• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel istismar ne olur bakın ne yapabiliriz

aklı başında hiç bir aile kızını kim olursa olsun bir odada kapalı bir şekilde bırakmaz 2 aylıkta olsa 20 yaşındada olsa.. aile zaten normal değil.. zaten hoca! hoca olsa mahremi olmayan bir kızla başbaşa kalmanın nedemek olduğunu bilir..
kızın zaten psikolojik problemleri varmış bunu anladık da anneye ne demeli kız adam kendini rahatlatana kadar ağlamış ve çıktığında anne bunu anlamamış kızım niye ağladın orda ne oldu dememiş,, ben anneye kızıyorum.. şikayet edin biran önce .. kız anne babasına laf gelir etraf duyar insanlar konuşur diye korkuyordur zaten sıkıntılılı bir durumdaysa.. anneyle siz konuşmayı deneseniz..

Ne oldu korktunmu aksam uyurken yanina gonderiyim zaten cinlerle dost olanlar istedigini yaptirabilirsin senin yanina gelsin de bi hocaya git olurmu

lütfen saçmalamayı bırak...sen kendini de hocaların gibi yetkili görüyosun herhalde

Ne oldu korktunmu aksam uyurken yanina gonderiyim zaten cinlerle dost olanlar istedigini yaptirabilirsin senin yanina gelsin de bi hocaya git olurmu

Kızım sen kafayı yemişsin.Ciddi psikolojik sorunların var.Tımarhanede tedavi olman gerekirken buralarda gezip saçma sapan konuşuyosun.Allah hocaları yetkilendirdi diyosun.Bunu nerenden uydurdun sana allah mı söyledi, böyle bişey ne kuranda yazar ne bi hadiste.Sen gerici ve yobaz bi insansın.Daha dininden bile haberin yok.Şu yazdığın mesaj da zaten kafadan ne kadar hasta olduğunu ortaya koyuyor.Allah seni ıslah etsin, senin gibiler yüzünden bu memleket bu halde zaten.

Kızlar adamın soyadını bilmiyormus arkadasim öğrenince facesi varsa eğer şimdilik ordan saldirsak bu adama sizlerde mesaj atar misin sapık korksun rahat edemesin

Yahu memlekette ne kadar büyü hoca işleri ragbet görüyor anlamıyorum an-la-ya-mıyorum.

Konu sahibi tek yapmanız gereken savcılıga gitmek. karakol falan degil direk savcılık bakın. Bu yapılan o kişinin yanına kar kalmamalı.

Kızım sen kafayı yemişsin.Ciddi psikolojik sorunların var.Tımarhanede tedavi olman gerekirken buralarda gezip saçma sapan konuşuyosun.Allah hocaları yetkilendirdi diyosun.Bunu nerenden uydurdun sana allah mı söyledi, böyle bişey ne kuranda yazar ne bi hadiste.Sen gerici ve yobaz bi insansın.Daha dininden bile haberin yok.Şu yazdığın mesaj da zaten kafadan ne kadar hasta olduğunu ortaya koyuyor.Allah seni ıslah etsin, senin gibiler yüzünden bu memleket bu halde zaten.
Cok dogru soyluyorsunuz ben hastayim aksam bekle tamam mi

Bayanlar benim kardeşim gibi sevdiğim arkadasim bundan iki ay once cinsel istismara uğramis. Bana ağlayarak bu aksam anlattı yıkıldım çok kötüyüm.konuyu anlatayım hemen . Arkadaşım içi sıkılıyor diye ailesi tanıdık bi hocaya götürüyor. Adam sana kötü yola duş diye büyü yapmışlar diyor sana tedavi uygalayacagiz diyor kızı evine çağırıyor kız ailesiyle gidiyor adam odaya alıp kapıyı kitliyor. Cinler içinde cogalmis çıkması için nefsinin uyanmasi gerekiyor fln diyor. Her yerini elliyor göğsünü emiyor üstüne çıkıyor. Kız hüngür hungur ağlıyor bu arada tabi.bide kızligina zarar gelmeyecek korkma fln demiş sapık herif. Ailene söylersen tedavi olmazsın diye korkutmus bu da inanmış.
Kızlar şimdi biz napabiliriz kız polise gidersem ailem öğrenir o adamı öldürür diyor çok ağlıyor içim kan ağladı benimde sadece bana anlattı napabiliriz nasıl hakkimizi arayabiliriz yanına kar kalmasın bu yaptıkları

Çüşşş odet odet ohaaa, brrrrrr.

Arkadaşın ve ailesi aptal mıdır nedir? Nasıl buna izin verir yuhh ya.

Şikayet edin tez elden, başka insanlar yanmasın. Bir de çoluk çocuğa yapacak bunu hayvan herif. Ya da adresini yerini yurdunu söyleyin polisler baskın yapsın.

Ne geliyorsa başa cahillikten işte, cahillikten sana sığınırım Allah'ım......

Kızlar adamın soyadını bilmiyormus arkadasim öğrenince facesi varsa eğer şimdilik ordan saldirsak bu adama sizlerde mesaj atar misin sapık korksun rahat edemesin

Çok doğru yöntem gibi görünmüyor.
Sonuçta arkadaşınızın doğru söylediğini de bilemeyiz değil mi?

Kapatmasinlar belki çok kişi olup adamı korkutabiliriz

Neyyy nasıl yani ya bi dakka...sadece sosyal mesajdan mı adamı huzursuz ediceksiniz. Bu olmaz. acaba siz hocaya rakip olan bir başka hoca olmayasınız?

Gercekten cok garip bir hal aldı bu durum.

yani tüm kk kadınları faceden adamı rahatsız edecek öyle mi?

Back
X