İsteksizlik derken?eğer ilişkiye girebiliyorsaniz,esinizde bir sıkıntı yok...sizin sıkıntınız,davet eden taraf olmak ise o işin çözümü basit..çünkü bende yaşadım aynı şeyi.ama eşimin şifresini buldum...çözüm çok basit,o davet etmiyorsa,siz de davet etmiceksiniz.hatta konusunu bile acmicaksiniz.sanki öyle bir durum hiç aranızda bugüne kadar geçmemiş gibi davrancaksiniz.tabi sabır ve güven çok onemli.guven dedim çünkü eşinizin bunun çözümünü dışarıda aramayacagina emin olmanız gerekir.o ne kadar umursamazsa siz ondan daha da umursamaz olacaksınız...şöyle ki,sizin sürekli davetkar olduğunuzu ve istekli oldugunuz eşiniz tarafından bellenmis.yani o kendini yormuyor.hem de arzulanan erkekek olmak,gururunu okşuyor. zaten siz davet edeceksiniz.zaten sizin onu istememe gibi bir durumunuz yok.bu yüzden hem gururunu oksatiyor,hem de tembellik yapıyor.tabi sizin davetkar oldugunuzu bilip,bu davetlerin birden kesildiğini görünce,aklına başka kötü şeyler de gelebilir.ama dediğim gibi güven çok önemli.tehlikeli bir oyun yani.sizin ona onun size güveni tam ise,deneyin derim ben...ben bunu bilinçsizce denemek zorunda kaldım,çünkü eşimin bu haliyle uğraşmaktan bıkmıstim..ama sonra bir baktım,adam 7/24 tepemde...