• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel istismar ne olur bakın ne yapabiliriz

nerde oluyor bu olay..hepimize o adamın telefonunu adresini özelden atın yarın herkes o bölgeye bakan karakolu arasın şikayet etsin kırk tane tel gelince harekete geçerler belki..
sizde gidin sözlü olarak şikayetinizi yapın ..
Olabilir cnm yarın bişeyler yapıcaz bakalım yasal olarak

böyle şarlatanlara prim veren bir aile gider öldürür de sen de haklısın
cahillik zor zanaat

Lütfen fake olsun, lütfen şaka olsun. 20 yaşında kız serefsizin biri göğüs elliyor aile dışarıda kız ses etmiyor. Cildiririm lan ben boğarim onu, nasıl bir dünya Allah aşkına nasıl izin verir böyle bir şeye. :KK62:

Kız ailesine demeden de şikayet edebilir.herbireyin hukuku var.
O serefsiz inkar etsede kıza inanırlar devlet bu konuda son yılarda hassaslaştı .yakın bi arkadasıma da geldi hapse atıldı.

Olay iğrenç ve o adam mutlaka cezalandırılmalı. Ama şu çok önemli. Taciz mağduru yüzleşmeye hazır değilse, şikayetçi olmanın getireceği ek psikolojik yüke hazır değilse, ailesinin ve çevresinin vereceği tepkileri göğüslemeye hazır değilse bu kararları onun yerine başkaları almamalıdır. O zaten büyük bir travma geçiriyor. Atılacak adımlara çevresinin desteğiyle o karar vermelidir.

Saka mi bu yaa??? "Ailene soylersen tedavi olamazsin diye korkutmus bu da inanmis"!!! Neden ?zekadan yoksun mu? Adam tecavuz edecek hala tedavi mi dusunuyormus?????Ya gecin allah askina. Bu cagda boyle cahil insanlarin basina her sey gelir. Bilim caginda hocadan ufurukcuden medet ummaya devam etsin.

Bunca psikologlar, terapistler, psikiyatristler diplomayı boşuna alıyorlar desenize. İçi sıkılan önce elini açar duasını eder, sonra psikoloğa gider. Bu şarlatan sapıkların hacı hoca büyüleriyle iç rahatlatılmaz. Kaçıncı yüzyıldayız Allah'ım ! Tabii ki şikayet edeceksiniz bu sapığı.

Yuhhh diyorum ya böyle biseye nasil göz yummus.
O serefsiz adam bunlari nasil yapmaya yeltenebilmis ki annesi babasi kapidayken neden bagirmamis arkadasiniz bu nasil bisey.
Cok kiziyorum su haci hoca islerine inanlara birakin allah askina ya .
Bi namaz kilin onlara gidiceginize Allahtan büyügü varmi ki ?
Bikere gttim manyak adam omuzlarima yazilar yazdi yikama durcak bunlar 3 kere daha gel yazcam sende bilmem kac tane üc harfli var dedi .
Bidaha gtmedim salak sacma seyler yapiyolar bi dua edip allahtan yardim istemek varken .
Rabbim evlatlarmizi korusun böylesinden hemen gidin kizin ailesne anlatin polise gtsinler daha kac evladin canini yakacak böyle pislikler kimbilir.
Birinin dur demesi gerek inan suan ben bilsem gidip söylemistimmm

Yuhhh diyorum ya böyle biseye nasil göz yummus.
O serefsiz adam bunlari nasil yapmaya yeltenebilmis ki annesi babasi kapidayken neden bagirmamis arkadasiniz bu nasil bisey.
Cok kiziyorum su haci hoca islerine inanlara birakin allah askina ya .
Bi namaz kilin onlara gidiceginize Allahtan büyügü varmi ki ?
Bikere gttim manyak adam omuzlarima yazilar yazdi yikama durcak bunlar 3 kere daha gel yazcam sende bilmem kac tane üc harfli var dedi .
Bidaha gtmedim salak sacma seyler yapiyolar bi dua edip allahtan yardim istemek varken .
Rabbim evlatlarmizi korusun böylesinden hemen gidin kizin ailesne anlatin polise gtsinler daha kac evladin canini yakacak böyle pislikler kimbilir.
Birinin dur demesi gerek inan suan ben bilsem gidip söylemistimmm
Bu adam bide kızın evine gelmiş kagit fln çıkarmış olmadık yerlerden gözleriyle görmüşler ondan inanmış kız herhal. Bende şikayetçi olmasi için ikna etmeye çalışıyorum onun isteği daha önemli ama korkuyor şu an. Allah hepimizi korusun dermansiz dert verip boylelerinden medet umdurmasin

Bu adam bide kızın evine gelmiş kagit fln çıkarmış olmadık yerlerden gözleriyle görmüşler ondan inanmış kız herhal. Bende şikayetçi olmasi için ikna etmeye çalışıyorum onun isteği daha önemli ama korkuyor şu an. Allah hepimizi korusun dermansiz dert verip boylelerinden medet umdurmasin

Sarlatan iste sihirbazlarda gercekten shir yapiyor ozman.
Önce ailesine biri uyarmali boyle insanlara inanip evlerine sokuyolar snra olana bak bence gidin ailesine soyleyin iyilik yapmis olursunuz susmakla bisey olmaz

Ya kizin orasini burasini operken kiz neden susmus? Patlatsaymis serefsizin suratina, bagirip cagirsaymis, tovbe ya. Bence o pisligin adini falan verin de bari hala bu sihir, sihirbaz su bu olaylarina inanip da gidenler var bari gitmesinler.. !!

Ya kizin orasini burasini operken kiz neden susmus? Patlatsaymis serefsizin suratina, bagirip cagirsaymis, tovbe ya. Bence o pisligin adini falan verin de bari hala bu sihir, sihirbaz su bu olaylarina inanip da gidenler var bari gitmesinler.. !!
Tepki vermemiş sadece sürekli Ağlamış adam öperken fln. Inanmis işte büyü olduğuna iyi olcam diye düşündüm ondan sabrettim dedi . Ismini ben tam bilmiyorum yarın sorayim

İyy midem bulandi ya pislik herifff. Ailesinden ne korkuyo eger ortaya cikmazsa annesi oyle tiplere gitmeye devam edicek iyilesicem derken daha kotu olucak her dediklerine inanicak cunku inandikca kendi kendini hasta edicek ve parasi da car cur olcak. Yapmayin allah askina ya tıp diye bisey var sen niye bi sarlatana gidersin. Allah inanci olan bi kisi bilirki hicbisey insana musallat olamaz. Ve bunun uzerinden insanlari kandirip dolandirmak da ayri gunah. Ben hep derim hersey psikolojik sen kotuluk dusunursen kotuluk seni bulur iyilik dusunursen iyilik seni bulur. Ay benle ugrasiyolar diyen insanin ciddi psikolojik sorunu vardir. Hele yok gordum bilmem ne diyen agir hastadir. Allah korur kollar ya inanmayin boyle seylere. Boyle bi arkadasim vardi ben bu sekil konustum onla bayagi uzun kizda simdi hicbisey yok gecti diye. Okudum ufledim mi yok. Mantikli aciklamalar yaptim iyilesti kiz. Kendi kendimizi jasta ediyoruz. Adam hem almis parasini hem tatmin de olmus oh valla kim bilir kimlere yapti baska. O kagitlari da el cabukluguyla kendi koyip cikarmistir merak etmeyin. Cok iyi duzenbazmis kendisi. Sapik yaaa. Cumlede en cok da sapik kelimesi az kaldi.

Allah belasını versin tuuuu igrenç pislik sapık onu bulucan alıcan kafayı tasla ezicen ibreti alem için iyy sinir hastası olucam ben böyle konular yüzünden yaaa

Hemen polise gidin şikayetçi olun, ailesi öğrense de polisten sonra öğrenecekler, poliste aileyle bir konuşma yapar ya da bir akıl verir sonuçta. Ayrıca böyle bir olaya göz yumamazsınız bunu yapmayın, başka insanların da cahilliğinden faydalanmasın böyle pislikler.

Back
X