Cinsel hayatnn derecesini ren

cinsel hayatınız nasıl?

• hızlı

OY: 28 6,7%
  • duygusal

OY: 68 16,2%
  • yenilikçi

OY: 26 6,2%
  • tecrübeli

OY: 26 6,2%
  • deneyci

OY: 33 7,8%
  • hissediyor

OY: 31 7,4%
  • sınırsız

OY: 46 10,9%
  • ateşli

OY: 134 31,8%
  • sert

OY: 29 6,9%

• Ankete Katılan
    421
bendede tecrubelı cıktı aam ben klasık sevmem ki atesli ve sert seviyorum yanı demekkı ısmım bana pek uygun deıl:DDD

HİSSEDİYOR: Duyuları kullanıyor. İpek tüller içinde, vücuduna egzotik yağlar sürdükten sonra sevişmeyi seviyor

hmm.. hiç denemedim bilmiyorum:D

bana 4 çıktı aşkıma da 2 anam benim nerem tecrübeli daha körpecik bekarımm -tatlicadiarzu-

du bakalım evlenince anlıcaz ben seksi giymeyi filan çokk severim nede olsa akrep kızıyım

1- HIZLI: Romantizmi sevmiyor, hemen işe koyuluyor. Riskli yerlerde sevişmeyi seviyor.

eşimede banada bu çıktı
ona uyuyo ama bana sadece son cümlesi uyuyor

- HİSSEDİYOR: Duyuları kullanıyor. İpek tüller içinde, vücuduna egzotik yağlar sürdükten sonra sevişmeyi seviyor.

neymişim beeeeeeeekaydirigubbakcemile2

yenelekçe çıktık eşimde bende zaten en başta da ona oy vermiştim ne iyi bilirmişim vay be

bana duygusal çıktı,gerçekten öyleyim ya.aşkıma da hissediyor çıktı :asigim:

bana 7 sınırsız
kocişimede 7 sınırsız
yani demekki çok uyumluyuz valla sexde sınır tanımam arkadaş öyleyimdir yanekötükedihüsonaniknanikŞeniz

araştırma süpermiş hakkaten kaydirigubbakcemile2 2 çıktı bende de, bi bakıma doğru sayılabilir :utangac: net doğruluğunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz :1rolleyes:

"9- SERT: Cinselliği sert yaşamak istiyor. İsteklerini partnerinin kulağa fısıldıyor, ama yatakta hayal kırıklığına uğratmıyor."

Vaay,ama harbiden öyle de olsun isterim yani :)))

5- DENEYCİ: Başta yeni aşk oyunları, her şeyi denemek istiyor. Seks oyuncakları hatta kelepçe bile kullanıyor.

oyyoyyoyyy:teytey:

Back
X