Cinsel anlamda kıskançlık

Kızlar merhaba.ben eşimi(eşimden önce de diğer flörtlerimi) tvdeki, gazetedeki dekolteli bir kadından, yoldan geçerken güzel olan tüm kadınlardan kıskanıyorum..ama duysusal olarak bi kıskançlığım yok.mesela iş yerinde eşim acaba bi kızla duygusal bi şey yaşar mı konusunda hiç kıskanç değilimdir.lakin eşim bi kadının bi yerine bakıcak diye ödüm kopuyor..sizce bunun sebebi nedir
Ozguven eksikligi bence...

Bu sadece kıskançlık canım eşini çok sevmen kimseyle paylasmak istememenden kaynaklı ..
Sadece esinin tek ilgi odağı sen ol istiyorsun diğer kadınlarda olan herşey sendede mevcut çünkü diye.. Gayet doğal bi durum yani endişe etmeye gerek yok normalsin.

Çoğu erkek bakar ama hatta bakmayan nadirdir gay falandır yada gözü kapalı geziyodur yada doğuştan görmuyordur .
Ha bir de kendi eşine sevgilisine aman açık giyinme şuran göründü yok bu çok dar aman eteğin cok kısa diye giyim konusuna karışan erkekler yokmu hatta kapan da diyenleri mevcut bu türlerin.. işte asıl onlar disardaki karı kıza ne kadar fazla bakıyorsa artık kendi eşlerinde erkekler bakar diye giydirmek istemezler.. Ay bide bu erkeklerin karısının yanında bile gözlük takma huyları varsa yaz mevsimleri dışında özellikle iste onlar fena röntgenci esinde böyle bi huy varsa vur kafasina..:KK48:

Yani demem o ki sana özgüven eksikligin var diyenler ya victoria secret mankeni yada eşlerine aşırı güvenen asla başına aldatılma tarzı olaylar gelmeyecegini düşünen, işinde cok basarili, cok iyi geliri olan kendini mukemmel kadın figürü olarak görup özgüven patlaması yaşayan kadınlarımız.

Kadin guzelce derdini anlatmis herkes linc ediyor nerdeyse. Sanki hepinizden ozguven akiyor.
Bak arkadasim gördüğün uzere insanlar hemen yaftalar yanlis yonlendirebilir. Temelde ailende anne babanda gördüğün bir durum olabilir. Yasadigin bir iliskide aldigin bir darbe olabilir. Esinin senin sartlarina göre gercekten özgüven problemi de olabilir. Olur da olur yani bircok ihtimal var. Ama kesin olan birsey var boyle hayat gecmez. Bir uzmandan yardim al. Yoksa bu kk kadinlari yorumlariyla varolan ozguvenini de parcalayacak.
Ağzınıza sağlık :KK9:

Bazen bende kiskaniyo rum aynı şekilde ama bu ozguvensiz olduğum anlamına gelmez öz güveni çok yüksek biriyim mesele milletin güzeli olan poposu fizigide değil ama eşimi başka biriyle paylaşmak düşüncesi bile içimi urpertir sizinde bence böyle birşey tedavilik durumum olduğunu düşünmüyorum eşime hiç yansitmam hatta çevrem fazla rahatsiniz bile der ama içimde hep bu paylasamama durumu var yani

Bence durumun özgüvenle alakası yok. Genel olarak bencil bir insan mısınızdır? en yakın arkadaşını diğer arkadaşıyla paylaşmayan ne bileyim kardeşiyle annesini paylaşamayan herkesin sevgisi ilgisi sadece sizde olsun isteyen o ilgiyi paylaşmak istemeyen biriyseniz bu çevrenizdekiler için baya yıpratıcı oluyordur. Tabiki eşinizi paylaşın demiyorum ama hadi dürüst olalım en sadık olanlarımız bile en basitinden dizide yakışıklı seksi bir erkek görünce "iyiymiş" diye düşünmüyor muyuz? Benim kocam seksi kadına bakmaz diyenler kendisini kandırıyor gibi. Olsa olsa sizin yanınızda bakmıyordur. Yani demek istediğim bunu paranoya haline getirmeyin. Yanından bir kadın geçsede 3 saniye baksa ne olur ki?

Bu sadece kıskançlık canım eşini çok sevmen kimseyle paylasmak istememenden kaynaklı ..
Sadece esinin tek ilgi odağı sen ol istiyorsun diğer kadınlarda olan herşey sendede mevcut çünkü diye.. Gayet doğal bi durum yani endişe etmeye gerek yok normalsin.

Çoğu erkek bakar ama hatta bakmayan nadirdir gay falandır yada gözü kapalı geziyodur yada doğuştan görmuyordur .
Ha bir de kendi eşine sevgilisine aman açık giyinme şuran göründü yok bu çok dar aman eteğin cok kısa diye giyim konusuna karışan erkekler yokmu hatta kapan da diyenleri mevcut bu türlerin.. işte asıl onlar disardaki karı kıza ne kadar fazla bakıyorsa artık kendi eşlerinde erkekler bakar diye giydirmek istemezler.. Ay bide bu erkeklerin karısının yanında bile gözlük takma huyları varsa yaz mevsimleri dışında özellikle iste onlar fena röntgenci esinde böyle bi huy varsa vur kafasina..:KK48:

Yani demem o ki sana özgüven eksikligin var diyenler ya victoria secret mankeni yada eşlerine aşırı güvenen asla başına aldatılma tarzı olaylar gelmeyecegini düşünen, işinde cok basarili, cok iyi geliri olan kendini mukemmel kadın figürü olarak görup özgüven patlaması yaşayan kadınlarımız.
yazın eşim de ben de güneş gözlüksiz adım atmayız
röntgenci miyiz şimdi
bu nasıl bir varsayım ?

Bu tarz duygular hepimizde zaman zaman oluyor. Gayet insani şeyler bence. Hayatı kendine ve partnerine zehir edecek kadar olmamalı sadece. Yani ‘ödü kopacak’ derecede korkmak size ve ilişkinize zarar verir. Sebebi bir miktar özgüvensizlik olabilir, yaşadığınız kötü bir deneyim olabilir, aldatılma vs..

yazın eşim de ben de güneş gözlüksiz adım atmayız
röntgenci miyiz şimdi
bu nasıl bir varsayım ?
Özellikle belirtmiştim oysaki yaz mevsimi dışında gozluk takmak diye bunu anlamadan yazmak ?
Yarim yamalak okuyup sirf çemkirmek adına yazdığım cümlenin içinden cımbızla isinize gelen kelimeleri çekmeyiniz lütfen.

Duygusal olarak problem yok yasasin ama bakmasinmi bi yerlerine? Anlamadimki ben simdii duygusal yonde problem yok ama bakmasinı kiskaniyorsunuz ilginccccc enteresaaaaannn değişiiiiiik
Yahu kadin oyle mi demek istemis el insaf..Duygusal acidan esine güveniyor o yuzden biryle duygusal acidan birsey yasayacagini dusunmuyor sadece cinsel anlamda kiskaniyor

Aldatmanın cinseli duygusalı yoktur
Sonuçta çekici bulmakda birini ona istek duymakta duygusal birsey
Hiç hoşlanmadığı güzel bulmadığı biriyle kimse yatmaz
O yüzden duygusal fiziksel aldatma diye ikiye ayırmak saçma
İkiside aldatmadır ikiside benim canımı yakar ve bence herkes için böyle
Aferin kocama sadece beni cinsel anlamda aldatmş mı diyeyim yani

Birlikte baska kadinlara bakmak vay be ne kadar da özgüvenli(!) bir çift
Acik g.te herkes bakar. Birlikte bakmaktan kastim "yuh suna bak eyleti fiskirmis" yada " ay bacaklara bak capraz gidiyo" gibi. Bunda kiskanilacak birsey gormuyorum ben. Esimle de 9 senedir evli 20 senedir sevgiliyiz 35 yasindayiz. Yani bu kadar seneden sonra normal geliyo bana.

Acik g.te herkes bakar. Birlikte bakmaktan kastim "yuh suna bak eyleti fiskirmis" yada " ay bacaklara bak capraz gidiyo" gibi. Bunda kiskanilacak birsey gormuyorum ben. Esimle de 9 senedir evli 20 senedir sevgiliyiz 35 yasindayiz. Yani bu kadar seneden sonra normal geliyo bana.

+1
Illaki bu şekilde açıklama yaptrcaklar insana.

Adam iş yerindeki bı kıza yardım edince, konuşunca kısacası insanı ilişkiler kurunca kıskanan tipler var sıkıntılı olan bu.

Ama sizin dediğiniz "güzel", "dekolteli" bir başka kadından kıskanmak doğal. İnsanın fıtratında var eşini kıskanır istediği kadar özgüvenli olsun.

Back
X