Cinsel isteksizlik

Mavipatiska

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
84
15
38
34
kızlar merhaba gerçekten artık bunaldım eşimde aşırı derece de isteksizlik var bi kadın olarak sürekli ben yanına gidiyorum ve bu durumdan çok sıkıldım hiç içinden gelipte bugün birlikte olalım demiyor yada ima etmiyor çirkin olduğumu düşünmüyorum beni sevmediğini düşünmüyorum ama neden böyle yaptığını anlayamıyorum sizce ne yapmalıyım

Onu da düşündüm ama bi kaç kez söyledim oralı olmadı bidaha da söyleyip incitmek istemedim sizden yardım istedim aynı durumda olupta düzelen var mı ne yaptınız gibi teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Ev ile ilgili, çocukla ilgili sorumlulukları tamamen üstüne al, evlilik bunaltabiliyor erkekleri. Hep güler yüz tam güler yüz. İş yerindeki sorunlarını dinle, maddi manevi isteklerini minimuma indir. Eve koşarak gelmesi lazım bir şekilde. Bunlar için değer mi bilmem ama

bundan sonrra hep yanina yanaşmayi birakacaksin oncelikle. kolay ulasmamali sana. bazen mini etek giy evin icinde,şort veya kisa elbisede super olur canim.

koku cok etkilidir. albenisi olan bi parfum almalisin kendine. degisiklik istekleri canlandirir

ve evet esinin ustundeki baskiyi azaltmak adina birazcik fedakarlik yapabilirsin. sohbet edin, ne biliyim gununun nasil gectigini falan sor.

ama dr.a gitmeyi ikna etmelisin. tabi psikolojik bir durumsa zamanla gecektir.

Gırgır önerisi geldi aklıma istemsiz güldüm
Şaka bi yana acaba birazda geri çekilip, farkında değilmiş gibi tahrik etmeyi mi denesen? Ufak frikikler. Kendine bakım yapman güzel giyinmen ama sanki onun için yapmıyormuş havasında

Gırgır iyi fikir benimde aklıma geldi şimdi

Bende sizinle aynı durumdayım malesef çok isteksiz ve hep ben yaklaşıyorum yoksa onda tık yok

İsteksizlik derken?eğer ilişkiye girebiliyorsaniz,esinizde bir sıkıntı yok...sizin sıkıntınız,davet eden taraf olmak ise o işin çözümü basit..çünkü bende yaşadım aynı şeyi.ama eşimin şifresini buldum...çözüm çok basit,o davet etmiyorsa,siz de davet etmiceksiniz.hatta konusunu bile acmicaksiniz.sanki öyle bir durum hiç aranızda bugüne kadar geçmemiş gibi davrancaksiniz.tabi sabır ve güven çok onemli.guven dedim çünkü eşinizin bunun çözümünü dışarıda aramayacagina emin olmanız gerekir.o ne kadar umursamazsa siz ondan daha da umursamaz olacaksınız...şöyle ki,sizin sürekli davetkar olduğunuzu ve istekli oldugunuz eşiniz tarafından bellenmis.yani o kendini yormuyor.hem de arzulanan erkekek olmak,gururunu okşuyor. zaten siz davet edeceksiniz.zaten sizin onu istememe gibi bir durumunuz yok.bu yüzden hem gururunu oksatiyor,hem de tembellik yapıyor.tabi sizin davetkar oldugunuzu bilip,bu davetlerin birden kesildiğini görünce,aklına başka kötü şeyler de gelebilir.ama dediğim gibi güven çok önemli.tehlikeli bir oyun yani.sizin ona onun size güveni tam ise,deneyin derim ben...ben bunu bilinçsizce denemek zorunda kaldım,çünkü eşimin bu haliyle uğraşmaktan bıkmıstim..ama sonra bir baktım,adam 7/24 tepemde...

Klinik psikologa gidin lütfen kolay uzun zaman alan ama kolay iyileşen bir rahatsızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…