Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar, cinsel iliski sirasinda afedersiniz ama penis icine girince idrare gitme hissi geliyo geri cikarinca duzeliyo hic bir sorun yokmus gibi neden kaynaklanio acaba bilen varsa cevaplarsa cok memnun olurum.
bi tavsiyeydi canimm bu konu uzmanlik alanina girmeyen birindende ancak bu kadar cevap alirsinn
bi jinekologa gorun istersen enfeksiyon falan olabilirr
arkadaslar, cinsel iliski sirasinda afedersiniz ama penis icine girince idrare gitme hissi geliyo geri cikarinca duzeliyo hic bir sorun yokmus gibi neden kaynaklanio acaba bilen varsa cevaplarsa cok memnun olurum.
Canım ben bir yazıda okumuştum. İlişki sırasında çok fazla idrara çıkma hissi olurmuş, tutamayacakmış gibi hissedermişsin kendini, ama bu hisse aldırmayıp ilişkiye devam edersen, çok güçlü bir orgazm yaşanırmış. Benim bir tecrübem yok ama bu bir uzmanın yazısıydı. Bir sorunun olduğunu zannetmiyorum canım. Çok fazla üzerinde durma.yerimseniben