- Konu Sahibi captaingirl
-
teşekkürler verdiğiniz bilgi için, kafamdaki soru işareti gitti...
çok merak ettim dogrusu madem birlikte olmadım diyorsun peki neden bu olayı merak ettin anlamadım saçma geldi bana soru :roflol:
Merhabalar arkadaşlar. Özellikle cinsel deneyimi olan arkadaşlara bir sorum olacaktı.
Arkadaşlar ben 18 yaşında genç bir kızım. Daha önce hiç cinsel birlikteliğim olmadı. Sizlere sorum; cinsel ilişki sırasında eşiniz vajina içine boşaldığı zaman, sperm ne oluyo? Hep içeride kalıp kayboluyomu?Yani vajina içinde bir şekilde yok mu oluyo, yoksa biraz ıkınmayla dışarımı çıkıyo?
Sperm dışarı çıksada, vajinanın içinde çok az kalabilir. Onun nasıl temizlenmesi gerekir? Çünkü boy addesti aldıktan sonra, vücutta hiç spermin olmaması, ve sperme temas edilmemesi gerekir?
Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim,İlginiz için teşekkürler....
canım sen bekarmışın daha ama bilgilen avret yeri yıkanır güsülden önce sonradan olan akıntı abdestini bozmaz şunuda ekleyim güsle niyetlendikten sonro vajinaya parmak falan sokmayin temızlemek için olsa bile çünkü vainaya giren herhangi cisim tekrar sizi cünüp yapar tamammi....sengözlerimebaksanabMerhabalar arkadaşlar. Özellikle cinsel deneyimi olan arkadaşlara bir sorum olacaktı.
Arkadaşlar ben 18 yaşında genç bir kızım. Daha önce hiç cinsel birlikteliğim olmadı. Sizlere sorum; cinsel ilişki sırasında eşiniz vajina içine boşaldığı zaman, sperm ne oluyo? Hep içeride kalıp kayboluyomu?Yani vajina içinde bir şekilde yok mu oluyo, yoksa biraz ıkınmayla dışarımı çıkıyo?
Sperm dışarı çıksada, vajinanın içinde çok az kalabilir. Onun nasıl temizlenmesi gerekir? Çünkü boy addesti aldıktan sonra, vücutta hiç spermin olmaması, ve sperme temas edilmemesi gerekir?
Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim,İlginiz için teşekkürler....
canım sen bekarmışın daha ama bilgilen avret yeri yıkanır güsülden önce sonradan olan akıntı abdestini bozmaz şunuda ekleyim güsle niyetlendikten sonro vajinaya parmak falan sokmayin temızlemek için olsa bile çünkü vainaya giren herhangi cisim tekrar sizi cünüp yapar tamammi....sengözlerimebaksanab
Yanlış anlama ama, asıl senin bu cevabın bana saçma geldi. Niye merak etmimki? İlerde evlenince bu konuda acemi kalmim diye sormuştum.çok merak ettim dogrusu madem birlikte olmadım diyorsun peki neden bu olayı merak ettin anlamadım saçma geldi bana soru :roflol:
Niye merak etmesin tatlım evli değil diye merak edemez mi ...
Belki birliktelik düşünüyorlar ama bu konularda pek bilgileri yok bilgi istemiş sorun yok yerimseniben
Cinsel deneyim için yaşımın küçük olduğunu biliyorum. Hem zaten bekar ve gençken ilişkiye girmek bana ters geliyo. Bu soruyu ileride evlendiğim zaman, cinsel anlamda acemilik çekmim diye sormuştum. Ve sizlerde soruma cevap verdiniz, ilginiz için çok teşekkürler....
Yanlış anlama ama, asıl senin bu cevabın bana saçma geldi. Niye merak etmimki? İlerde evlenince bu konuda acemi kalmim diye sormuştum.
ne var bunda genc kizken bende cok seyi merak ederdim yakin buldugum kisilere sorardim onlarda bana evlenince ogrenirsin evlenince ogrenirsin vs... deyip hep kapatirlardi konuyu cok sacma bir tutum bunlar . nerden ogrenecek kizlarimiz bunlari??
birakinda burada birseyler ogrenmek istiyorlarsa sorsunlar rahatsiz olanda cevap yazmasin olur biter.
Bir ilişkiden sonra ortaya çıkan meninin bir damlasında bile milyonlarca sperm vardır.Bunların bir bölümü vajina içine girmez.Giren spermlerin bir kısmı hemen ölür.Kalan bir kısmı ise rahminden yumurtalıklarına doğru ilerler.Spermin ömrü en fazla 3-4 gündür.Bu zaman zarfı içinde eğer bir yumurtayla karşılaşırsa döllenme meydana gelir.Eğer karşılaşmazsa zaten ölürler.Umarım açıklayıcı olmuştur. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?