- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozguven eksikligi bence...Kızlar merhaba.ben eşimi(eşimden önce de diğer flörtlerimi) tvdeki, gazetedeki dekolteli bir kadından, yoldan geçerken güzel olan tüm kadınlardan kıskanıyorum..ama duysusal olarak bi kıskançlığım yok.mesela iş yerinde eşim acaba bi kızla duygusal bi şey yaşar mı konusunda hiç kıskanç değilimdir.lakin eşim bi kadının bi yerine bakıcak diye ödüm kopuyor..sizce bunun sebebi nedir
Amacınız polemik ise mecalim yok
Keza özgüveni Google benden daha iyi anlatacaktır
Ağzınıza sağlıkKadin guzelce derdini anlatmis herkes linc ediyor nerdeyse. Sanki hepinizden ozguven akiyor.
Bak arkadasim gördüğün uzere insanlar hemen yaftalar yanlis yonlendirebilir. Temelde ailende anne babanda gördüğün bir durum olabilir. Yasadigin bir iliskide aldigin bir darbe olabilir. Esinin senin sartlarina göre gercekten özgüven problemi de olabilir. Olur da olur yani bircok ihtimal var. Ama kesin olan birsey var boyle hayat gecmez. Bir uzmandan yardim al. Yoksa bu kk kadinlari yorumlariyla varolan ozguvenini de parcalayacak.
yazın eşim de ben de güneş gözlüksiz adım atmayızBu sadece kıskançlık canım eşini çok sevmen kimseyle paylasmak istememenden kaynaklı ..
Sadece esinin tek ilgi odağı sen ol istiyorsun diğer kadınlarda olan herşey sendede mevcut çünkü diye.. Gayet doğal bi durum yani endişe etmeye gerek yok normalsin.
Çoğu erkek bakar ama hatta bakmayan nadirdir gay falandır yada gözü kapalı geziyodur yada doğuştan görmuyordur .
Ha bir de kendi eşine sevgilisine aman açık giyinme şuran göründü yok bu çok dar aman eteğin cok kısa diye giyim konusuna karışan erkekler yokmu hatta kapan da diyenleri mevcut bu türlerin.. işte asıl onlar disardaki karı kıza ne kadar fazla bakıyorsa artık kendi eşlerinde erkekler bakar diye giydirmek istemezler.. Ay bide bu erkeklerin karısının yanında bile gözlük takma huyları varsa yaz mevsimleri dışında özellikle iste onlar fena röntgenci esinde böyle bi huy varsa vur kafasina..
Yani demem o ki sana özgüven eksikligin var diyenler ya victoria secret mankeni yada eşlerine aşırı güvenen asla başına aldatılma tarzı olaylar gelmeyecegini düşünen, işinde cok basarili, cok iyi geliri olan kendini mukemmel kadın figürü olarak görup özgüven patlaması yaşayan kadınlarımız.
Özellikle belirtmiştim oysaki yaz mevsimi dışında gozluk takmak diye bunu anlamadan yazmak ?yazın eşim de ben de güneş gözlüksiz adım atmayız
röntgenci miyiz şimdi
bu nasıl bir varsayım ?
Yahu kadin oyle mi demek istemis el insaf..Duygusal acidan esine güveniyor o yuzden biryle duygusal acidan birsey yasayacagini dusunmuyor sadece cinsel anlamda kiskaniyorDuygusal olarak problem yok yasasin ama bakmasinmi bi yerlerine? Anlamadimki ben simdii duygusal yonde problem yok ama bakmasinı kiskaniyorsunuz ilginccccc enteresaaaaannn değişiiiiiik
Evet genis ve tuhafBiz oturup beraber yorum yapıyoruz gelene geçeneben mi çok genişim acep
![]()
Birlikte baska kadinlara bakmak vay be ne kadar da özgüvenli(!) bir çiftYetmeme duygusu bu. Biz acik gorduk mu birlikte bakariz yani kendine guvenmeyi ogrenmelisin.
Acik g.te herkes bakar. Birlikte bakmaktan kastim "yuh suna bak eyleti fiskirmis" yada " ay bacaklara bak capraz gidiyo" gibi. Bunda kiskanilacak birsey gormuyorum ben. Esimle de 9 senedir evli 20 senedir sevgiliyiz 35 yasindayiz. Yani bu kadar seneden sonra normal geliyo bana.Birlikte baska kadinlara bakmak vay be ne kadar da özgüvenli(!) bir çift
Acik g.te herkes bakar. Birlikte bakmaktan kastim "yuh suna bak eyleti fiskirmis" yada " ay bacaklara bak capraz gidiyo" gibi. Bunda kiskanilacak birsey gormuyorum ben. Esimle de 9 senedir evli 20 senedir sevgiliyiz 35 yasindayiz. Yani bu kadar seneden sonra normal geliyo bana.