CinnetNur Dertlendi....

Ah canım benim ya valla bende öyleyim. Bir de sanki dalga geçer gibi hep yakınlardan hamilelik haberleri alıyorum. Vallahi gözüm yok Allah herkesin evladını kendine bağışlasın ama insan ister istemez buruklaşıyor.
Allah'ım tüm evlat özlemi yaşayanların sesini duysun,kucaklarıni doldursun.

Sahiden ise yarayacaksa düşünmek benim isim valla beni bi boş bırak sabahtan yatana kadar düşünürüm vallahi..
Acaba hindigillere mi mensubum?

O kadar güzel anlatmışsınız ki yazan ellerinize sağlık diyorum..
Derler de derler..
Milletin ağzı afedersin aynı basurlu k.ç gibi durmadan öter. Kimsenin ağzını da büzemiyorsun.
Benden önce evlenip de çocuğu olmayan bir sürü arkadaşım oldu hiç birine de bu tarz sorular yöneltmedim hem banane yani değil mi?

Ay bende bir gün ne zaman hamile kaldığımı bile hatırlamıyorum diyecek miyim acaba ? :KK43:

Program var canım telefonumda fakat bende şöyle oluyor. 2 gün önce yada 2 gün geç regli geliyor.
Buda 28-31 günleri arasında değişiyor.

Niye yahu tüp bebekler de bizim sperm ve yumurtalarımızdan olmuyor mu?
Gökyüzünden mi indiriliyor bunlar ?
Bazı insanlar gerçekten çok aptallar. Bunu bilir bunu söylerim.
Sen tüp bebek filan boşver Rabbim sana ne güzel ikiz bebek nasip etmiş.
Allah bağışlasın ya darısı da bizlere olsun inşallah canım..

Bana her ikisi gibi geliyor ama bilmiyorum. Psikolojik %80 başka sebep de varsa tuz biber oluyordur. Bayağıdır kontrole gitmedim çünkü canım.

Ah ah beni bir Allah bir de benim gibi böyle yanan bilir.
Canım benim inşallah birbirimize güzel haberler vereceğimiz zamanlarda gelir.🙏

Ya yeterki vesile olsun. Hemen gider alırım.
Nasıl ve ne zamanlarda kullanıldığı hakkında bilgi verirsen sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim canım benim.

Vallahi ben hayıt tohumunu bıraktım. Folik asitide 6 ay denemeden sonra bıraktım.
Bu folik asit iyice psikolojimi bozuyordu nedensizce 🤯

Ohh maşallah. Sizlere vesile olmuşsa ne âlâ..
Allah evladinizi size bağışlasın canım.
Bize de dua et olur mu?💋

Allahtan eşim kayınvalidem dahil kendi akrabalarından bir çok insanı susturdu.
Şuan hiç o tarafı çekemezdim zaten.
Seninkini de konteynıra atmak lazım.
Çünkü kocaman bir çöpten ibaret.

Ay 4 yılllll dile kolay..
Maşallah ne güzel sabırlıymışsın.
Darısı bizlere olsun♥

Işte senin bulunduğun yer nirvana abla.
Bulunduğun yerin çeyreğine gelsem kurtulacam ama maşallah sana ben bu kadar güçlü olabilir miyim bilemedim.🙏

Kız tiramisu seni yerim tatlı niyetine.
Aman da amannn 😇😇
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım benim.
Beni de dualarına bolca kat.
Sende hayirla kucağına al inşallah yavrunu♥

Allah da sana şifa versin canım benim.

Yazdıklarınız umut oluyor bana.
Bebişin için çok sevindim.
Allah evladını sana bağışlasın canım benim.
Duanda beni de unutma.
💋
Amin insallah sen ve senin gibi bekleyen tüm kardeşlerime heo dua edicem

Aman da amannn 😇😇
Afiyet olsun :KK30: benim yanımda kahve de çok güzel gidiyor 😛 aminn inşallah. Dualarımdasınız 💘

İyi akşamlar cağnım arkadaşlarım dostlarım..

Hayatımdaki manevi bazı sıkıntıları yoluna koyarken bazıları da böyle ukte kalıyor içimde.
Ehhh beee bayağıdır bu durumla ilgili konu açmıyorum yazmışsın ama 10 konunda 5i gebelik diyebilirsiniz.
Hergün durmadan düşündüğüm bu gebelik mevzusunu ayda 1 kere açmışım çok mu?

Hem buraya yazıp da rahatlamak, insanların önerilerine,fikirlerine göz kulak vermek iyi geliyor bana.

Aslında neden hergün çıldırmış gibi bunu düşünüyorsun başka işin mi yok? Farklı şeylerle meşgul ol, kitap oku, gez, toz diyeceksiniz. Stres yapma diyeceksiniz..
Diyeceksiniz de diyeceksiniz haklısınız canlarım. Fakat ben bu dediklerinizin alayını yapıyorum.

Mesela 9 aydır stres yapmayayım diye düşünürken "hamile kalamıyorum yaaa", ondan stres yapmamam gerektigi aklıma geliyor. Makara başa sarıyor.

Zaten biriyle görüşmeyiver 7sinden 70ine eee hani bebek yoooğkhhh mu? Sorularını bıçak gibi sokuyorlar beynine. He hanım teyze, hanım abla var ama ben saklıyorum.

Hele yaşlı teyzeler yok mu o yaşlı teyzeler "amaaağn guzum bahh genceciksin yapıver bi tane çocuk ileride istersin de olmaz ha" diye kulağımın kenarına sokuluyorlar.
Solumdaki şeytan dürtüyor desene sen de ona "ölüm var teyze ölüm Allah'ımızın verdiği nefesi boşa tüketme ileride almak istersin de alamazsın." diye..

Çocuk istemiyorum dedim olmadı, düşünmüyorum dedim olmadı, artık bülbül ötmüyor dedim olmadı, deliliğe vurdum olmadı.
Sanki insanlar bizim çabalayıp da olmadığını görüp inada inada üstümüze geliyormuş gibi.

Hele yaz geldiğinden midir nedir bilmem. Çevremdeki insanların bazılarında gönül yayları yerine beyin yaylarının gevsedigini düşünüyorum.
Çünkü durumumu defalarca anlattığım insan bile aradan 1 ay geçtikten sonra "bebek var mı?" diye yırtık dondan çıkar gibi ortaya çıkıyor.

Yani anlayacağınız bebek konusunu düşünmediğim tek bir zaman,alan dahi yok.
Fırsat da vermiyor zaten geberesiciler.

Eşim benim tek dayanağım.. Hayatım olmazsa olmaz ne yapalım kendimizi mi öldürelim diye her zaman teselli ediyor.
Zaten o da bana köstek olsaydı.
Şu kafayla donumu çalıya asıp kaçacak duruma gelirdim.

Sizler nasıl atlattınız bu süreçleri?
Bu kadar baskı bu kadar stres içerisinde çocuk yapmayı nasıl başardınız?

Şu durumda benim stressiz olmamın pek mümkünatı yok ..
Tüp bebekle başardım valla diğer türlüsü çok zordu çünkü artık üstüme gelen o sizin tabirinzle geberesiceler benim hayat enerjimi ,yaşama tutunma umudumu... herşeyimi sömürmeye baslamslardi özellikle de şu herşeyi bilipte soranlar yokmu heehh onlar beni bunalıma soktular evden dışarı çıkasm gelmiyordu 2 senelik evliydm 22 sene gibi geldi 3 saat sonrada doğuma gidicem...

Hayatımdaki manevi bazı sıkıntıları yoluna koyarken bazıları da böyle ukte kalıyor içimde.
Ehhh beee bayağıdır bu durumla ilgili konu açmıyorum yazmışsın ama 10 konunda 5i gebelik diyebilirsiniz.

Hem buraya yazıp da rahatlamak, insanların önerilerine,fikirlerine göz kulak vermek iyi geliyor bana.

Aslında neden hergün çıldırmış gibi bunu düşünüyorsun başka işin mi yok? Farklı şeylerle meşgul ol, kitap oku, gez, toz diyeceksiniz. Stres yapma diyeceksiniz..
Diyeceksiniz de diyeceksiniz haklısınız canlarım. Fakat ben bu dediklerinizin alayını yapıyorum.

Mesela 9 aydır stres yapmayayım diye düşünürken "hamile kalamıyorum yaaa", ondan stres yapmamam gerektigi aklıma geliyor. Makara başa sarıyor.

Zaten biriyle görüşmeyiver 7sinden 70ine eee hani bebek yoooğkhhh mu? Sorularını bıçak gibi sokuyorlar beynine. He hanım teyze, hanım abla var ama ben saklıyorum.

Hele yaşlı teyzeler yok mu o yaşlı teyzeler "amaaağn guzum bahh genceciksin yapıver bi tane çocuk ileride istersin de olmaz ha" diye kulağımın kenarına sokuluyorlar.
Solumdaki şeytan dürtüyor desene sen de ona "ölüm var teyze ölüm Allah'ımızın verdiği nefesi boşa tüketme ileride almak istersin de alamazsın." diye..

Çocuk istemiyorum dedim olmadı, düşünmüyorum dedim olmadı, artık bülbül ötmüyor dedim olmadı, deliliğe vurdum olmadı.
Sanki insanlar bizim çabalayıp da olmadığını görüp inada inada üstümüze geliyormuş gibi.

Hele yaz geldiğinden midir nedir bilmem. Çevremdeki insanların bazılarında gönül yayları yerine beyin yaylarının gevsedigini düşünüyorum.
Çünkü durumumu defalarca anlattığım insan bile aradan 1 ay geçtikten sonra "bebek var mı?" diye yırtık dondan çıkar gibi ortaya çıkıyor.

Eşim benim tek dayanağım.. Hayatım olmazsa olmaz ne yapalım kendimizi mi öldürelim diye her zaman teselli ediyor.

Ahhh bacım o insanların lafları hiç bitmez bir tane yapsan ikinci ne zaman derler de derler ! 😏Benim de bazen bağırasim geliyor olmuyor iste vardır Rabbimin bir bildiği demek . Hatta nasıl yaptinix diye sormak .😒İnşallah en kısa zamanda buraya o güzel haberi vermek nasip olur bize 🤲🏻Bir dahaki konuşmamız bebelerimizden olur .

Tüp bebekle başardım valla diğer türlüsü çok zordu çünkü artık üstüme gelen o sizin tabirinzle geberesiceler benim hayat enerjimi ,yaşama tutunma umudumu... herşeyimi sömürmeye baslamslardi özellikle de şu herşeyi bilipte soranlar yokmu heehh onlar beni bunalıma soktular evden dışarı çıkasm gelmiyordu 2 senelik evliydm 22 sene gibi geldi 3 saat sonrada doğuma gidicem...
Sanırım o "geberesiciler" takımının yeni kurbanı benim.
Dinimi imanımı gevrettiler artık 3ünü 5ini tutup gelin arkadan destek verin biz yapamıyoz diyecek kıvama çok yaklaştım.

Oy oy oy güzel doğumlar geçir inşallah. Sağlıkla sıhhatle tek ıkınmayla kucağına al yavrucugunu 💋

Ahhh bacım o insanların lafları hiç bitmez bir tane yapsan ikinci ne zaman derler de derler ! 😏Benim de bazen bağırasim geliyor olmuyor iste vardır Rabbimin bir bildiği demek . Hatta nasıl yaptinix diye sormak .😒İnşallah en kısa zamanda buraya o güzel haberi vermek nasip olur bize 🤲🏻Bir dahaki konuşmamız bebelerimizden olur .
Ayy canım benim inşallah dualarını duyuyodur Yaratan.🙏
Sen ne zamandır deniyorsun ?

İnşallah 🤲🏻Polikistik overliyim ben nerdeyse 1 senelik evliyiz ama hiç korunmadık 😞Vardır Rabbimin bir bildiği diyoruz .
Polikistik overlilerin eninde sonunda bir çocuğu oluyor ya.
Yakın bir arkadaşım da pcosluydu.
9 ay boyunca hiç korunmamış en son ehhh yeter be diye bıraktığı ay çocuğu olmuş.

Azalan yumurtalık rezervi yok en azından. Sadece yumurtalık tembelliği var. Oda yumurtalık fazla naz yapıyor. Keyfî yetince salacak bir yumurta hiç merak etme:)

Ama benim ilk hormon testimdeki dalgalanmalar doktor her ne kadar da engel degil dese de bence hala büyük bir engel. Bu gece detaylı bir araştırma daha yaptım da

Polikistik overlilerin eninde sonunda bir çocuğu oluyor ya.
Yakın bir arkadaşım da pcosluydu.
9 ay boyunca hiç korunmamış en son ehhh yeter be diye bıraktığı ay çocuğu olmuş.

Azalan yumurtalık rezervi yok en azından. Sadece yumurtalık tembelliği var. Oda yumurtalık fazla naz yapıyor. Keyfî yetince salacak bir yumurta hiç merak etme:)

Ama benim ilk hormon testimdeki dalgalanmalar doktor her ne kadar da engel degil dese de bence hala büyük bir engel. Bu gece detaylı bir araştırma daha yaptım da
İnşallah kuzum inşallah. Biz de annelikle odullendirilenlerden oluruz .🤲🏻Kuzenimde de vardı 5 senelik evliydi olmadı .😞Her şey Rabbimin elinde bir bakmışız bizim evde de çiçek açmış umutlar . Hem hormonlar da düzeliyor sen de çok takma , üzülme olur mu? Biliyorum elimizde değil . Biz güçlü, inançlı olacağız ki onlar da bizi sıkı sıkı tutunsunKasmasak ,araştırmasak Belki de şimdiye anneydik. Dualarımda herkes .

İnşallah kuzum inşallah. Biz de annelikle odullendirilenlerden oluruz .🤲🏻Kuzenimde de vardı 5 senelik evliydi olmadı .😞Her şey Rabbimin elinde bir bakmışız bizim evde de çiçek açmış umutlar . Hem hormonlar da düzeliyor sen de çok takma , üzülme olur mu? Biliyorum elimizde değil . Biz güçlü, inançlı olacağız ki onlar da bizi sıkı sıkı tutunsunKasmasak ,araştırmasak Belki de şimdiye anneydik. Dualarımda herkes .
Dua en güçlü silahtır aslında.
Müslümanın müslümana duası da makbuldür.
Şuan ezan okunuyor.
Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı,sıhhatli,salih evlatlar nasip etsin inşallah canım benim..
🙏♥️

Dua en güçlü silahtır aslında.
Müslümanın müslümana duası da makbuldür.
Şuan ezan okunuyor.
Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı,sıhhatli,salih evlatlar nasip etsin inşallah canım benim..
🙏
Kesinlikle kuzum . Aminnnn inşaAllah.🤲🏻Duanın gücüne inananlardanız çok şükür 🤲🏻Rabbim bize ve tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻

Bende aynen sizin gibiydim artık son zamanlarda ne bir düğün ne bir bayram hiç bir topluluğa girmek istemezdim bak şu seninle beraber evlendi o doğurdu o hamile sen neden yapmıyorsun bla bla ve daha 1 yıllık evli olamama rağmen bunlar söyleniyordu ama kendi kendime aştım bunu çocuk düşünmüyorum rahatıma düşkünüm uğraşamam çocukla gibi şeyler söylüyordum artık herkese topluma da girdim misafirliğe de gittim böyle cevap verince insan kendini iyi de hissediyor zaten stresten ne zaman ki kurtuldum rahatladım hemen gebe kaldım tecrübe ile sabit yani allah im size de bir an önce bir bebek nasip eder insalah😊

Ah canım benim ya valla bende öyleyim. Bir de sanki dalga geçer gibi hep yakınlardan hamilelik haberleri alıyorum. Vallahi gözüm yok Allah herkesin evladını kendine bağışlasın ama insan ister istemez buruklaşıyor.
Allah'ım tüm evlat özlemi yaşayanların sesini duysun,kucaklarıni doldursun.

Sahiden ise yarayacaksa düşünmek benim isim valla beni bi boş bırak sabahtan yatana kadar düşünürüm vallahi..
Acaba hindigillere mi mensubum?

O kadar güzel anlatmışsınız ki yazan ellerinize sağlık diyorum..
Derler de derler..
Milletin ağzı afedersin aynı basurlu k.ç gibi durmadan öter. Kimsenin ağzını da büzemiyorsun.
Benden önce evlenip de çocuğu olmayan bir sürü arkadaşım oldu hiç birine de bu tarz sorular yöneltmedim hem banane yani değil mi?

Ay bende bir gün ne zaman hamile kaldığımı bile hatırlamıyorum diyecek miyim acaba ? :KK43:

Program var canım telefonumda fakat bende şöyle oluyor. 2 gün önce yada 2 gün geç regli geliyor.
Buda 28-31 günleri arasında değişiyor.

Niye yahu tüp bebekler de bizim sperm ve yumurtalarımızdan olmuyor mu?
Gökyüzünden mi indiriliyor bunlar ?
Bazı insanlar gerçekten çok aptallar. Bunu bilir bunu söylerim.
Sen tüp bebek filan boşver Rabbim sana ne güzel ikiz bebek nasip etmiş.
Allah bağışlasın ya darısı da bizlere olsun inşallah canım..

Bana her ikisi gibi geliyor ama bilmiyorum. Psikolojik %80 başka sebep de varsa tuz biber oluyordur. Bayağıdır kontrole gitmedim çünkü canım.

Ah ah beni bir Allah bir de benim gibi böyle yanan bilir.
Canım benim inşallah birbirimize güzel haberler vereceğimiz zamanlarda gelir.🙏

Ya yeterki vesile olsun. Hemen gider alırım.
Nasıl ve ne zamanlarda kullanıldığı hakkında bilgi verirsen sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim canım benim.

Vallahi ben hayıt tohumunu bıraktım. Folik asitide 6 ay denemeden sonra bıraktım.
Bu folik asit iyice psikolojimi bozuyordu nedensizce 🤯

Ohh maşallah. Sizlere vesile olmuşsa ne âlâ..
Allah evladinizi size bağışlasın canım.
Bize de dua et olur mu?💋

Allahtan eşim kayınvalidem dahil kendi akrabalarından bir çok insanı susturdu.
Şuan hiç o tarafı çekemezdim zaten.
Seninkini de konteynıra atmak lazım.
Çünkü kocaman bir çöpten ibaret.

Ay 4 yılllll dile kolay..
Maşallah ne güzel sabırlıymışsın.
Darısı bizlere olsun♥

Işte senin bulunduğun yer nirvana abla.
Bulunduğun yerin çeyreğine gelsem kurtulacam ama maşallah sana ben bu kadar güçlü olabilir miyim bilemedim.🙏

Aman da amannn 😇😇

Allah da sana şifa versin canım benim.

Yazdıklarınız umut oluyor bana.
Bebişin için çok sevindim.
Allah evladını sana bağışlasın canım benim.
Duanda beni de unutma.
💋
Bir de bilmiyorum kilonuz falan var mı ama guzel beslenmenın de yumurta kalıtesı ustunde aşırı etkısı var ben hemen etkısını hissedıyorum bir de stres yok asla yokkk

Bir de bilmiyorum kilonuz falan var mı ama guzel beslenmenın de yumurta kalıtesı ustunde aşırı etkısı var ben hemen etkısını hissedıyorum bir de stres yok asla yokkk
55 kilo falanım..
Vitaminsizin önde gideniyim valla. Çok yemek seçerim kahvaltiyla aram yoktur. Mızmızlanırım.. Var mı yumurtalık geliştirmek için önerilerin 🤗

sen benim nelerrrr yaşadıgımı görsen .yakı yapmak isteyen 2 yıldır olmuyor ot yedirmek isteyen onu bunu şunu yapmak isteyen .sorun bendede değil eşimde ,ama sülalesi bana kenetledi bişeyde diyemiyorum adamın gururu gitmesin diye hepsine gülürek cvp veriyorum. arkadasımın karı koca hiç bir sorunu yok 4 yıl bebekleri olmadı.kuzenım 4 kere tüp bebeğini düşürdü braz bekle .bazi insanlar tez canlıdır hemen herşey olsun isterler ama bazı şeyler malesef olmuyor oyle şık diye buda bizim sınavımız

55 kilo falanım..
Vitaminsizin önde gideniyim valla. Çok yemek seçerim kahvaltiyla aram yoktur. Mızmızlanırım.. Var mı yumurtalık geliştirmek için önerilerin 🤗
Vitamin de çok önemli ben diyetisyene gittim insülin direncide vardı butun testlerımı yaptı ama vitaminlerim duşuk degerdeymıs ilaç verdi b12 den iğne vurunucam.Sizde doktorunuza bir sorun istersenız butun tahlıllerınızı yaotırın bu siyah uzum var ya kuru olanı çekirdekli onun yumurta kalitesi üzerinde çok iyi etkısı oldugu söyleniyor.Ama asıl olan doğal beslenmek ne bıleyım yogurdunuzu kendınız yapın mesela hazır olan şeylerden kacının o içriğimiz meyve sularını falan da boşverin.Bol bol su için ceviz yiyin mutlaka ama bir diyetisyenle gorusun.Tabiki doktorunuza sorarak
Ben bir ara bunu uyguladım baya da kilo verdim inanın takır takır adet oluyordum.Bu yıl aşırı kilo alıp vitaminsiz beslendık duzenım bozuldu.

55 kilo falanım..
Sporunuzu da yapın mutlaka bence ayrıca haşlanmıs yumurta cidden ben pek sevmesem de çok iyi besin kaynagı.Bakın benim annemde en küçük kardeşimi geç yaşlarda doğurdu hatta erken menopoz teşhisi varken.

Vitamin de çok önemli ben diyetisyene gittim insülin direncide vardı butun testlerımı yaptı ama vitaminlerim duşuk degerdeymıs ilaç verdi b12 den iğne vurunucam.Sizde doktorunuza bir sorun istersenız butun tahlıllerınızı yaotırın bu siyah uzum var ya kuru olanı çekirdekli onun yumurta kalitesi üzerinde çok iyi etkısı oldugu söyleniyor.Ama asıl olan doğal beslenmek ne bıleyım yogurdunuzu kendınız yapın mesela hazır olan şeylerden kacının o içriğimiz meyve sularını falan da boşverin.Bol bol su için ceviz yiyin mutlaka ama bir diyetisyenle gorusun.Tabiki doktorunuza sorarak
Ben bir ara bunu uyguladım baya da kilo verdim inanın takır takır adet oluyordum.Bu yıl aşırı kilo alıp vitaminsiz beslendık duzenım bozuldu.
Adet olmakta falan sıkıntı yok.
Sanırım bende de b12 falan eksik. Kansızlık var. Ne ararsan var valla..
Yogurtumu elimden geldiğince kendim yapmaya çalışıyorum ama sadece yoğurtla bitmiyor ne yazık ki :(
Hazır gıdalar hayatımızın her yerinde..

Sporunuzu da yapın mutlaka bence ayrıca haşlanmıs yumurta cidden ben pek sevmesem de çok iyi besin kaynagı.Bakın benim annemde en küçük kardeşimi geç yaşlarda doğurdu hatta erken menopoz teşhisi varken.
Evlenene kadar hayatımın hiçbir döneminde haşlanmış yumurta yiyemedim. Ama artık kendimi zorlaya zorlaya yemeye çalışıyorum beyazını yiyorum sarısını atıyorum.
Bir şekilde zorlansam da yemeye çalışıyorum ama sanki hiçbir şeyin bana faydası olmuyor gibi hissediyorum.

Back
X