Cinsel istek azaltici şeyler ?

Yooo..kadınlarında testosteron var libidoyu etkiliyor ve siz çok istekli birisiniz .
Merak ettim çünkü benim değer yerde, acaba istekli kadinlarinki gerçekten yüksek mi diye
Bende biliyorum kadınlarda var ama yüksek olduğunu düşünmüyorum öyle olsa başka belirtilerde olurdu sanki :)

spora yazdırın, halısahaya gönderin.. ne bilem dısarda enerjisini atsın enişte 😂

Forumda bir seks ikonu olmam eksikti, o da oldu dunya gozuyle ahshhd
Nick degistirip Mia Khalifa falan mi yapsam ahshhd
Ben dururken :27: tabi ven evli barkli kari ilgi çekmiyorum artık ühüüü :70: senin hep tahta önünde elinde çubukla kaldın aklimda fotonu değişsene 🤣 eğitici öğretici :27:

Ben dururken :27: tabi ven evli barkli kari ilgi çekmiyorum artık ühüüü :70: senin hep tahta önünde elinde çubukla kaldın aklimda fotonu değişsene 🤣 eğitici öğretici :27:
Ahshd sen veya ferhans dururken bu serefe erismek gurur mu vermeli yoksa uzmeli mi bilmiyorum :D

Ahshd en yakin arkadaslarima üşenmeyip grafikler hazirlamistim valla elimde sunum malzemesi hazir :D

Bundan yıllar yıllar yıllar evvel okurken part time çalışıyordum, genç bir kadın vardı, kadın hayattan bezmişti.
Bir öğle arasında onların yanında vakit geçiriyordum.
Kocası öğle arasında eve gelip malum işi halledip gidiyormuş. Geceleri kadın zaten 😂😂😂.

Kadın ağlıyordu. İşe girmiş çalışıyorum diye sevinemiyordu. Eve gider gitmez.

Bence bu adamlarla boşanmak gerekiyor. Bu durumu hiç sağlıklı bulmuyorum.

Evet herkesin alev, ateş, istekli olması normal ama adamında aklı direk o işte olmasın.
Hiç mi yapacak bişey yok gez, dolaş, iki bişey iç izle dışarıda…

Şap aktarlarda var bulmasa çok kolay. Alışveriş sitelerinde de var.

evlilik anlayış üzerine kurulu değil mi idare etsin bi süre eşiniz alın karşınıza konuşun zoraki olmaz bazı şeyler sizde insansınız insan bazen zor bı dönemden geçebilir normal bu.

Back
X