CinnetNur Dertlendi....

Kendimi bildim bileli bu yumurtlama olayına kafam basmıyor. :KK30:
Senin kaç günde bir adet olduğuna bağlı, mesela ben 26 günde bir oluyorum adettin birinci gününden sayarak 11. Gün yumurtlama günüm. O gün, öncesi ve sonrası dikkat ediyorum ilişki için. 28 günde 1 se 13. Gün oluyor. Telefonlarda application var hamilelik ve adet için, onlardan indirip takip edebilirsin.

zevkine seviştiğim en risksiz tarihlerde tek korunmasız ilişkide hamile kaldım. sanırım bu işin sırrı gerçekten stressiz olmak.

Sana bisey deyimmi stresmis kafana takiyomussun bunlar hikaye kesinlikle.ben asiri stresli oldugum zaman hamile kalmistim hemde cocuk icin ugrasiyodum yani he devam etmedi bos gebelik oldu ama tekrar yapicam o kürü.hormonlarin dengelensin hemen hamile kalirsin banada dua edersin.öncelikle ovulasyon testi al onunla takip et.sonrada testere disli aslan pencesi al gunde 1 yada 2 kere ic.ben saracoglundan almistim aktardakilere cok güvenemedim.o ay hamile kalmistim.su korunma sürem bitsin tekrar alip icicem.
Hayıt tohumu daha iyi dediler ama her ay 3 gün içtiysem 4. Gün bıraktım bir daha da içmedim çünkü sanırım ise yaramıyor diye umudumu yitirdim artık..

Ne yazarsak yazalım içini rahatlatacak pek birsey yok. Ama bunu yaşayan tek kişi sen değilsin onu bil. Toplumumuz insanların özel hayatına karışmayı çok seviyor. Zaten zor olan bir süreç gittikçe zorlaşıyor.

İşin bir sırrı var mı bilmiyorum, ben sonunda dayanamayıp tedavi olmaya karar verenlerdenim. Etrafımızdaki bir kişiye bile söylemedik bu durumu. Herkes normal gebelik olduğunu düşünüyor. Çünkü canım, bilmiyorsan söyleyeyim tedaviyle hamile kalınca da yarım kadınsın... Mesela ikiz benim bebeklerim, ilk sorulan soru şu "tedaviyle mi hamile kaldın nornal yoldan mı?". Tedaviyse fasulyeden bebek çünkü, yine beceremedin demek için soruluyor.

Allah tez zamanda nasip etsin, üzülmemeye çalış sadece.

Umarım en kısa zamanda alirsiniz bebisi kucağınıza.ama mazur görün neden olmadığını merak ettim. Psikolojik mi başka sebep mi

Ahh ahh seni en iyi anlayanlardanım bizim de 10 ay oldu hala yok, stres yapmamak elde değil ya çünkü zaman geçtikçe bi sorun var demek ki demeye başlıyo insan bide kistin varsa, sorunun bende olmasıyla yüzleşmekten çok korkuyorum, iyi ki uzağım da çok soranım yok ama telefonda da yetiyolar, heleki çevremde iltihabı olup hamile kalan, yumurtlamıyıp hamile kalan, adet görmiyip hamile kalan, lohusa olup bile hamile kalan duydukça ağlama geliyo ya isyan etmek istemiyorum ama neden ya, gerçekten zaman geçtikçe daha zor oluyo, bunu yazarken bile içim doldu sanki napıcaz bilmiyorum..

Hayıt tohumu daha iyi dediler ama her ay 3 gün içtiysem 4. Gün bıraktım bir daha da içmedim çünkü sanırım ise yaramıyor diye umudumu yitirdim artık..
Hayir aslan pencesi birebir.hayit tohumu düzenini bozabilir.bide bu ot bitki cayi gibi hergun cok alismistim ben tadinada.bu otu o kadat cok kisiden duydumki.kesin denemelisin.

Aslında elalem olarak herkesin özel yaşantısına karışmasak ne güzel bir hayat değil mi? Ama olmaz. O burunlar sokulmadı mı eksik kalıyor hayatlarındaki tek aktivite. Bana çocuk yap diyenlerle, aman sakın hemen çocuk yapma diyenler kapışıyorlar. Hangisi bir kişi daha fazla olursa bende onlara göre çocuk yapma veya yapmama kararı alcam. Çünkü bu hayatı onlar yaşıyorlar. Ben gezip tozarken, çocuk bakarken dertlenip ah yavrum diye bana koşa koşa yardıma gelecekler. Üstüne birde hayırlı olsunlar da eksik kalmıyor. Hamileymişim bende sizden öğrendim rüyaya mı yattınız diyorum artık. Eş dost akraba beni görünce direk karnıma bakması da ayrı bir ironi. He var bebek gizli doğurcam kraliyet ailesine gelin gittim kraliçe kayınvalide yasak koydu diyesim de gelmiyor değil. Halbuki hamile kalmıştım da kimyasal oldu. Nasip dedim iki aydır düşünmeye başladım. Şimdide o psikolojik baskı yüzünden sanırım bünyem kabul etmiyor :mad: folik asit ile birlikte hayıt tohumunu deniyorum (hayıt tohumunu 3 5 gün içmişimdir) ama yok daha bir şey olamadı:silah:

Bana da kayınvalide çocuk yapın diyprdu evlendiğimizden beridir ama ben istemiyorum 1 yıl dedim ve o 1 yıl dolana kadar da takmadım. 1 yıl dolunca (kpss ye hazırlandım) hadi artık, adet oldun mu, aman şunu kaldırma ya hamileysen bir şey olmasın vs alttan alttan laf aramaya başladı ben de ona anne sorup durma böyle daha çok stres oluyorum olacağı varsa da olmuyor Ben sana olunca zaten söylerim dedim. Ben de havalanıyorum olmayınca üzülüyorum dedim. Konu-komşu, akraba sorunca da Allah ne zaman isterse o zaman olur, biz de istiyoruz ama özel bir çabamız yok dedim. Ama seni çok iyi anlıyorum haziranda korunmayı bıraktım eylül de bir kimyasal geçirdim sonraki ay yeniden hamile kaldım ama o 3 ay çok tedirgin oldum olacak mı olmayacak mı, neden olmuyor diye. Hatta hayıt tohumu aldım ama düzenli kullanmadım. Haftada 2 gün 3 gün aralıklarla bazen daha çok... Faydası oldu mu bilmiyorum.

Yaaa siz ne diyonuzzz benim kayinvalidem kendi psikologuna bizim gelin adet olmuo bi bakiversen hele dediiii daha ne diyemmmmm :kızgın:

Üzen kişilerin yanına çok gitmeyeceksin.

Seni yaralayan kişilerin canını sen de yakacaksın ki görsünler. Ben de istemeden de olsa başlarındaki derde bakmayıp benim çocuk sahibi olmamama takanları aynı yerden vuruyordum.Gel zaman git zaman onları daha fazla ğzdğgüm için sormamaya başladılar. En sonun da keşke bizim de olmayaydı da biraz eşimizle vakit geçirseydik demeye başladılar.

Böyle böyle 4 sene geçirdim. Kendimi sınav spor ibadete eşime adadım. Sonra da sürpriz oluverdi. Çünkü vakti varmış. Bunu kimse bilemez. Allah vaktini biliyor o yüzden kafaya takma vaktini bekle.

Zaten evhamlı biriyim. Tam aklımdan çıkardım diyorken birisi oradan çıkıp neden çocuk yapmıyorsunuz diye sorduğunda bendeki tüm filmler kopuyor engel olamıyorum..

Soranları sallamamayı öğreneceksin
42 yaşındayım, çocuğum olmayacağını 27 yaşımdan beri biliyorum ve evlenmeden eşime ilk bunu söyledim. Konuyu çevremdeki herkes biliyor, ciddi bir hastalık geçirdim ama yine soruyorlar yine soruyorlar:))) veee kardeşlerim dahil, hatta en küçüğüm ben biliyorum olacak diye diretiyor, doktorlar niye okumuşsa onca yıl:))) hele eşimin yaşlı bir akrabası var, yılda bir görüyorum her seferinde direk elini karnıma atıp boşmusun sen hala diyor, teyze bin yaşında napacaksa ben doğurunca:)))) velhasıl takmamayı öğren, doğursan ikinci ne zaman, yok şu ne zaman bu ne zaman bitmezler anacım bitmezler

Kendimi bildim bileli bu yumurtlama olayına kafam basmıyor. :KK30:
Ayyy ben de hiç anlamıyorum şu ovülasyon şeysinden :KK30: şu adet programları var ya. He. Ondan takip ediyordum. Ama ilk denediğimiz ay hiç dikkat etmedim çok anlamıyordum yani 🙈 o ay olmayınca programdaki yumurtlama dönemimde önem verdim :KK31:gene olmadı.:KK17: sonra aman uğraşamam böyle dedim veee hamile kaldığım ay adet bittikten hemen sonra bazen 2 bazen 3 günde bir ilişki oldu. Özellikle sabahları :KK8:Önceki 2 ay hep adetim gecikmeden test yapmştım hatta bir keresinde 9 gün vardı adete 😂 ama o ay adetimin gecikmesini bekledim takmadım. Aaa gecikti de :KK73:sonra bi de ne görim olmuş 😛 adet gecikmesinin 3. Günü silik çizgi ile öğrenmiştim. Ama nasıl bi şok🤗 tüm evlat sahibi olmak isteyen güzel anne adayları için abartmıyorum her gece dua ediyorum hamile kalmadan önce de ederdim hamile kaldıktan sonra 'amann banane yeaa ben kaldım nasılsa' demedim ve hala dua ediyorum inşallah isteyen herkese nasip etsin ♥️♥️♥️♥️ sabahları çok önemli bak😛

İyi akşamlar cağnım arkadaşlarım dostlarım..

Hayatımdaki manevi bazı sıkıntıları yoluna koyarken bazıları da böyle ukte kalıyor içimde.
Ehhh beee bayağıdır bu durumla ilgili konu açmıyorum yazmışsın ama 10 konunda 5i gebelik diyebilirsiniz.
Hergün durmadan düşündüğüm bu gebelik mevzusunu ayda 1 kere açmışım çok mu?

Hem buraya yazıp da rahatlamak, insanların önerilerine,fikirlerine göz kulak vermek iyi geliyor bana.

Aslında neden hergün çıldırmış gibi bunu düşünüyorsun başka işin mi yok? Farklı şeylerle meşgul ol, kitap oku, gez, toz diyeceksiniz. Stres yapma diyeceksiniz..
Diyeceksiniz de diyeceksiniz haklısınız canlarım. Fakat ben bu dediklerinizin alayını yapıyorum.

Mesela 9 aydır stres yapmayayım diye düşünürken "hamile kalamıyorum yaaa", ondan stres yapmamam gerektigi aklıma geliyor. Makara başa sarıyor.

Zaten biriyle görüşmeyiver 7sinden 70ine eee hani bebek yoooğkhhh mu? Sorularını bıçak gibi sokuyorlar beynine. He hanım teyze, hanım abla var ama ben saklıyorum.

Hele yaşlı teyzeler yok mu o yaşlı teyzeler "amaaağn guzum bahh genceciksin yapıver bi tane çocuk ileride istersin de olmaz ha" diye kulağımın kenarına sokuluyorlar.
Solumdaki şeytan dürtüyor desene sen de ona "ölüm var teyze ölüm Allah'ımızın verdiği nefesi boşa tüketme ileride almak istersin de alamazsın." diye..

Çocuk istemiyorum dedim olmadı, düşünmüyorum dedim olmadı, artık bülbül ötmüyor dedim olmadı, deliliğe vurdum olmadı.
Sanki insanlar bizim çabalayıp da olmadığını görüp inada inada üstümüze geliyormuş gibi.

Hele yaz geldiğinden midir nedir bilmem. Çevremdeki insanların bazılarında gönül yayları yerine beyin yaylarının gevsedigini düşünüyorum.
Çünkü durumumu defalarca anlattığım insan bile aradan 1 ay geçtikten sonra "bebek var mı?" diye yırtık dondan çıkar gibi ortaya çıkıyor.

Yani anlayacağınız bebek konusunu düşünmediğim tek bir zaman,alan dahi yok.
Fırsat da vermiyor zaten geberesiciler.

Eşim benim tek dayanağım.. Hayatım olmazsa olmaz ne yapalım kendimizi mi öldürelim diye her zaman teselli ediyor.
Zaten o da bana köstek olsaydı.
Şu kafayla donumu çalıya asıp kaçacak duruma gelirdim.

Sizler nasıl atlattınız bu süreçleri?
Bu kadar baskı bu kadar stres içerisinde çocuk yapmayı nasıl başardınız?

Şu durumda benim stressiz olmamın pek mümkünatı yok ..
Ben şuandan bazen kafama takıyorum polikistik oldugumu öğrendiğimfen beri sizi az da olsa anlıyorum
Allah tez zamanda kucagınızı doldursun

1 buçuk yıl vajinusmusla 1 buçuk yılda çocuk düşünmekle geçti olmadı insanlardan artık nefret etmeye başladım üstüne eşimle mutsuz bir iliski. Artık istemiyordum öyle çok birliktelikler yoktu zaten saldım ve şuan sorunların en duble olduğu yerde hoc aklımda yokken gebelik testi yaptım pozitif çıktı yani demem o ki. Stres yapmayın demiyorum elinizde deil salın kendinizi biraz en azından olursa olur olmazsa olmaz inanın o zaman oluyor

Insanlari takmamaya belirli bir sure sonra alişiyorsun. Bu surecte stres yapmaman gerektigini söylememe gerek bile yok eminim biliyorsundur. Insanlar belirki sure sonra alisacak ve sormayi kesecekler. Ama sanmayin ki hamile kaldiginizda sorular bitecek. Lohusalar bu sorular yuzunden depresyona giriyor...

Rabbim hayirli zamanda isteyen herkese nasip etsin amin...

Kafana takmadığın an olacak stres yapmadığın an olacak diyorlar da o an nasıl gelecek ne zaman gelecek aynı durumdayız Allah kolaylık versin zor bi durum

En guzel şeyler beklemedigin anlarda gelir sözunden kaynakli oo...
Ben saçimı boyatayim transfer oncesi dedim. Sonra amaan nasilsa tutmayacak bayrama boyatirim dedim. Halbuki tutmuş... Umut yoruyor insani...

Benim bir arkadasim nişanliydi. 50 yere cw birakti hicbiri dönuş yapmayinca işte olmayinca dugunu erkene aldi evlendi ve umudunu kesti çalişmaktan...

Dugun sabahi 6 tanesi döndü kabul edildiniz diye. Kadin şok oldu umudunu kesmişti. 6 tanesinden enn iyisinde işe başladi...
Hamilelikte böyle birsey. Sabredin en guzel meyvenizi alacaksiniz ♥️♥️♥️

Keske elinde olsa stres yapmasan. Ama elde olmuyor işte..
Ben daha tedavi surecime baslamadan neler duydum :/ hamilelik onceside kiloluydum. Hamile degilken kadinin biri karnima elini koyup kac aylik dedi. Ustelik memleketten kafa dagitmaktan döndüğüm gün. Surekli geziyorduk zaten. Ama dagilir mi o kafa? Allah biliyor kac kisinin hamilelik haberini aldigimda agladim
Ah canım benim ya valla bende öyleyim. Bir de sanki dalga geçer gibi hep yakınlardan hamilelik haberleri alıyorum. Vallahi gözüm yok Allah herkesin evladını kendine bağışlasın ama insan ister istemez buruklaşıyor.
Allah'ım tüm evlat özlemi yaşayanların sesini duysun,kucaklarıni doldursun.

Bence düşünmemeliyim dediğimiz ne varsa daha çok düşünüyoruz o şeyi. O yüzden düşün. Üstüne git. O kadar çok bilinçli düşün ki artık düşünmekten bık. Bıktırma yöntemi de bi alışkanlıktan vazgeçirme yöntemidir. Enine boyuna tüm ayrıntısıyla hamileliği düşün belki 1 ay durmaksızın bilinçli kafandan tepmeden, cebelleşmeden düşünsen en sonunda artık bu durumu sallamayacaksındır ha? Ben bunu uyguladım. Okb sıkıntım vardı( ara ara halen var) o kadar çok yaptım ki o takıntı ettiğim şeyleri en sonunda sıkıldım ve yapmayı bıraktım. Ama öncesinde yapmamalıyım dedikçe daha da daha da çok yapıyordum. Yani özetle düşün gitsin.
Sahiden ise yarayacaksa düşünmek benim isim valla beni bi boş bırak sabahtan yatana kadar düşünürüm vallahi..
Acaba hindigillere mi mensubum?

Canım o elalem hiç susmayacak takmamayi öğrenmelisin. Hamile kalacaksın karnın dikine büyümüş aaa burnun kocaman olmuş ay ben hiç böyle değildim ne çok kilo almış. Doğum yapcaksin helva ye süt yapar şunu ye bunu ye ne demek yemicem ye sütun var mı kesin yok. Yok yok bu çocuk doymuyor. Eh var diyorsun sütün madem sütun yaramıyor! Yok yok senin sütun beslememis bu çocuğu. Emzirirken su içme sütüne karışır. Terli terli bebeği emzirme çocuk hasta olur. Çok kucağına alma alışmasın çok konuşma çok laf bekler. Aaa olur mu canım bu ne tek kat üşür bu yok yok donmuş çocuk bir yelek bile olsa at sırtına. Bu çocuk gelişmemiş! Ay küçücük yavrum. Kilosu mu az doktora götürdün mü! ( Yok mağarada büyütüyoruz! ) Ay hala doğum kilolarını veremedin mi olsun verirsin balık etlisin. Sütün çeker ondan da ye yavrum ama zayifla da bak beyin beğenmez böyle. Boşver kizim takma anne dediğinin temiz kıyafeti olmaz! ( Neden kirli ki şimdi ) ay konuşmuyor bu çocuk kaç aylık oldu yürüyor mu? Eskiler 40 i dolunca tuvalete tutardı zordu zor yaşına geldi altını bagliyorsun hala. Söylemiyor mi? Sütün gazlı senin. Eskiden lohusalık mi vardı. Şimdiki gençler çok şımarık. Bunlar bizzat duyup bir çırpıda söylediklerim daha yaşandığını neler var neler. Ve daha 18 aylik kuzum. Her birine takilirsan ömür geçmez gerçekten. Herşeyi geçtim evlat edinmeyi düşündünüz mü? Yuvalarda çok tatlı Yenidoğan bebekler var. Talihsiz kuzular sevgiye muhtaçlar.hadfim değil tabi ama çok büyük sevap ve inanın hamilelik ve doğurmak da tabi ki güzel olsa da bebekle asıl baginiz kucakta başlıyor. Ve herşeyden önemlisi bakan annedir dogurandan çok. Affınıza sığınarak söylüyorum sizi asla kırmak istemem, ben de çok istiyorum evlat edinmek ama eşim şart koydu ikinci çocuğumuz da olursa 3. Yu ancak evlat ediniriz yoksa ben istemiyorum dedi. İnanın aklım fikrim hep oradaki masumlarda.
8 yılın sonunda tüp bebekle başardık. İnsanlar gerçekten çok densiz. Erkek bir müşterim sormuştu bana inanabiliyor musun? "E yatak odamı da anlatmayım değil mi sana" deyivermiştim.
Bana soranlara "olmuyor, biz yapmayı beceremedik" falan diyordum. Arsıza arsız olman lazım. "Olmuyor"dediğim biri sorun kimden dediğinde ise "napıcan kocama kadın mı bana koca mı bulacaksın"demiştim.
Allahım seni çok iyi anlıyorum. İnsanlar boşa cinnnet geçirmiyor.
O kadar güzel anlatmışsınız ki yazan ellerinize sağlık diyorum..
Derler de derler..
Milletin ağzı afedersin aynı basurlu k.ç gibi durmadan öter. Kimsenin ağzını da büzemiyorsun.
Benden önce evlenip de çocuğu olmayan bir sürü arkadaşım oldu hiç birine de bu tarz sorular yöneltmedim hem banane yani değil mi?

Hikaye stres yapmadiginda olacak vs vs yillardr hc neden olmuyonun ustune dusmedim bu sene bu kdr dustum yine olmadi ilk oglmda ne oldugunu bile anlamadm hc korunmadim da neden olmuyo da demedim yine olmadi 😂 anlamadim dusemmi dusmeyemm mi ogluma hangi ara hamile kaldm onu bile htrlamiyom 🤨
Ay bende bir gün ne zaman hamile kaldığımı bile hatırlamıyorum diyecek miyim acaba ? :(
Senin kaç günde bir adet olduğuna bağlı, mesela ben 26 günde bir oluyorum adettin birinci gününden sayarak 11. Gün yumurtlama günüm. O gün, öncesi ve sonrası dikkat ediyorum ilişki için. 28 günde 1 se 13. Gün oluyor. Telefonlarda application var hamilelik ve adet için, onlardan indirip takip edebilirsin.
Program var canım telefonumda fakat bende şöyle oluyor. 2 gün önce yada 2 gün geç regli geliyor.
Buda 28-31 günleri arasında değişiyor.

Ne yazarsak yazalım içini rahatlatacak pek birsey yok. Ama bunu yaşayan tek kişi sen değilsin onu bil. Toplumumuz insanların özel hayatına karışmayı çok seviyor. Zaten zor olan bir süreç gittikçe zorlaşıyor.

İşin bir sırrı var mı bilmiyorum, ben sonunda dayanamayıp tedavi olmaya karar verenlerdenim. Etrafımızdaki bir kişiye bile söylemedik bu durumu. Herkes normal gebelik olduğunu düşünüyor. Çünkü canım, bilmiyorsan söyleyeyim tedaviyle hamile kalınca da yarım kadınsın... Mesela ikiz benim bebeklerim, ilk sorulan soru şu "tedaviyle mi hamile kaldın nornal yoldan mı?". Tedaviyse fasulyeden bebek çünkü, yine beceremedin demek için soruluyor.

Allah tez zamanda nasip etsin, üzülmemeye çalış sadece.
Niye yahu tüp bebekler de bizim sperm ve yumurtalarımızdan olmuyor mu?
Gökyüzünden mi indiriliyor bunlar ?
Bazı insanlar gerçekten çok aptallar. Bunu bilir bunu söylerim.
Sen tüp bebek filan boşver Rabbim sana ne güzel ikiz bebek nasip etmiş.
Allah bağışlasın ya darısı da bizlere olsun inşallah canım..

Umarım en kısa zamanda alirsiniz bebisi kucağınıza.ama mazur görün neden olmadığını merak ettim. Psikolojik mi başka sebep mi
Bana her ikisi gibi geliyor ama bilmiyorum. Psikolojik %80 başka sebep de varsa tuz biber oluyordur. Bayağıdır kontrole gitmedim çünkü canım.
Ahh ahh seni en iyi anlayanlardanım bizim de 10 ay oldu hala yok, stres yapmamak elde değil ya çünkü zaman geçtikçe bi sorun var demek ki demeye başlıyo insan bide kistin varsa, sorunun bende olmasıyla yüzleşmekten çok korkuyorum, iyi ki uzağım da çok soranım yok ama telefonda da yetiyolar, heleki çevremde iltihabı olup hamile kalan, yumurtlamıyıp hamile kalan, adet görmiyip hamile kalan, lohusa olup bile hamile kalan duydukça ağlama geliyo ya isyan etmek istemiyorum ama neden ya, gerçekten zaman geçtikçe daha zor oluyo, bunu yazarken bile içim doldu sanki napıcaz bilmiyorum..
Ah ah beni bir Allah bir de benim gibi böyle yanan bilir.
Canım benim inşallah birbirimize güzel haberler vereceğimiz zamanlarda gelir.🙏

Hayir aslan pencesi birebir.hayit tohumu düzenini bozabilir.bide bu ot bitki cayi gibi hergun cok alismistim ben tadinada.bu otu o kadat cok kisiden duydumki.kesin denemelisin.
Ya yeterki vesile olsun. Hemen gider alırım.
Nasıl ve ne zamanlarda kullanıldığı hakkında bilgi verirsen sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim canım benim.

Aslında elalem olarak herkesin özel yaşantısına karışmasak ne güzel bir hayat değil mi? Ama olmaz. O burunlar sokulmadı mı eksik kalıyor hayatlarındaki tek aktivite. Bana çocuk yap diyenlerle, aman sakın hemen çocuk yapma diyenler kapışıyorlar. Hangisi bir kişi daha fazla olursa bende onlara göre çocuk yapma veya yapmama kararı alcam. Çünkü bu hayatı onlar yaşıyorlar. Ben gezip tozarken, çocuk bakarken dertlenip ah yavrum diye bana koşa koşa yardıma gelecekler. Üstüne birde hayırlı olsunlar da eksik kalmıyor. Hamileymişim bende sizden öğrendim rüyaya mı yattınız diyorum artık. Eş dost akraba beni görünce direk karnıma bakması da ayrı bir ironi. He var bebek gizli doğurcam kraliyet ailesine gelin gittim kraliçe kayınvalide yasak koydu diyesim de gelmiyor değil. Halbuki hamile kalmıştım da kimyasal oldu. Nasip dedim iki aydır düşünmeye başladım. Şimdide o psikolojik baskı yüzünden sanırım bünyem kabul etmiyor :mad: folik asit ile birlikte hayıt tohumunu deniyorum (hayıt tohumunu 3 5 gün içmişimdir) ama yok daha bir şey olamadı:silah:
Vallahi ben hayıt tohumunu bıraktım. Folik asitide 6 ay denemeden sonra bıraktım.
Bu folik asit iyice psikolojimi bozuyordu nedensizce 🤯

Bana da kayınvalide çocuk yapın diyprdu evlendiğimizden beridir ama ben istemiyorum 1 yıl dedim ve o 1 yıl dolana kadar da takmadım. 1 yıl dolunca (kpss ye hazırlandım) hadi artık, adet oldun mu, aman şunu kaldırma ya hamileysen bir şey olmasın vs alttan alttan laf aramaya başladı ben de ona anne sorup durma böyle daha çok stres oluyorum olacağı varsa da olmuyor Ben sana olunca zaten söylerim dedim. Ben de havalanıyorum olmayınca üzülüyorum dedim. Konu-komşu, akraba sorunca da Allah ne zaman isterse o zaman olur, biz de istiyoruz ama özel bir çabamız yok dedim. Ama seni çok iyi anlıyorum haziranda korunmayı bıraktım eylül de bir kimyasal geçirdim sonraki ay yeniden hamile kaldım ama o 3 ay çok tedirgin oldum olacak mı olmayacak mı, neden olmuyor diye. Hatta hayıt tohumu aldım ama düzenli kullanmadım. Haftada 2 gün 3 gün aralıklarla bazen daha çok... Faydası oldu mu bilmiyorum.
Ohh maşallah. Sizlere vesile olmuşsa ne âlâ..
Allah evladinizi size bağışlasın canım.
Bize de dua et olur mu?💋

Yaaa siz ne diyonuzzz benim kayinvalidem kendi psikologuna bizim gelin adet olmuo bi bakiversen hele dediiii daha ne diyemmmmm :kızgın:
Allahtan eşim kayınvalidem dahil kendi akrabalarından bir çok insanı susturdu.
Şuan hiç o tarafı çekemezdim zaten.
Seninkini de konteynıra atmak lazım.
Çünkü kocaman bir çöpten ibaret.

Üzen kişilerin yanına çok gitmeyeceksin.

Seni yaralayan kişilerin canını sen de yakacaksın ki görsünler. Ben de istemeden de olsa başlarındaki derde bakmayıp benim çocuk sahibi olmamama takanları aynı yerden vuruyordum.Gel zaman git zaman onları daha fazla ğzdğgüm için sormamaya başladılar. En sonun da keşke bizim de olmayaydı da biraz eşimizle vakit geçirseydik demeye başladılar.

Böyle böyle 4 sene geçirdim. Kendimi sınav spor ibadete eşime adadım. Sonra da sürpriz oluverdi. Çünkü vakti varmış. Bunu kimse bilemez. Allah vaktini biliyor o yüzden kafaya takma vaktini bekle.
Ay 4 yılllll dile kolay..
Maşallah ne güzel sabırlıymışsın.
Darısı bizlere olsun♥️

Soranları sallamamayı öğreneceksin
42 yaşındayım, çocuğum olmayacağını 27 yaşımdan beri biliyorum ve evlenmeden eşime ilk bunu söyledim. Konuyu çevremdeki herkes biliyor, ciddi bir hastalık geçirdim ama yine soruyorlar yine soruyorlar:))) veee kardeşlerim dahil, hatta en küçüğüm ben biliyorum olacak diye diretiyor, doktorlar niye okumuşsa onca yıl:))) hele eşimin yaşlı bir akrabası var, yılda bir görüyorum her seferinde direk elini karnıma atıp boşmusun sen hala diyor, teyze bin yaşında napacaksa ben doğurunca:)))) velhasıl takmamayı öğren, doğursan ikinci ne zaman, yok şu ne zaman bu ne zaman bitmezler anacım bitmezler
Işte senin bulunduğun yer nirvana abla.
Bulunduğun yerin çeyreğine gelsem kurtulacam ama maşallah sana ben bu kadar güçlü olabilir miyim bilemedim.🙏

Ayyy ben de hiç anlamıyorum şu ovülasyon şeysinden :KK30: şu adet programları var ya. He. Ondan takip ediyordum. Ama ilk denediğimiz ay hiç dikkat etmedim çok anlamıyordum yani 🙈 o ay olmayınca programdaki yumurtlama dönemimde önem verdim :KK31:gene olmadı.:KK17: sonra aman uğraşamam böyle dedim veee hamile kaldığım ay adet bittikten hemen sonra bazen 2 bazen 3 günde bir ilişki oldu. Özellikle sabahları :KK8:Önceki 2 ay hep adetim gecikmeden test yapmştım hatta bir keresinde 9 gün vardı adete 😂 ama o ay adetimin gecikmesini bekledim takmadım. Aaa gecikti de :KK73:sonra bi de ne görim olmuş 😛 adet gecikmesinin 3. Günü silik çizgi ile öğrenmiştim. Ama nasıl bi şok🤗 tüm evlat sahibi olmak isteyen güzel anne adayları için abartmıyorum her gece dua ediyorum hamile kalmadan önce de ederdim hamile kaldıktan sonra 'amann banane yeaa ben kaldım nasılsa' demedim ve hala dua ediyorum inşallah isteyen herkese nasip etsin ♥♥♥♥ sabahları çok önemli bak😛
Kız tiramisu seni yerim tatlı niyetine.
Aman da amannn 😇😇
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım benim.
Beni de dualarına bolca kat.
Sende hayirla kucağına al inşallah yavrunu♥️

Ben şuandan bazen kafama takıyorum polikistik oldugumu öğrendiğimfen beri sizi az da olsa anlıyorum
Allah tez zamanda kucagınızı doldursun
Allah da sana şifa versin canım benim.
1 buçuk yıl vajinusmusla 1 buçuk yılda çocuk düşünmekle geçti olmadı insanlardan artık nefret etmeye başladım üstüne eşimle mutsuz bir iliski. Artık istemiyordum öyle çok birliktelikler yoktu zaten saldım ve şuan sorunların en duble olduğu yerde hoc aklımda yokken gebelik testi yaptım pozitif çıktı yani demem o ki. Stres yapmayın demiyorum elinizde deil salın kendinizi biraz en azından olursa olur olmazsa olmaz inanın o zaman oluyor
Yazdıklarınız umut oluyor bana.
Bebişin için çok sevindim.
Allah evladını sana bağışlasın canım benim.
Duanda beni de unutma.
💋

Back
X