cinsel hayatımda soğudum doğumdan sonra

yaxgxmur sxixla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
117
1
96
43
İzmir
6,5aylık hamnileyim eskiden cinsel hayatım güzeldi ben severdim eşimle sevişmeyi ama şimdi hep uyumak kaçmak istiyorum benimle aynbı derdi olanlar yazsın ve nasıl değişmeliyim fikri olan varsa yazsın ...:asigim::asigim:

yorgunluktandır canım...bebeğin heleki birde hareketli ise cinsellik hiç aklına bile gelmez....ama çocuk kadar kendimize/eşimize de zaman ayırmalıyız....

benim bebeğimde 14 aylık aynı sorun bende de var bişey olsa da kocamla birlikte olmak zorunda kalmasam diye bakıyorum adeta önceden bende çok istekliydim doğumdan sonra böyle oldu akşama kadar canım çıkıyor bebekle fırsat buluncada yatıp uyumak dinlenmek istiyorum biliyorum bencillik ediyorum kocamla da ilgilenmeliyim ama hiç isteğim yok cinsellik konusunsa üstelik zevk de almıyorum numara yapmak zorunda kalıyorum ve çok utanıyorum bu durumdan napıcam bilmiyorum belki zamanla düzeliriz

off benim bebegim iki aylik olcak hala esimle birlikte olmadim, yok kirk cikardik, yok adet gördüm. simdi adetim bitince ne dicem bilmiom. hicte istemiyom yaa. bu böyle mi kalacak yani?

Kizlar telas yapmayin relax olun cünkü dogum yapmis ve ic güdüsel olarak kendinizi bebeginize adamissiniz.Bebeginizi günlük olarak 2 saatte bir emziriyor ve onunla ilgili detaylarla bogusuyorsunuz,
bebegi yatirdiktan sonrada kendiniz bitkin düsüp uyuma moduna geciyorsunuz..Bu tamamen normal ve dogal birsey..
Burda eslerinizin cok ama cok anlayisli olmasi gerekiyor...
Sizin sogukluk dediginiz olay gecici bir olay,dogumdan sonra 4 ay gibi bir süre olabilir bu isteksinizlik,
hatta dogumdan sonraki ilk cinsel iliskinizde agri falanda hissedebilirsiniz hatta korkabilirsiniz,buda bir isteksizlik,sogukluk yaratabilir...
Suanda böyle hissedebilirsiniz cünkü önceligi bebeginize vermis bulunmaktasiniz.
Ama ufak bir detay var onuda atlamamak gerekiyor,40 cikmadan iliski yasamayin cünkü rahim hemen enfeksiyon kapabilir..
Ikinci detay ise egerki 4 aya kadar sogukluk normaldir ama 4 ayi gecmisse bir doktora basvurmaniz gerekiyor...

Çok güzel açıklamışsın. Umarım faydası olur arkadaşlara...yerimseniben

Sağlıklı bir evlilik için karşılıklı anlayış,sevgi saygı kadar cinsel birliktelikte önemli.İsteksizlik olabiliyor tabii ama benim fikrim bunu karşı tarafa belli etmeden cinselliği yaşamak.Sonuçta evlilikte cinsellikte bir bütün.İstemeden bunu yaşamak çok zor biliyorum ama beynimize bazı şeyleri gönderip uyarabiliriz....sonuçta bu bizim evliliğimiz ve bizim için önemli.

kızlar bunu aşmak zaman alıcak ama geçince hatırlamak bile istemiyeceksiniz benim böyle bir sorunum olmadı ama şimdi doguma 3,5 ay kaldı sonrasını düşünüyorum iki çocuk gece zırt pırt kalkmak herşey biryanada fazla kilo aldım buda insanın isteksiz olmasına yetiyor

yaklaşık 2 ay önce doğum yaptım ve ilk defa dün eşime yaklaşabildim ki bu eski istekli halimin olsa olsa yarısı kadar bi arzuyla o yapmayabiliriz kendini topla filan dedi ama ne bileyim sankı ona eziyet ediyormuşum gibi gelmişti kıyamadım...

bilin bakalım ne oldu... sankı doktor dikişleri atarken komple kapamış :1no2:
Bizde flört zamanlarımızdaki gibi birlikte olduk.. Şeniz

benim tavsiyem numara filan yapmayın hiç olmaması sahte olmasından iyidir. Herşeye başından başlayın öpüsün dokunun yavaşça ilerleyin. Biz böyle yapmaya karar verdik.

ve çokta eğlenceliydi..:dance: yeniden bakire oldum sanki yüz görümlülüğü almadan da sonuna kadar gitmeyim bari bi işe yarasın :)...

ilkinde tuğra almıştım bunda küçük altın da olur herhalde... sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…