- Konu Sahibi biromurluk
Ya ben o kadar konustum burda yok uzerine cikmis surtmus falan diyorsunuz arkadaslarada kizdim o kadar konunun fake olduguna kanaat getirdim tartismaya girdigim arkadaslardanda ozur diliyorum
kabul ediyorum özrünü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben o kadar konustum burda yok uzerine cikmis surtmus falan diyorsunuz arkadaslarada kizdim o kadar konunun fake olduguna kanaat getirdim tartismaya girdigim arkadaslardanda ozur diliyorum
Bana inandırıcı gelmedi nedense.. Hangi gerçek din adamı birinin memelerine kadar temas kurar ki.. Yani bu insan buna inanıyorsa şu ana kadar hayatta kalması hasbel kader olmuştur, başına her an bir şey gelebilir. Adam kandırıp dağa da çıkarabilir. Bence sokakta tek gezmesin bu kişi eğer konu gerçekse. Hatta o anne babadan alınıp devlet korumasına verilsin.konu sahibi arkadaş sana akıl verdik dün gece sayfa sayfa hala kalkmış faceden rahatsız edelim diyorsun..seninde arkadaşından pek farkın yok sanırım ..akıl var mantık var hak var hukuk var.. olması gereken yolu izleyin lütfen saçma sapan ergen atılımları yapmayı tercih etmeyin..
adamın adı soyadı adresi var dedin akşam bende dedimki sana ver hepimize özelden bağlı oldukları karakolu arayalım.. hatta olay nerde geçiyor dedim cevap alamadım.. hangi ilde oluyor bu olay?
Her neyse tekrar tartismaya girmek istemiyorum ben ozurumu diledim artik inanip inanmamakta sizin elinizde
Ama soylediklerimi geri almiyorum ben buna inanirim sizneye inanmak isterseniz ona inaninkabul ediyorum özrünü
Hocaya inanmayanlarin yuzde sekseni gitmistir
Ama soylediklerimi geri almiyorum ben buna inanirim sizneye inanmak isterseniz ona inanin
Hoca dediğin kim?Hocaya inanmayanlarin yuzde sekseni gitmistir
Ama soylediklerimi geri almiyorum ben buna inanirim sizneye inanmak isterseniz ona inanin
Ya ben allahdan medet unmayin demiyorum ki sadece herseyin bi dermani vardir hz allah oyle vermus diyorum ay icim sisti bu konu birseyi kirk kere soylersen olurmus artik cikiyorum banlanirum buyuk ihtimalbak canım ben inanıyorum büyüyede cinlerede.. bunun inanmakla alakası yok.. yakınende şahit olduğum olaylar var maalesef bu konularda..ama inan hiçbir hoca (ciddi anlamda gerçek hocalardan bahsediyorum) çözüm bulamadı.. Allaha sığınmak tek çözümü .. bol bol okuyun korunmak için varsa böyle sıkıntılarınız..ama kimseden medet ummayın onu diyorum..
Bana inandırıcı gelmedi nedense.. Hangi gerçek din adamı birinin memelerine kadar temas kurar ki.. Yani bu insan buna inanıyorsa şu ana kadar hayatta kalması hasbel kader olmuştur, başına her an bir şey gelebilir. Adam kandırıp dağa da çıkarabilir. Bence sokakta tek gezmesin bu kişi eğer konu gerçekse. Hatta o anne babadan alınıp devlet korumasına verilsin.
Ya ben allahdan medet unmayin demiyorum ki sadece herseyin bi dermani vardir hz allah oyle vermus diyorum ay icim sisti bu konu birseyi kirk kere soylersen olurmus artik cikiyorum banlanirum buyuk ihtimal
annesi babası napıyor ki?bende de inandırıcılığını kaybetti ..
polise siz gidin diyoruz suç duyurusunda bulunun ..tamam kız gitmek istemiyor ee sen git arkadaşım isim vermek zorunda değilsinki .. git bir derdini anlat bakalım ne olacak..
face den adam taciz etcekmişiz!!!
dini konular konuşmak yasak aslında ama ben de demeden edemeyeceğim. Cin denen varlık insandan daha güçsüzdür. Allah insanı tüm varlıklardan üstün kılmıştır, hem irade hem de akıl vermiştir.
Onlarla uğraşan insanların bunu psikolojik olarak tetiklediğini düşünüyorum, az bir durum dışında kendi yarattıkları bir şey bence.. Yoksa normalde böyle bir şey olmaz.
annesi babası napıyor ki?
Yani çok tuhaf, bu insanlar bu kadar mı cahil?Hiç mi hoca haberi izlemediler.
Hiç çevreye de sormadılar herhalde nasıl biri diye?
İlk vukatı da olamaz. Kilitli kapılar...Çok tuhaf annesi babası.
Benim orda yolluyacam lafini saka oldugunu anlamadiysaniz cok sinirlendim arkadaslara gerci konu sahibide hic arkadasini savundugu yok hz allah tabi korur insanlari ya tekrar tekrar anlatmak istemiyorum ben arkadaslardan ozurumu diledim birisi gercekten cirkeflesti aman neyse oda onlarin bilecegi isSamire tmv cim tamam varlar da insanlara musallat olamazlar korkarlar. Gordum, bana sunu yapti, ruyamda boguyolar, yok cuceler gordum diyen insanlarin tamamen psikolojisi bozuk. Beni hic bir guc bi insanla ugrastiklarina inandiramaz. Cunku allah korur. Hoca sana sende su var bu var diyo inaniyosun, insanlar bunlardan konusunca korkup etkileniyosun yasadigini sende oldugunu saniyosun kotu seyler yasayinca da aa evet kesin var diuosun. Benim bi arkadasim vardi hoca boyle demis biri seni karisi olarak goruyo falan iki seansta iglestiricem seni bi tanesini oldurdum yarin yine gel demis. Dedim sacmalama daha gitmiyosun sen iyisin boyle seyler yasayamazsin falan. Ben o gece boyle konusunca rahatladi gece tek uyuyabildi kotu ruya gormedi beni dovuyolar diyodu uykusunda sopa atiyolarmis sabah vucudu agriyomus. Ve bidaha gitmemis. Gecti iyilestim diyo. Ben hoca miyim hayir mantikli aciklamasini yapinca kiz iyilestigini dusundu bi daha oyle kotu seyler yasamiyo su an cok mutlu. Ya ben fal da baktim bi gunde on kisinin falina baktigimi hatirlarim gece yatmadan once aynaya da bakarim karanlikta aynaya telefonun flashini acip da bakarim geceleri fal da bakarim bunu her yerde de soylerim ben dokunulacagima inanmadigim icin de yasamiyorim bunlari. Ben iyiyim allahtan baskasi bana hayir da ser de veremez. Hadi simdi bana yolla istersen kucuk arkadaslarini!
İnsanlarin korkmasina sebep olmayalim saka bile olsa. Psikolojilerini kotu etkiliyo cunku. Burda hamile olanlar falan da var. Hocalar insanlarin dini duygularini somurmrktrn baska ise yaramiyo. Ola ki gercek olsaydi kimse boyle biseyle ugrasmak istemezdi emin ol. O hocalar da ayaklari totosuna vura vura kacardi. Para tuzagi bunlarBenim orda yolluyacam lafini saka oldugunu anlamadiysaniz cok sinirlendim arkadaslara gerci konu sahibide hic arkadasini savundugu yok hz allah tabi korur insanlari ya tekrar tekrar anlatmak istemiyorum ben arkadaslardan ozurumu diledim birisi gercekten cirkeflesti aman neyse oda onlarin bilecegi is
Ben ozurumu diledim zaten tekrar da diliyorumİnsanlarin korkmasina sebep olmayalim saka bile olsa. Psikolojilerini kotu etkiliyo cunku. Burda hamile olanlar falan da var. Hocalar insanlarin dini duygularini somurmrktrn baska ise yaramiyo. Ola ki gercek olsaydi kimse boyle biseyle ugrasmak istemezdi emin ol. O hocalar da ayaklari totosuna vura vura kacardi. Para tuzagi bunlar
Bugün gideceğiz karakola bi kaç saat icerisindeKonu gene nerelere gitmiş. 28 sayfanın tamamını okuyamadım, şimdi durum nedir konu sahibi şikayet edecek misiniz?