldırmazlar vs. Sabahın 5inde aldım sandalyeyi odalarda sürükledim de biraz kesildi sesleri. Size kolaylıklar dilerim çok iyi anlıyorum sizi , bazen evi satıp gidesim geliyor o derece deliriyorum. Çok zor laf anlamayan , başkasına saygısı olmayan insanla ugraşmak.

Ay çok güldüm yahu 2 defa okudum konunuzu, yanlış anlamayın olup bitene değil ama uslubunuza bayıldım.
Bu komşu belası bendede var maalesef. Sitede oturuyoruz halı silkelemek yasak ama gelde anlat üsttekilere. Silkelemekle kalmıyor camdan sarkıtıp bırakıyor. Uyarıyorum camım açık istemiyorum diye, temiz diyor halılarım.Gecen hafta kapıcıyı yolladım toplattım halıları. Sandalyeleri hep sürüklerler asla kaldırmazlar vs. Sabahın 5inde aldım sandalyeyi odalarda sürükledim de biraz kesildi sesleri. Size kolaylıklar dilerim çok iyi anlıyorum sizi , bazen evi satıp gidesim geliyor o derece deliriyorum. Çok zor laf anlamayan , başkasına saygısı olmayan insanla ugraşmak.
Ha evet bir de "ne var zaten temiz."
Yahu temizse neden orada o halilar? Ayrica butun tozu, topagi benim eve silkeledikten sonra herhalde temiz olur. Seytan diyor cagir eve goster bu sefer ben pasakli olurum valla.

Bence bi gun uykundan feragat edip hem alttakini hem usttekini dogduguna pisman et. Uyuduklari saatte temizlik yap, sifon cek, topukluyla dolas, tvyi ac. Banyoda ses yanki yaptigi icin ordaki gurultu daha cok gelir, yere dok camasir suyunu hasir husur fircala:KK53:

Back
X