Cinsel obje olmak

Geronimo92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
50
7
88
merhabalar aranızda yeniyim henüz o yüzden konuyu yanlış yere de açmış olabilirim,yanlış yere açtıysam eğer affola.konuya gireyim hemen.

ben 24 yaşındayım ve bi süredir 30 yaşında biriyle birlikteyim.o daha önce bi kere evlenip ayrılmış.mutlu bi birlikteliğimiz var ve öyle hemen evlenmiycek olsak da ciddi düşünüyoruz.ama benim kafama çok taktığım bi konu var.sevgilim cinselliğe çok düşkün.aramızda cinsel birleşme falan yok,evlenene kadar da böyle bişeyin aramızda asla olmıycağı konusunda hem fikiriz.evlenmeden sana öyle bişeyi asla yapmam ama onun dışında senle sevişerek ilişkimizden zevk almak isterim der bana hep.benle konuşurken sürekli bana sarılmak,öpmek,okşamak istediğini söyler ve buluştuğumuzda bunu yapar da.özellikle kalçalarıma çok düşkün ve devamlı onlardan bahseder.aslında ben de bundan pek rahatsız olmuyorum,burcum akrep ve akrep burcunun tutku anlamına geldiğini bilirsiniz belki.ama bazen düşünüyorum ben onun için sadece bu muyum,sadece sevişmek istiyceği biri miyim diye.bu konuyu onunla da konuştum.ben seni sevmesem senle bunları asla paylaşmam,ben sevgimi böyle ifade ediyorum diyo.onun işlerinden dolayı haftada bir veya 2 haftada bir bikaç saatliğine anca buluşabiliyoruz.senle aramızda bi özlem var,sık sık görüşemiyoruz o yüzden de bu konuya biraz daha düşkünüm,özlemimi böyle gidermeye çalışıyorum falan diyo.siz hepiniz şimdi benim neyi sorun ettiğimi merak ediyosunuz galiba.aslında neyi sorun ettiğimi,ya da neden sorun ettiğimi ben de tam olarak anlayamıyorum.onun beni sevdiğinden de eminim ama o böyle bu konuya bu kadar düşkün olunca ben onun için sadece cinsel bi obje miyim diye korkuyorum bazen.kendimi anlayamıyorum bu konuda.onunla bunları yaşamaktan ben de hoşlanıyorum ve ben sadece onu sevdiğim için onunla bunları yaşamaktan hoşlanıyosam onun için de neden böyle olmasın diyorum ama yine de içimdeki huzursuzluğu gideremiyorum.erkeklerin belli bi dönemlerinde cinselliğe daha düşkün olduklarını duymuştum acaba o da bu döneminde falan mı??yani 30 yaşında bi adam için bu normal mi sizce???

bi de galiba benim bu konuyu bu kadar sorun etmemin sebebi şu:ben sevgilimin sadece sevgilisi diil herşeyi olmak isterim.onun aynı zamanda arkadaşı,sırdaşı olmak isterim,o benle herşeyini,her sorununu,her mutluluğunu paylaşabilsin isterim.ama o dertlerini pek paylaşabilen bi insan olmadığını,karakterinin böyle olduğunu,dışarda ya da işyerinde falan yaşadıklarını pek anlatabilen bi insan olmadığını söylüyo.bu yüzden kendisi hakkında fazla bişey paylaşmıyo benle.ve o bana kendisini açamadan hep böyle cinsellikten,sarılıp öpmeden,okşamadan bahsedince de ben korkuyorum ben onun için sadece sevişmek anlamına mı geliyorum diye.onun bana kendisini açabilmesi için,herşeyini paylaşabilmesi için neler yapmalıyım???ya da onu böyle mi kabul etmeliyim??yardım edin nolur

sen bence erkek arkadaşını tanımlama aşamasındasın ya da tanımaya çalışıyorsun.. bu çıkarımları kendin yaparken bir yandan olumlu düşünüp kendini rahatlatmaya çalışmışsın ama içinden de hoşnut olmadığın birşeyler var ki burda paylaşmışsın...sanırım bunun cevabını onu daha iyi tanıdıktan sonra sen vereceksin..
ben bana bu şekilde yaklaşılmasından hoşlanmazdım seni anlıyorum...yani bu iltifat boyutunu aşan bir durum artık..

bana sürekli bakışların çok güzel,dudakların çok güzel,fiziğin çok güzel,beni baştan çıkarıyosun,aklımı başımdan alıyosun,kalçaların harika deyip duruyo.bundan önce bi sevgilim daha olmuştu,o hiç böyle diildi o tek bi iltifat bile etmezdi.ben böyle iltifatlara alışkın olmadığım için mi bana fazla geliyo anlamıyorum.bunlar normal mi sizce??

bence erkek arkadaşınızın böyle şeyler söylemesi doğal değil,özellikle kalça muhabbeti direk cinsellik istiyormuş izlenimini verdi bana.bende 6 yıllık evliyim 2 yııl nişanlılık 2 yılda sevgillik dönemi,toplam 10 yıllık aşk hayatımızıda eşimle bu tarz muhabbet geçmedi aramızda, sizi tahrik etmeye çalışıyor olabilir aklımada başka bişey gelmedi. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnm.

çok fazla görüşemiyosunuz ya eegörüştüğünüzdede direk cinsellik aklına gelmesi normal bence seven insan sevdiğinide ister arzular bu çok normal canım üzme kendiniiii helede akrep kadınısın sen en sexi burçsun hangierkek olsa bunları der sana yani:52:

açıkçası benim böyle bi sevgilim olsa çok rahatsız olurdum. sürekli cinsellik muhabbeti, açık açık sözler, laflar... konuyu sürekli buralara getirmesi çok sinir bozucu...

seni gerçekten sevdiğini anlamanın bi yolunu bul bence... sevgisini ispatlasın beyfendi... öle şuran güzel, buran güzel demekle olmuyo bu işler...

Duygularına kapılma...
Emin ol sonra yaşa...
Açıkcası sevişiyor ama beraber olmuyoruz bana göre değil...
Bu ilişkileri masumlaştırmıyor gözümde..

Arkadaşının ciddi olmadığını düşünüyorum...
Sadece cinsel tatmin için yanında olduğunu düşünüyorum.
Seninle sinemaya gidiyor alışverişe çıkıyor ama masum bir öpücükle yetiniyorsa
Ve bu süre uzunsa ; cinsellikten bahsedilmiyorsa
Değer verdiğini anlıyorsan...
Doğru yoldasın..

Emin olmadan duygularına kapılıp sonra pişman olma...

bana sürekli bakışların çok güzel,dudakların çok güzel,fiziğin çok güzel,beni baştan çıkarıyosun,aklımı başımdan alıyosun,kalçaların harika deyip duruyo.bundan önce bi sevgilim daha olmuştu,o hiç böyle diildi o tek bi iltifat bile etmezdi.ben böyle iltifatlara alışkın olmadığım için mi bana fazla geliyo anlamıyorum.bunlar normal mi sizce??

Bu evlenip ayrılmış...
Tecrübeli bir sevgili...
Herşeyi yaşamış...
Kadın dilinden anlayan...
Sani çapkın da....
Kalçalar böyle güzel..
Dudaklar muhteşem...

Önceki gayet yaşına göre hareket eden bir sevgiliymiş...

Ben erkek arkadaşını hiç sevmedim...
Anlattıkların da seni cinselliğini tatmin için kulandığını düşünmeden edemedim...

Aynı dertten muzdarip bir arkadaşım vardı. Sizin durumun tıpkısıydı,sonra içine sizin gibi kurtlar düşünce denemeye karar verdi. Çünkü ileride evlilik düşünürlerken çocuk o konulardan hiç bahsetmez olmuştu varsa ypksa cinsellik..

Arkadaşım ortak yaşamla ilgili konular açıyor avadan sudan bahsediyorken çocuk lafı oraya getiriyordu,o konuyu da konuşuruz,şöyle yaparız böyle yaparız diyordu.
1-2 ay sonra çocuk senden soğudum gibi cümleler kurmaya başladı hem de daha bir gün öncesinde sevgi sözcükleri söylüyorken. Bir çırpıda da bitirdi yani,demekki cinsellikten başka bir önem ve değere sahip değilmiş. Arkadaşım ağladı neden böyle oldu vs diye hiç mi sevmedin diye sordu ama o telefonda tersledi,cevap vermedi,oralı olmadı.. Sonuç: 5 paraya değmedi..

Ne olursa olsun sevmek öncelikle muhabbet kurmaktır. Ciddi düşünen insan ortak gelecek için biraz endişelenir ve çok şeyin uyumlu olmasını ister hayalkırıklığı olmaması için.Bu sebeple de konuşur,neleri ortak neleri farklı anlamaya çalışır- çaba sarfeder..

Konu içeriğinedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Ayrıca konu başlığınız içeriği yansıtmadığı için değiştirildi.Lütfen içerik anlatan başlıklar seçiniz.

bana pek normal gelmedi. üç dört cümlesinden biri bunun üzerineyse sıkıntı var gibi. yani beğenebilir, beğenisini dile getirebilir de üstüne basa basa söylüyorsa hoş değil.

Tanıdığım bir öğretmen arkadaş vardı yaşını başını almış koskoca iki kızı olan derdi ki:Erkeklerin var olma amacı sadece soyunun devamını sağlamaktır.Onları güdüleri bu şekilde yönlendirir. Biz bayanlar için cinsellik sevgi bağlılık gerektirirken erkekler için bu gerekmez.Onlar için ihtiyaçtır illaki rahatlamaları gerekir.Bu yüzden erkek arkadaşını bir de bu yönden değerlendir seninle birlikte olmak için ısrar ediyorsa diğer arkadaşlara katılıyorum ama dürtüleri sevdiği beğendiği birini arzulamasına neden oluyorsa bu kötü değil aksine iyi bir şey. Kim sevgilisiyle ya da nişanlısıyla başbaşa kaldığında kaçamaklar yapmamıştır ki.

' ben sevgimi böyle ifade ediyorum diyo.onun işlerinden dolayı haftada bir veya 2 haftada bir bikaç saatliğine anca buluşabiliyoruz.senle aramızda bi özlem var,sık sık görüşemiyoruz o yüzden de bu konuya biraz daha düşkünüm,özlemimi böyle gidermeye çalışıyorum falan diyo. '

Arkadaşınız , özlemini poponuzla mı gidermeye çalışıyormuş :51:

Anladığım kadarıyla ; akrep burcu ! olmanızdan dolayı bu durumdan kısmen rahatsızsınız . Başka burçtan olsanız oldukça rahatsız olurdunuz sanırım .

Pek söylenecek birşey yok gibi , mutluluklar dileğiyle ...

dertlerini anlatmıyor, tamam. yapısı bu olabilir. ketumdur belki biraz o konularda. ama dertlerini paylaşmadığı gibi hiçbir şey mi paylaşmıyorsunuz? ne bileyim havadan sudan, herhangi bir olaydan, filmden, güncel şeylerden...vs hiç mi konuşmuyorsunuz?

yanyana geldiğinizde sadece cinsellik içeren konuları konuşuyorsanız evet o zaman bir problem var. ama eğer saydığım diğer şeylerden de bahsedip, birşeyler paylaşıp, bunların yanında ayrıca bu konuları konuşuyorsanız çok da garip değil bence. tabii ne kadar zamandır birlikte olduğunuz da önemli.

Aynı dertten muzdarip bir arkadaşım vardı. Sizin durumun tıpkısıydı,sonra içine sizin gibi kurtlar düşünce denemeye karar verdi. Çünkü ileride evlilik düşünürlerken çocuk o konulardan hiç bahsetmez olmuştu varsa ypksa cinsellik..

Arkadaşım ortak yaşamla ilgili konular açıyor avadan sudan bahsediyorken çocuk lafı oraya getiriyordu,o konuyu da konuşuruz,şöyle yaparız böyle yaparız diyordu.
1-2 ay sonra çocuk senden soğudum gibi cümleler kurmaya başladı hem de daha bir gün öncesinde sevgi sözcükleri söylüyorken. Bir çırpıda da bitirdi yani,demekki cinsellikten başka bir önem ve değere sahip değilmiş. Arkadaşım ağladı neden böyle oldu vs diye hiç mi sevmedin diye sordu ama o telefonda tersledi,cevap vermedi,oralı olmadı.. Sonuç: 5 paraya değmedi..

Ne olursa olsun sevmek öncelikle muhabbet kurmaktır. Ciddi düşünen insan ortak gelecek için biraz endişelenir ve çok şeyin uyumlu olmasını ister hayalkırıklığı olmaması için.Bu sebeple de konuşur,neleri ortak neleri farklı anlamaya çalışır- çaba sarfeder..

yok benimki öyle diil allaha şükür.bu konuları da konuşuyoruz hiç sorun etmiyo

Tanıdığım bir öğretmen arkadaş vardı yaşını başını almış koskoca iki kızı olan derdi ki:Erkeklerin var olma amacı sadece soyunun devamını sağlamaktır.Onları güdüleri bu şekilde yönlendirir. Biz bayanlar için cinsellik sevgi bağlılık gerektirirken erkekler için bu gerekmez.Onlar için ihtiyaçtır illaki rahatlamaları gerekir.Bu yüzden erkek arkadaşını bir de bu yönden değerlendir seninle birlikte olmak için ısrar ediyorsa diğer arkadaşlara katılıyorum ama dürtüleri sevdiği beğendiği birini arzulamasına neden oluyorsa bu kötü değil aksine iyi bir şey. Kim sevgilisiyle ya da nişanlısıyla başbaşa kaldığında kaçamaklar yapmamıştır ki.

yok ben istemediğim sürece ısrar etmiyo.devamlı söylüyo zaten ben bunları istediğim için yapıyorum ama senin de hoşuna gittiğini düşündüğüm için yapıyorum,eğer rahatsız olduğun bi hareketim olursa söyle yapmam diyo.cidden öyle söylediğim zaman yapmıyo,sadece arada bazen unuttuğu zamanlar oluyo ama hatırlatınca özür diliyo hemen.ben galiba bu konuda onu biraz deneyerek,ne biliym istediği çoğu şeye izin vermeyip onun davranışlarına bakarak rahatlatabilcem kendimi.

dertlerini anlatmıyor, tamam. yapısı bu olabilir. ketumdur belki biraz o konularda. ama dertlerini paylaşmadığı gibi hiçbir şey mi paylaşmıyorsunuz? ne bileyim havadan sudan, herhangi bir olaydan, filmden, güncel şeylerden...vs hiç mi konuşmuyorsunuz?

yanyana geldiğinizde sadece cinsellik içeren konuları konuşuyorsanız evet o zaman bir problem var. ama eğer saydığım diğer şeylerden de bahsedip, birşeyler paylaşıp, bunların yanında ayrıca bu konuları konuşuyorsanız çok da garip değil bence. tabii ne kadar zamandır birlikte olduğunuz da önemli.

telefonda konuşurken ya da mesajlaşırken başka konulardan da konuşuyoruz tabi.ama mesela bi buluştuğumuzda zaten haftada bir ya da iki haftada bir 1-2saatliğine falan buluşabiliyoruz ilk başta başka konulardan konuşuyoruz biraz sonra konu oraya kayıyo,buluşmanın çoğu öpüp okşamakla geçiyo

Bence bir süre sana yaklaşmasına izin verme.görüştüğünüzde falanda öpmek isterse yakınlaşmaya çalışırsa istemiyorum de.cinsellikten bahsetmeye başlayınca konuyu değiştir.bakalım ne tepki verecek?

ben 30 yaşındaki bir adamın sadece sevişmekle yetineceğine inanmıyorum. bununla yetinse bile kesin aldatır. ya da her şeyi yaptıktan sonra zaten onu ha yapmışsın ha yapmamışsın ne fark eder ki... kesinlikle çok karşıyım, her şeyi yapalım ama bi onu yapmayalım.

Back
X