Cinsel beraberlik denemesinde iki gün üst üste kan gelmesi?

Dikkate alip fikrini beyan ettigin icin cok tesekkurler tripoli35, bekaretimi sevdigim insanla beraberligim sonucu kaybetmektense muayene koltugunda kaybetme ihtimalimi dusundugumde ilk secenekten mutlu olacagim fikri vardi bende. O sebeple emin olamadigimdan burada sorma geregi hissettim.
Cok guzel bir aciklama olmus, dilerim hicbir kadin o bahsettigin pismanlik ve korkuyu yasamaz.
Tekrardan cok tesekkurler konuya gosterdigin ilgiden oturu:)

özel olacak ama bir şey sormak istiyorum.yanıtlamak istemeyebilirsiniz.zaten birkaç ay sonra evleneceğiniz kişiyle neden ilişkiye girdiniz?bu kimin fikriydi ve amaç neydi?
sosyolojik açıdan bu sorunun cevabını merak ediyorum.

Bu tecrubeyi evlilikten sonra yasayabilecegimiz gibi daha evvelden de yasayabilirdik.
Fikirsel olarak bekaretin namus olcusu olmasi gibi toplumun buyuk cogunlugunun inanciyla bagdasan yapida bir cift degiliz cunku.
Ben de cinsel kimligimin metalastirilmamasi gerektigini dusundugum icin ilk soyleyen taraf oldum. Yani ben olaya psikolojik olarak 1 haziran tarihinde hazir oldugumu hissettim ve ancak o tarihte deneyebildik.

soruyu namus bakımından sormadım.hani çoğu insan der ya büyüsü bozulmasın,herşey evlenince ilk gece olsun özel olsun diye.bekaret kaybetmenin bir yönü de fizyolojik acaba bunu erken yaşayalım kafamız rahat olsun diye mi düşündünüz diye merak ettim.ama sadece hazır hissetme meselesi diyorsunuz.peki size mutluluklar dilerim.

Durum tamamen kendimi o an hazir hissetmemle alakali.
Tesekkur ederim elektraya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…