• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel istismar ne olur bakın ne yapabiliriz

kıza söyleyin konu sahibi zaten ailesinin yüzünden yaşamış bu olanları onların cehaleti yüzünden

kızlarını da kendileri gibi cahil yetiştirdiklerinden dolayı

söylesin neden çekiniyor vicdanları sızlar belki

o kız o sapığı şikayet etmediği sürece daha kaç kişiyi taciz edecek kim bilir:KK11:

Cnm senin kafanmi iyi bu hoca demicekmi cin yapiyo kanmayin oyun oynuyo bilmemne ailesi ztn cahil kiz icin dha kotu olmazmi

ailesi tekrar o kızı bilmediği için o hocaya götürünce daha kötü olmucak mı peki?? o veya başka bi kız...kimbilir onlarca kıza aynını yapıyo sustukları için.

yok artık cok igrenc okurken gözümde canlandırdım kendiniz ona zarar vermeye kalkarsanız sizi sikayet eder ispatlayamazsınız sonra yaptıklarınıda..

ailesi tekrar o kızı bilmediği için o hocaya götürünce daha kötü olmucak mı peki?? o veya başka bi kız...kimbilir onlarca kıza aynını yapıyo sustukları için.
Simdimii dusunur oldunuz resmen kendi icinizde celisiyosunuz neyse dha fazla uzatmicm cunku sinirden kendimi yemek uzereyim

Yaa kusura bakmayin ama okuyup okuyup guluyorum :KK70:
Sarlatanin biri beni emecek gomecek bende cinler gidiyor diye dusunecem.. Adamin seyindeki cinler gitmis :KK70:
Ya allah korusun ne sacmaliyorsunuz siz ya birsey deyecem olmuyacak sizde hicmi insaf yok bi kendinize gelin

Ya bi gidin allah askina
sen git mümkünse.içi sıkılıyo diye insanın kızını üfürükçüye götürmesini herkesin cahilce bulması ve kınaması gerek.bu işlerden de uzak durması gerek.doktora gitmiş de başına bu işler gelmiş gibi davranmayın.kızın başına gelen durum kendisi de dahil tüm ailenin cehaletinin bedeli.

ya konuyu okudum cevap yazacağım
yazıp yazıp siliyorum çünkü ban sebebi olabilirler
bu devirde bu cehalete diyecek sözüm yok çünkü

tek bir örnekten vereyim çocuğu olmayan kadınların üfürükçülere hocalara götürülüp iki gün burada yatsın sonra çocuğu olur falan dedikleri ve buna da inananların olduğu bir yerdeyiz
Allah bilir kimler o hocaların çocuklarına babalık etti
bir de ailelerin genişliği beni benden aldı sorsan çok muhafazakardırlar ama kızların el alemin adamıyla aynı odada kilitli bırakıyorlar normalde kızlarını belki okula işe göndermezler

konuya gelince elbette ki şikayet edilsin ailesine de söylesin anlarlar bu devirde hocalara güvenmek neymiş belki

kıza söyleyin konu sahibi zaten ailesinin yüzünden yaşamış bu olanları onların cehaleti yüzünden

kızlarını da kendileri gibi cahil yetiştirdiklerinden dolayı

söylesin neden çekiniyor vicdanları sızlar belki

o kız o sapığı şikayet etmediği sürece daha kaç kişiyi taciz edecek kim bilir:KK11:

katılıyorum. burda kızlarının canı sıkılıyor diye sözde hoca kılıklı sahtekarlara minnet duyan insanlardan bahsediliyor.

susarsa yine aynısı olacak...değil mi?

ve istemiş olacak değil mi ikinci kez tekrar aynı şeye maruz kalınca..
tamam ben başka birşey demiyorum daha...

Ya allah korusun ne sacmaliyorsunuz siz ya birsey deyecem olmuyacak sizde hicmi insaf yok bi kendinize gelin
Bende insaf var da konunun insafla ne alakasi var? "ya canim kotu olmus arkadasin emmeyen hoca bulsun" mu demeliydim?
Her konuyuda insafa baglamayin.
Bana komik geldi guluyorum, size acikli gelmistir siz de aciyin. Kimse kimseye karismasin mumkunse. ;)

katılıyorum. burda kızlarının canı sıkılıyor diye sözde hoca kılıklı sahtekarlara minnet duyan insanlardan bahsediliyor.

ve istemiş olacak değil mi ikinci kez tekrar aynı şeye maruz kalınca..
tamam ben başka birşey demiyorum daha...

tabiki kendi isteğiyle gitcek çünkü..cinlerin değil.siz yapmayın Allah aşkına

Back
X