- 5 Şubat 2010
- 680
- 111
- 323
- Konu Sahibi biromurluk
Bayanlar benim kardeşim gibi sevdiğim arkadasim bundan iki ay once cinsel istismara uğramis. Bana ağlayarak bu aksam anlattı yıkıldım çok kötüyüm.konuyu anlatayım hemen . Arkadaşım içi sıkılıyor diye ailesi tanıdık bi hocaya götürüyor. Adam sana kötü yola duş diye büyü yapmışlar diyor sana tedavi uygalayacagiz diyor kızı evine çağırıyor kız ailesiyle gidiyor adam odaya alıp kapıyı kitliyor. Cinler içinde cogalmis çıkması için nefsinin uyanmasi gerekiyor fln diyor. Her yerini elliyor göğsünü emiyor üstüne çıkıyor. Kız hüngür hungur ağlıyor bu arada tabi.bide kızligina zarar gelmeyecek korkma fln demiş sapık herif. Ailene söylersen tedavi olmazsın diye korkutmus bu da inanmış.
Kızlar şimdi biz napabiliriz kız polise gidersem ailem öğrenir o adamı öldürür diyor çok ağlıyor içim kan ağladı benimde sadece bana anlattı napabiliriz nasıl hakkimizi arayabiliriz yanına kar kalmasın bu yaptıkları
Kızlar şimdi biz napabiliriz kız polise gidersem ailem öğrenir o adamı öldürür diyor çok ağlıyor içim kan ağladı benimde sadece bana anlattı napabiliriz nasıl hakkimizi arayabiliriz yanına kar kalmasın bu yaptıkları