Cinsel isteksizlii nasl yeniyorsunuz?

Ben yaşamadım çok şükür..
Ama duyduğuma göre; ceviz,fındık,fıstık,ıstakoz yemek kadınlara iyi geliyormuş..:icecream:

evet laaleye katılıyorum...ceviz findık fıstık tüket bol bol
not:bekarım anlamam ama kusura bakmayın artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende yaşamadım ama eşime çok iş düşerdi bunu yuenmek için sanırım ve sabırlı olması lazım erotik şeyler düşün erotik videolar izlesen yinede omlmazmı tabi kızların dedikleride doğru hergun bir avuç fındık iyi gelir.

Hiç böyle birşey yaşamadım takiiiii bebek isteyene kadar.
Bebek için çalışmaya başladıktan sonra yok yumurtlama günüydü, yok çatladı yok çatlamadı vs. konu amacından sapınca isteksizlikte başladı.

Yumurtalama günleri dışındakilar bana anlamsız gelmeye başladı

Benim psikolojik olduğu için birşeyler yemekte çözmez konuyu

ya bende bazen oluyo yorgunlukta falan.sırnaşınca bende kaçıyorum hatta ona çaktırmadan tabi isteksizliğimi.
sonra gidip geceliklerimi giyiyorum otomatik olarak düzeliyorum:)))))))))))))))))

fındık fıstık derken şişko olup çıkmayalım bide, sonra eş bize isteksizlik duymasın :))))

saolun kızlar önerilerinzi için, maydonoz denedim bir ara etkisi oldu ama sürekli tüketmek gerek

beynimde bi sorun var sanırım, erotik bşey izlesemde öle bön bön bakıyorummm :))))

son zamanlarda ilaç milaç mı acep diye düşünmüyor değilim

hamile kalarak...bir dönem fenaydım hakkatten çünkü...
şimdi...libido tavan yani....
ben bile bana inanamiim desem yeridir...

sabahtan çok yakın bir arkadaşıma sordum sence diyeee
tensel uyum tensel uyum diye tutturduuu
bişey değil eşime gidip fenomen alacam sıkacammm belkii şevke gelirimmm

koca göbükle de zor oluyo be laaaleee :))))

he bilgi hamile arkadaşlaraaa siz mutlu olunca ona daha çok kan pompalanıyor ve bebeğinizde mutlu mesut gelişiyor bol bollll kocanızı yakalayın derim ben :)))

Son düzenleme:
okuduğuma göre efenimmm erkekli hormonu eksik salgılandığında böyle bir durum çıkıyormuşş
bu sebeplennn testesteron içeren yiyecek varmı bide onu araştırayımm bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…