Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 12. Haftaya kadar sağlıksız bebek zaten dusuyor bazisi vajinal ultrasondan sonra oluyor bazisi ilişkiden sonra yani sağlıksızsa bunlar birer vesile sadece o yüzden sıkıntı yapma artık zaten doktorunda izin vermiş ben iki öğrendiğimde doktor bir süre cinsel iliski yasak dedi yani şuan tehlikeli mi falan bilmiyoruz diye ama ben makalelerden falan okudum riskli bir gebelik değilse hiç sorun olmuyormuş zaten riskli gebelikse de tutunacağı yoksa düşüyor o yüzden tabi ki kendini çok zorlamamak ve çok sık olmayarak devam edebilirsinKızlar selam 13+2 ye girdik bu zamana kadar herhangi bi cinsel ilişki yaşanmadı doktorum bugun serbest artık dedi siz kaçıncı haftadınızda ilişki yaşadınız
Çok teşekkürler çok güzel anlatmışsın canım haklısın herşey olcana varır hayırlısı olsunCanım 12. Haftaya kadar sağlıksız bebek zaten dusuyor bazisi vajinal ultrasondan sonra oluyor bazisi ilişkiden sonra yani sağlıksızsa bunlar birer vesile sadece o yüzden sıkıntı yapma artık zaten doktorunda izin vermiş ben iki öğrendiğimde doktor bir süre cinsel iliski yasak dedi yani şuan tehlikeli mi falan bilmiyoruz diye ama ben makalelerden falan okudum riskli bir gebelik değilse hiç sorun olmuyormuş zaten riskli gebelikse de tutunacağı yoksa düşüyor o yüzden tabi ki kendini çok zorlamamak ve çok sık olmayarak devam edebilirsin
Ben sadece kanama olur yıne dıye korkuyorum 6.haftada olmustu ama ılıskıyle alakası yok ılıskı yasanmadı hıcCanım 12. Haftaya kadar sağlıksız bebek zaten dusuyor bazisi vajinal ultrasondan sonra oluyor bazisi ilişkiden sonra yani sağlıksızsa bunlar birer vesile sadece o yüzden sıkıntı yapma artık zaten doktorunda izin vermiş ben iki öğrendiğimde doktor bir süre cinsel iliski yasak dedi yani şuan tehlikeli mi falan bilmiyoruz diye ama ben makalelerden falan okudum riskli bir gebelik değilse hiç sorun olmuyormuş zaten riskli gebelikse de tutunacağı yoksa düşüyor o yüzden tabi ki kendini çok zorlamamak ve çok sık olmayarak devam edebilirsin
Kanama alanı varsa zaten vajinal muayeneden sonrada kan gelebiliyor o yüzden ona takılma hiçBen sadece kanama olur yıne dıye korkuyorum 6.haftada olmustu ama ılıskıyle alakası yok ılıskı yasanmadı hıc
Çok saol canım benimKanama alanı varsa zaten vajinal muayeneden sonrada kan gelebiliyor o yüzden ona takılma hiç
Ben 6.haftada başlamıştım ama ilk olduğunda çok ağrı olmuştu 2.sinde herşey düzeldi eski cinsel hayatıma devam ediyorum doktor haftada 1 önerdi ama ben ağrı olmadigu için eski hayatıma döndüm arada ağrı olsa 1 hafta ara veriyorum ve eskiye donuyorKızlar selam 13+2 ye girdik bu zamana kadar herhangi bi cinsel ilişki yaşanmadı doktorum bugun serbest artık dedi siz kaçıncı haftadınızda ilişki yaşadınız
Hala yaşamadım yasak olmadığı haldeKızlar selam 13+2 ye girdik bu zamana kadar herhangi bi cinsel ilişki yaşanmadı doktorum bugun serbest artık dedi siz kaçıncı haftadınızda ilişki yaşadınız
Allaaaaah 33 haftalık hemdeHala yaşamadım yasak olmadığı halde![]()
Yasak olduğu halde mola vermeyen benHala yaşamadım yasak olmadığı halde![]()
Kız sende hep böyle dıyon bana napalım cevap verwn olmuyoAynı konuyu neden açıyorsunuz ki yönetim görürse banlar valla![]()
EvetAllaaaaah 33 haftalık hemde![]()
Aferin en iyisini yapıyosunYasak olduğu halde mola vermeyen ben![]()