- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Doktor once bir ilac yazmis esim ilaci alamayinca doktor yeni recete yazip sevisin demisDoktor receteye sevisin yazmis da eczaci nasil fiyat vermis
Ay bende guldum ama sinirlerim cok bozuldu nasil salak bir durum bu boyle.... sevisebilsek sevisicez zaten. Adamin sevisesi yok ve denemeye kalktigimizda da ise birlesme bile olmadan bosaliyor.konunuza güldüm kusura bakma canım yaaa
o nasıl doktormuş allah aşkına , başka dr gitsin eşin
Hay allahım zaten adamlar zor doktora gidiyor. Gideni de kaçırıyorlar. Ne desem bilemedim. Çok geçmiş olsun
Doktoru sikayet edicem zaten ama eminim hicbir islem yapilmayacagina daha once 26. Haftada nisanim geldigi halde beni muayene bile etme tenezulunde bulunmayip ebelerden haber gondererek idrar yolu enfeksiyonudur o munorol verin icsin diyen kadin dogum doktorunu sikayet ettigimde saglik bakanligi bana soyle bir donus yapmisti “ doktorlarimiz hastalarina istedigi muayene ve islemi yapabilir onlarin muayene ve teshisleri sorgulanmamaktadir... “Doktoru şikayet etmenizi öneririm. Muhtemelen de yazdığı ilaç anlaşmalı olduğu bir firmanın ilacı. Eşiniz direkt başvuruda bulunarak (doktora gitmeden) hormon testi yaptırsın.
Aynen reçete duruyordur nasılsa ne laubali ukala bu davranış şikayet edin
Birde urologlar sünnet yapıyor çocukları gel buna kendini çocuğunu emanet et terbiyesiz seviyesiz
Et şikayet ver mahkemeye rencide olduk de tazminat alRecete duruyor durmaz mi kaseli imzali. Esimmresmini atmis 3 kere filan okudum. Yanlis okuyor olabilir miyiz diye.
Canım bildiğim kadarıyla testesteron eksikliğinde olabiliyormuş.Doktoru sikayet edicem zaten ama eminim hicbir islem yapilmayacagina daha once 26. Haftada nisanim geldigi halde beni muayene bile etme tenezulunde bulunmayip ebelerden haber gondererek idrar yolu enfeksiyonudur o munorol verin icsin diyen kadin dogum doktorunu sikayet ettigimde saglik bakanligi bana soyle bir donus yapmisti “ doktorlarimiz hastalarina istedigi muayene ve islemi yapabilir onlarin muayene ve teshisleri sorgulanmamaktadir... “
Hangi hormonlara bakilacagi hangi testlerin yapilcagini bilmiyoruz ki. Ayrica ozelde fiyatlar cok ucuk gitmeye bile korkuyoruz acikcasi.
Benim de aklima gelen ayni sey oldu. Eczaneye git su ilaci al sonra konusalim demek ne demek? Doktorsan bu ilaci al su dozda dersin tahlil yapmasan bile. Muhtemelen ilactan avantasi var ve ilaci alanlara ona gore muamele yapiyor. Esim ilaci almadigi icin de alay eder gibi git sevis demis.
Kaldiki verdigi ilaci ben inceledigimde sertlesme sorunu icin kullanilan, sevismeden yarim saat once alinmasi gereken bir ilac oldugunu gordum. Esimde sertlesme problemi yok. İsteksizlik var ama ola ki sevismeye baslarsak sertlesme sorunu yasamiyor.
Sevismeyi adamin cani istese sorun yok zaten. Adamin aklina sevismek gelmiyor diye gitti doktora normal degil bu durum diye sevis gel ne demekse
Aynen dedigin gibi canim. 5. Yilimiz bitti bir cocugumuz var. Eskiden boyle bir sorun yoktu ama bir suredir var ve artarak devam ediyor. Aldatma durumu yok biliyorum o da bu durumdan rahatsiz ve cozumunu ariyor.Canım bildiğim kadarıyla testesteron eksikliğinde olabiliyormuş.
Testesteron düşüklüğü de göbek çevresinde yağlanma ve yorgunluk bezginlik yapıyormuş.
Devlette başka bi hastaneye gitseniz bu belirtiler varsa bunlarla yürüseniz?
Demek ki bu olay yeni ve siz uzun süredir evlisiniz?
Çocuğunuz bile var anladığım kadarıyla.
Yani yıllardır eşiniz ve bu durum yeni, kendi de seninle geldiğine göre doktıra demek ki aldatma durumu da yok yani kendi de şüpheleniyor bi rahatsızlıktan.
Başka doktor deneyin derim
184 sabim hatti hic bir ise yaramiyor malesef dr eglenmek icin mi yapmis ne icin yapmis bilmiyorum ama saglik bakanligi dr larin muayene ve tedavilerini sorgulayamiyormus. hatta arayinca sizi suclu cikariyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?