Cinsel hayatta hangi korunma yöntemini kullanıyosunuz?

Cinsel hayatta hangi korunma yöntemini kullanıyosunuz?

• prezervatif

OY: 49 25,3%
  • doğum kontrol hapı

OY: 37 19,1%
  • spiral

OY: 15 7,7%
  • gün sayıyoruz

OY: 1 0,5%
  • geri çekme

OY: 56 28,9%
  • korunmuyorum

OY: 25 12,9%
  • diğer

OY: 11 5,7%

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
bu konu benim çok kafamı kurcalıyo, şişkomu alıp bi doktora gidicem evlenmeden bi süre önce başka çıkar yol yok, önce onunla uzuuuun bi zaman geçirmek lazım bebeksiz, e 6 yıl oldu dile kolay :utangac:

ben 8 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum prezervatifi tercih etmiyorum çünkü gerçekten korunduğumdan emin olmalıyım işi şansa bırakamam prezevatifle korunurak hamile kalan çok arkadaşım oldu üstelikde eşim çocuk diye bu kadar ısrar ediyoken ona güvenemem doğrusu

bende eşimde doğum kontrol hapını sağlıklı bulmadığımız için istemiyoruz.o prezervatifi sevmiyor,hoşuna gitmiyor.daha doğum yapmadığım için spiral de taktıramam.tek geri çekme kalıyor.şimdilik hiçbir sorun olmadı ama prezervatifle aynı riski taşıyormuş..çok ii bir yöntem değil deniyor ama korunmamıza rağmen nasipte doğacaksa o çocuk engelleyemeyiz.hayırlısı odur deriz.ama yaza çocuk düşünüyorum ben.

Bence en güzeli dogum kontrol hapidir hele kondoma hic güvenmiyorum cünki cogu kisi ondan hamile kaldi en güzeli hap ama ankette gördügüm gibi malesef pek kimse kullanmiyo hapi ben 7 senedir kullaniyorum cok rahatim ve güvenliyim bence en iyisi hap. Tabi herkesin görüsü farklidir.

Bence en güzeli dogum kontrol hapidir hele kondoma hic güvenmiyorum cünki cogu kisi ondan hamile kaldi en güzeli hap ama ankette gördügüm gibi malesef pek kimse kullanmiyo hapi ben 7 senedir kullaniyorum cok rahatim ve güvenliyim bence en iyisi hap. Tabi herkesin görüsü farklidir.
hap bence bir yanı yaparken diğer tarafı yıkıcı etki gösteriyor ve ilerki yaşlarda acayip selülit yapıyor damar tıkanıklığı da yapıyor...

bende dogum kontrol hapi idi simdi hamileyim ya korunmuyoz tabiki de ama sonra gene dogum kontrol hapi kullanirim herhalde

sanırım en çok yöntemi ben denemişim:roflol:takvim yöntemini ,condom,doğum kontrol hapı ve spiral.neden bu kadar çok yöntem denedin derseniz.....biyolojik saatim çok iyi işler tıkır tıkır :nazar:bu hem iyi hem de kötü.istediğim zaman hamile kalabilirim ama en ufak bi hatalı hesaplama da kalabilrim.oğluşuma takvim takibiyle hamile kalmıştım.:emir_bebek: oğluşu doğurdum başka bebek istemediğimiz için hap kullandım o da sağolsun neon gazı basılmışım gibi şişirdi ki hala veremedim o kiloları.en son doktoruma kontrole gittiğimde hadi gel spiral takalım dedi keşke başta bu yöntemi seçseymişim.çok rahatım.rutin kontroller ve sorunsuz hayat.:1rolleyes:

Kızlar niaşnlıyım evlenicem yaza inş.:asigim:
ve ilk bi kaç yıl çocuk düşünmüyoruzz...İlk gece mesela nasıl korundunuz:uhm:hap demeyinn hap kullanmayı hiç düşünmüyorumm :1no2:daha ilk gecede prezervatifte olmaz dimi amaCADIARZU:1no2:

Bu konuyu konuştuk nişanlımla :utangac: Doğum kontrol hapıyla diye düşünüyoruz..daha doğrusu ben düşünüyorum o kesin öyle olsun diyo tatlicadiarzu

Gaz maskesiyle gül koklanırmı ße gülüm..:teselli:

:roflol::roflol:sırnaşık şey acayipp güldümm yaaa bende onu diyorummm ee biz napıcazzz:uhm:

Geri çekmede erkeğin zevkinde azalma falan olurmu acaba yaaCADIARZU offffffffffffff ben düşünüyorum odüşünmüyyooo bırak ne korunmasıı alalım bebişimiz elimizde diyoo ben istemiyorummm Sen doğurucaksın sankiii hazır değilim hiçç :çok üzgünüm:

Back
X