cinsel iliskiden korkuyorum

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
3 haftalik evliyim ama iliskiden cok korkuyorum acaba ben vajinusmus hastasi miyim, esime ilk gun soyledim ben cok tedirginim vs diye sagolsun hic zorlamadi normal yakinlasmalarimiz oluyo ama iliski icin israr etmiyo bana sen ne zaman hazir olursan o zaman deneyelim simdilik bi ayni evde yasamaya alisalim birbirimizi daha iyi taniyalim sikma canini dedi. Ama ben tedirginim boyle iliskiyi bilinmez bi tarihe ilerleterek iyi mi yapiyorum kotu mu bilmiyorum doktora gitmeliyim sanirim ben cok kasildigim icin icimde kalmasindan korkuyorum aslinda neden korkuyorum onu da bilmiyorum ama cok tedirginim ne yapmam gerekiyo surekli bu soruyla bogusuyorum uykularim kaciyo yardim edin lutfen

Korkacak birsey yok hemen teshis koyma ayrica dene bence olmuyorsa ozaman dusun vajinismusu tedaviyi filan ama buyutecek birsey yok herkes yapiyor oyle dusun ne olacagini biliyorsun zaten bol sans

Vakit kaybetmeden bir psikiyatra git lütfen onun verdiği egzersizleri düzenli bi şekilde yaparsan
bu sorunu kısa sürede halledersin inan bana

Kasıyorum içimde mi kalacak ? Kalmaz korkma :)

Korkulcak bişey yok gevşe rahatla
Eşinde zorlamıyomuş
Güzel ortam oluştur deneyin olmazsa doktora gidersin

İleri tarihe atma canım attıkça zorlaşır senin açından.Eşin anlayışlı oldugu için çok şanslısın.Kasılman normal çünkü korkuyorsun ama kalmaz merak etme :) Belki size ters gelebilir ama nacizane fikrim biraz alkol alarak denemeniz.Bir kaç arkadaşım bu şekilde yendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…