- Konu Sahibi cikciksoprano
Merhabalar hepinize.
Tecrübeli üyelere danışmam gereken bir mesele var.
1 haziran günü nişanlımla ilk cinsel tecrübemizi yaşamayı denedik ancak çok canım yandı ve yarıda bıraktık. Ancak yataktan kalktığımda çarşafın kanlandığını farkettik.
ürktüğüm için sonraya ertelemeye karar verdik ve 2 haziran günü tekrar denedik ancak tahminime göre vajinamın kuruluğundan ötürü yine canım yandı, yine yarıda bıraktık ve yine çarşafın kanlandığını gördük.
Ikimiz de anlam veremedik ve açıkçası ben epey korktum.
Nişanlım jinekoloğa muayene olmamı teklif etti acaba zarar mı verdik diye ama ben iki gün üst üste aynı şeyle karşılaşınca bekaretimin bozulup bozulmadığından emin olamadığım için jinokolojik muayeneyi uygun bulmadım.
Aynı zamanda 2 gün boyunca koyu renkli bir akıntı gördüm iç çamaşırımda.
Aranızda benzer durumlar yaşamış olanlar var mı?
Fikir paylaşımında bulunup yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
şimdiden ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Tecrübeli üyelere danışmam gereken bir mesele var.
1 haziran günü nişanlımla ilk cinsel tecrübemizi yaşamayı denedik ancak çok canım yandı ve yarıda bıraktık. Ancak yataktan kalktığımda çarşafın kanlandığını farkettik.
ürktüğüm için sonraya ertelemeye karar verdik ve 2 haziran günü tekrar denedik ancak tahminime göre vajinamın kuruluğundan ötürü yine canım yandı, yine yarıda bıraktık ve yine çarşafın kanlandığını gördük.
Ikimiz de anlam veremedik ve açıkçası ben epey korktum.
Nişanlım jinekoloğa muayene olmamı teklif etti acaba zarar mı verdik diye ama ben iki gün üst üste aynı şeyle karşılaşınca bekaretimin bozulup bozulmadığından emin olamadığım için jinokolojik muayeneyi uygun bulmadım.
Aynı zamanda 2 gün boyunca koyu renkli bir akıntı gördüm iç çamaşırımda.
Aranızda benzer durumlar yaşamış olanlar var mı?
Fikir paylaşımında bulunup yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
şimdiden ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.