Cinsel hayatımız..

gitmekgerekbudiyardan

Çay soğumasın, Ahmet Kaya susmasın
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
235
120
18
34
Meraba bayanlar..
Ben sizinle bisey paylaşmak istiyorum..Eşimle cinsel hayatımız. Mesela beraber biseyler yapmayı çok seviyorum,sohbet olsun kahve içmek gülmek sakalasmak falan ama iş cinselliğe gelince bana birşeyler oluyor. Koşar adım uzaklasiyorum desem yeridir. Niye böyle oluyor anlamıyorum. Eşim de bunun farkında ve gönül koyuyor.
Ilk zamanlar böyle değildi,benim istediğim de olurdu. Ama şimdi o teklif etmese hiç olmasa da olur a döndü benim için.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Yorumlarinizi bekliyorum.

Bence kendini zorla derim istemesende evliligin temeli bu erkekler için başka arayislar içine girmemesi için dikkat et

Hormonal bir durum sanırım. Daha önce isteyip şimdi istememek bir şeye bağlı olmalı.
Antidepresan ilaç falan kullanıyor musun?

Heyy Allahım ya böyle bi günde bunu mu dert edindiniz ?

olamaz mı? siz ne için giriyosunuz böyle bi günde bu siteye peki?
Allah aşkına insanların derdi kendine büyük. evet b*ktan bi gece ve gün ama elden ne geliyo.

herneyse konu sahibi; bunun illaki bi sebebi var; iyice bi düşünün acaba sizi cinsellikten soğutacak bişey mi oldu

olamaz mı? siz ne için giriyosunuz böyle bi günde bu siteye peki?
Allah aşkına insanların derdi kendine büyük. evet b*ktan bi gece ve gün ama elden ne geliyo.

herneyse konu sahibi; bunun illaki bi sebebi var; iyice bi düşünün acaba sizi cinsellikten soğutacak bişey mi oldu
Siteye girme amacım cinsellik değil en azından.
Allahın her günü ayrı bi güzel en azından nefes alıyoruz diye sukredebiliriz
Dua etmekse Elden gelen en büyük tevekkül..

( Alintiladiginiz için cvp yazdım muhattabım konu sahibi ) iyi günler

Siteye girme amacım cinsellik değil en azından.
Allahın her günü ayrı bi güzel en azından nefes alıyoruz diye sukredebiliriz
Dua etmekse Elden gelen en büyük tevekkül..

( Alintiladiginiz için cvp yazdım muhattabım konu sahibi ) iyi günler

inanın ben tartışma amaçlı yazmadım o yorumu. ama biri yorum yaparsa bizimde yorum yapma hakkımız doğuyo diye.

belki konu sahibi bu konuyu 5 gün önce açacaktı şimdi fırsat oldu. bilemeyiz. o yüzden insanları yargılamayın, yadırgamayın.

size de iyi günler.

Bu konuyu eşinizle konuşmalısınız belki ilişkiniz monotondur veya eşiniz kişisel bakımını yapmıyordur veya işin içine romantizm katmıyordur ondan istemiyorsunuzdur.
Bunlardan biridir, sonuçta çoğu kadın doğum kontrol hapı kullanıyor ama dert edeceğiniz kadar isteksizseniz sorunu tespit edin ve eşinizle konuşun.
Bunların hiçbiri fayda etmezse de artık arada çekim yoktur kankaya bağlamışsınızdır yapılacak şey belli.

Back
X