Cinsel birliktelik ile hamilelik arasındaki uzun süreç kadında hamileliğe engelmi???

Lima_

herşey çok güzel ve daha da güzel olacak
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
237
57
53
LÜTFEN TECRÜBELERİNİZİ BENLE PAYLAŞIN ARKADAŞLARRR ???

_______SORUM ŞU : 2 yıldır çocuk yapmadığım için hamile kalacağım zaman sıkıntı olur mu ??________

maddi sıkıntılar yüzünden bi 4 yıl daha çocuk düşünmüyorum (( iş değişikliği, ev borcu...düğün borcu..)

yani cinsel birliktelik ile hamilelik arasındaki uzun süreç kadında hamileliğe engel teşkil eder mi ??

evlendikten 6 yıl sonra çocuk olur dimi ??

Son düzenleme:
bu konuda beni aydınlatır mısınız ??

LÜTFEN TECRÜBELERİNİZİ BENLE PAYLAŞIN ARKADAŞLARRR ???

_______SORUM ŞU : 2 yıldır çocuk yapmadığım için hamile kalacağım zaman sıkıntı olur mu ??________

maddi sıkıntılar yüzünden bi 5 yıl daha çocuk düşünmüyorum (( iş değişikliği, ev borcu...düğün borcu..)

yani cinsel birliktelik ile hamilelik arasındaki uzun süreç kadında hamileliğe engel teşkil eder mi ??

evlendikten 7 yıl sonra çocuk olur dimi ??

nasip olduktan sonra her yasta olur cocugun.. ama bilimsel olarak biyolojık saatımız war.. eger suan 25 ın altındaysan sorun yok ama 27 den ıtıbren yumrta kalıtesı dusmeye baslıo, 32 de bıraz daha belırgınlesıo 37 de epey farklı oluyo.. birde istedgin ay hamiş kalamayabılıosun.. bizde hiç sorun yokken 16. denemede oldu.. yasım 29.. hersey gonlunce olsun..

nasip olduktan sonra her yasta olur cocugun.. ama bilimsel olarak biyolojık saatımız war.. eger suan 25 ın altındaysan sorun yok ama 27 den ıtıbren yumrta kalıtesı dusmeye baslıo, 32 de bıraz daha belırgınlesıo 37 de epey farklı oluyo.. birde istedgin ay hamiş kalamayabılıosun.. bizde hiç sorun yokken 16. denemede oldu.. yasım 29.. hersey gonlunce olsun..

canım çok çok teşekkür ederim, bende yeni bişey öğrendim ayın belli gunlerinde hamile kalınıyormuş..

yaşım 27... Rabbim inşallah istediğim zaman çocuk verir.. İsteyen herkese verir inşallah....

yani 6 yıl çocuk yapmayacak olmam vücudumu çocuk yapmamaya alıştırmaz demi

canım çok çok teşekkür ederim, bende yeni bişey öğrendim ayın belli gunlerinde hamile kalınıyormuş..

yaşım 27... Rabbim inşallah istediğim zaman çocuk verir.. İsteyen herkese verir inşallah....

yani 6 yıl çocuk yapmayacak olmam vücudumu çocuk yapmamaya alıştırmaz demi

inşallah istediğiniz zaman olur ve inşallah yapmama durumu mumkun oldugunca kısalır..
6 yıl yapmayıp o ay hamıle kalanda biliorum bi 6 yıl daha bekleyende .. sanırım kişiye göre değişiyo.. bence şöyle bişey yapın.. dr.a gidip genel bi test yaptır.. adetın 3. günü yapılan kan testınde yumurta rezervının tahmını durumu ıncelenebılıo.. bi de muayene.. acele etmenı gerektırcek somut bi sebebın yoksa , beklemeye dewam edın.. tabii eşinin de bi spermıogram(sperm testi) yaptırması daha ıyı olur..

Back
X