• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel istek azaltici şeyler ?

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.466
6.154
158
Arkadaşlar bunu ciddi anlamda soruyorum. Benim için büyük bir dert artık. Eşim iki güne bir istiyor. Bu beni çok yoruyor. Konuşuyorum ama bozuluyor beni sevmiyorsuna getiriyor. Yoğun bir dönemdeyim. Psikolojik olarak da iyi değilim bilirsiniz insan isteksiz oluyor. Bunu haftada bire dusurmek istiyorum. Şap gibi şeyler kullanmak istemiyorum. Araştırdım ama bulamadım. Cinsel istek azaltici bitkisel biseyler var mı ?

Değildir de bana çok geliyor. Özellikle şu sıra
Eşine o zaman tatlı dille bu aralar biraz azaltalim de ama azlincada eşin bu sefer de eski performans veya başka şeyler oluncada niye böyle oldu deme canım yanlış da anlama beni çünkü 3 gün arayla gayet normal sağlıklı bir ilişki olması gerektiği şekilde

Eşine o zaman tatlı dille bu aralar biraz azaltalim de ama azlincada eşin bu sefer de eski performans veya başka şeyler oluncada niye böyle oldu deme canım yanlış da anlama beni çünkü 3 gün arayla gayet normal sağlıklı bir ilişki olması gerektiği şekilde
Normal olan o ben de farkımdayım. Ama bitkisel azalmasını istiyorum bir ot çay var mi bildiginiz ?

Bu normal bir ilişki sıklığı. Psikolojik olarak arada insan yorgun olabilir, bunu eşinle konuşsan anlayış gösterir bence. Onun dışında öp başına koy kocanı vallahi 😂😂
Akrepler siz isteklisiniz biliyoruz da ben istemiyorum da anlayın 🤣🤣

hahahja nasıl denk geldi ya gerçekten 😂 yani bitkisel bir şey arıyorsan aktarlara sorabilirsin, onların bilmediği şey yok. Ama sana söyleyeyim, kocanı soğutma bence. Sonra bana dokunmuyor diye dertlenirsin. Fırın kızgın, kürek düzgün. Kıymetini bil kız 😂

Benim istekli veya isteksiz oluşum değil tamam size göre fazla olabilir ama 2.gun arayla normal çoğu kişi burda ilişki olmuyor diye boşanma aşamasında veya çare aramakda her gün ilişki oluyor deseniz haklisin derim ama 2 gün arayla normal olduğunu belirttim tabiki de haklısın her insanın isteği farklıdır

Back
X