Cinsel obje olmak

Hiç erkek arkadaşınızın size olan cinsel arzularından bahsetmeden geçirdiğiniz birgün oldu mu? Yoksa Yarım saatlik muhabbetten sonra konu yine bu tarz söylemleremi kayıyor? Bence bu ilişkide ters giden bir şeyler var.
Benim erkek arkadaşım da çok çalışır bazen iki hafta görüşemediğimiz olur, görüştüğümüzde ise sarılıp beni ne kadar çok özlediğini söyler. Ama hiç, kalçaların çok güzel, fiziğin harika, dudakların çok hoş vs gibi şeylerden bahsetmez.
Erkek arkadaşınızın size cinsel içerikli iltifatı nasıl yaptığını bilmiyorum ama sizi de rahatsız etmeye başlamışsa kesinlikle yolunda gitmeyen bir şey var.
Birde erkek arkadaşınızın sırdaşı olmayı pek düşünmeyin, onlar sevgilileriyle hemen her şeyi paylaşmayabilir, bu ya zamanla olur, ya da siz zamanla onu yola getirirseniz o size açılır.

yokk valla benim hiç hoşuma gitmedi erkek arkadışının tavırları
hem de 30 yaşına gelmiş olgun bir erkek bu. ya tabiki istekleri arzuları olur tabiki seni öper sen de istersin ama zaten haftada iki üç saatliğine buluşuomussunuz onu da ya bu muhabbetleri konuşarak ya da uygulayarak geçiriyormuşsunuz ben öyle anladım.. bence bu sağlıklı bir ilişki diil işkillenmekte haklısın bir ilişki cinselliğe dayalı yürümez ki öle olursa ilişki olmaz tatmine dayalı birliktelik olur bana göre bence kendini geri çekmelisin bundan soraki ilk görüşmenizde sana dokunmaya ya da seni öpmeye kalktığında geri çek kendini lafı değiştir konuyu başka şeylere kaydır bakalım tepkisi ne olucak bunu bi iki kere tekrarla o zman niyetini anlarsın seni sadece cinsel obje olarak görüosa beni tatmin edemiosun artık hadi güzelim güle güle der sana ki aksiyse durum zaten devam eder ilişkiniz ..
gerisi sana kalmış kolay gelsin canım..

bence bu ilişkinin nereye gittiğini ve karşınızdakinin niyetini iyi anlayın derim. Ne demek "kalçaların çok güzel"ya. Bana çok tuhaf geldi benim erkek arkadaşımda 30 yaşında ve bana boyle bişey söylese "noluyoruz ya derim " tabiki iltifat ediyo güzel şeyler soyluyo ruhumu okşuyo ama herşeyin bi sınırı var sen benim eşim değilsin ve haddini bileceksin. Arkadaşım kusura bakma , seni üzmek istemem ama bir ilişkide paylaşımlar çok onemlidir öncelik cinsellikse eğer orda bi sorun vardıır

seni o kadar iyi anlıyorumki benimde eski sevgilim aynı böyleydi başlarda ne olduğunu anlayamadım bile beni okadar rahatsız ediyoduki kafama takmamaya çalıştım sonra günden günden bunun dozu artmaya başladı sen nekadar yapma konuşma diye sınır koysanda akılda her ne varsa farklı yollarla bile olsa ortaya çıkıyo.sıkıntı veren bi durum ben daha fazla dayanamadım ve ayrıldım endişelerin gün geçtikçe artıyosa kendini üzme derim yol vermek en güzeli

seni seviyorsa seni herşeynle sahiplenmeli.. sadece cinsellk açısından olmamalı bence..
eğer sadece cinsellik olarak seni istediğini düşünüyorsan biraz ara ver onun duygularından sevgisinden emin ol öyle devam et yoluna derim...

Yazdıklarınızdan ilişkinizin çok seviyesiz olduğu sonucunu çıkardım,kusura bakmayın lütfen.
İnsanların kendi tercihi evlenmeden cinselliği yaşayabilir ama onun bile bir adabı seviyesi olur.
Gerçi siz herşeyi yapıp malum şeyi yapmamayı cinsellik yok olarak algıyorsunuz ama !!Lütfen
daha fazla zarar görüp yıpranmadan o adamla ilişkiyi kesin,yok öyle mutluysanız da yolunuz açık olsun..

canım benim de erkek arkadaşım 30 yaşında ve biz de çok az görüşüyoruz çünkü ben yurtdışındayım. türkiye'ye geldiğim zaman da bir hafta filan kalabiliyorum, o bir haftanın 4 gününde erkek arkadaşımla geçiriyorum desem, gün tamamen sohbet ederek ve sarılarak geçiyor :( tabi ki bu tarz şeyler de olacak; ama biraz fantzi olmuş gibime geliyor bir de sürekli böyle geçiyorsa bence hoş değil... daha dikkatli olmalısın bu konuda. zaten ayrılıp ayrılmaman gerektiğini sormamışsın; ama bence bu kadarı normal değil.

canım benim de erkek arkadaşım 30 yaşında ve biz de çok az görüşüyoruz çünkü ben yurtdışındayım. türkiye'ye geldiğim zaman da bir hafta filan kalabiliyorum, o bir haftanın 4 gününde erkek arkadaşımla geçiriyorum desem, gün tamamen sohbet ederek ve sarılarak geçiyor :( tabi ki bu tarz şeyler de olacak; ama biraz fantzi olmuş gibime geliyor bir de sürekli böyle geçiyorsa bence hoş değil... daha dikkatli olmalısın bu konuda. zaten ayrılıp ayrılmaman gerektiğini sormamışsın; ama bence bu kadarı normal değil.

ayrılmayı henüz düşünmüyorum zaten ama onu biraz deniycem ve eğer böyle devam ederse o zaman ayrılmayı düşünebilirim.daha önce hiç kendimden böyle 5-6yaş büyük biriyle birlikte olmamıştım.ben genelde yaşı çok sorun ederdim benden 2-3 yaş büyük bile olsa yaşın büyük diye geri çevirirdim,ama insan sevince yaşı falan bahane edemiyo.o yüzden bu konuyu açtım acaba bu yaştaki bi adam için normal mi,benim nasıl davranmam gerek anlayabilmem için

Süreklide cinsellikten bahsedilmez ki:20:
Bana biraz tuhaf geldi açıkçası
Keşke sizi sevdiğini söylese kalçalarınızın çok güzel olduğunu söyleyene kadar:44:

yok ben istemediğim sürece ısrar etmiyo.devamlı söylüyo zaten ben bunları istediğim için yapıyorum ama senin de hoşuna gittiğini düşündüğüm için yapıyorum,eğer rahatsız olduğun bi hareketim olursa söyle yapmam diyo.cidden öyle söylediğim zaman yapmıyo,sadece arada bazen unuttuğu zamanlar oluyo ama hatırlatınca özür diliyo hemen
telefonda konuşurken ya da mesajlaşırken başka konulardan da konuşuyoruz tabi.ama mesela bi buluştuğumuzda zaten haftada bir ya da iki haftada bir 1-2saatliğine falan buluşabiliyoruz ilk başta başka konulardan konuşuyoruz biraz sonra konu oraya kayıyo,buluşmanın çoğu öpüp okşamakla geçiyo

30 yaşında bir adamla beraber olan elbette çiçek böcekten bahsederek yaşamaz ilişkisini, konu cinselliğe de gelebilir... Ciddi düşünüyorsanız fiilen yaşamasanız da bahsi geçecek hayatı paylaşmanın detaylarının...

Fakat bir şey dikkatimi çekti... Hem siz bundan rahatsız olunca konuyu kapattığını söylemişsiniz erkek arkadaşınızın... Hem de "buluşmanın çoğu öpüp okşamakla geçiyor" yazmışsınız...

Abarttığının farkındasınız ama bir karşı çıkıyor bir yadsıyorsunuz üzerinize geldiğinin ve sizin mesafe koyma çabanızı umursamadığının... Böyle olunca o da "yaklaşabildiği kadar yaklaşıyor" çünkü tavır koyma konusunda tutarsızsınız... Bir gün "Böyle konuşma" der özür diletir, diğer gün öpüp okşamasına izin verirseniz o da "şansını zorlar" elbette... Kararlı olmadığınızı gördüğü için sınırlarınızı ihlal edebiliyor... Bu durumda erkek arkadaşınızın kabahatini göremedim ben...

Gerek bu konuda gerek diğer tüm mevzularda kararlı davranın... Buluşmalarınızda sizi zorla öpmüyor adam, ya yaşadıklarınıza sahip çıkın ve rahatsız olmayın ya da bu durumdan şikayetçiyseniz araya mesafe koyun buluşmalarınızı geleceğe dair planlarınızla, kaliteli muhabbetlerle geçirin... Aksi halde onun gözündeki tutarlı, seviyeli imajınızı kaybedersiniz ve yakınlaşmanızın boyutu daha da artar... Korktuğunuz başınıza gelir; sırf bu amaçla buluşur sizinle...

emın olmadıgınız bıseyı yasamayın..buna ızın vermeyın.karsınızdakı ınsana kesın konusun..bırdaha buna musade etmeyecegınızı ve bu durumun kendınızı kotu hıssetmenıze neden oldugunu belırtın.Anlayısla karsılayabılecek ve bu kararının arkasında durabılecekse emın olun, size saygısı ve sevgısıde tamdır.zaten bu tavrınız karsısında ters bı davranıs gorursenız sonuc bellıdır.

Vallahi arkadaşım,hani seni husursuz eden o duyguların var ya ve başlıkta sorduğun soru.Bence vicdanın sana doğru yolu gösteriyor.Bir erkek cinsellikten bu kadar bahsediyorsa,diğer konuları hep es geçip altından bir çapanoğlu çıkar diye düşünüyorum.Zaten genelde de bu tarz insanlar ben sonuna kadar gitmem,sana öyle şey yapmam der,sen nereye kadar taviz veriyorsan oraya kadar koşar.Hatta baktı ki sen tutarsız ve kararsızsın her gün biraz daha arttırır işlevleri,eylemleri.
Bana sorarsan uzak dur bu adamdan.İki gün sonra bir bahane uydurup kaçacak tipte oluyor bunlar genelde.İster her dediğine evet de,ister hayır de.Seven insan bu kadar cinsellik meraklısı olmaz.Çok iyi düşün.Sonra paramparça gururunla öyle kalakalırsın.Zaten başımıza ne geliyorsa başkalarını kendimiz gibi zannetmemizden gelmiyor mu?

Seven insan sevdiğinin yanındayken gözlerine bakmaya kıyamaz.
Ne öyle kalçan güzel ellemek isterim diyor resmen!
Ayıp denen bişey var. Karı koca arasında bile geçmemesi gereken muhabbet. Nasıl katlanıyorsunuz şaşırdım doğrusu ben rahatsız olurdum. Dudaklarımın güzel olduğunu söylerler bunu bile dese rahatsız olurdum. Bence kendini tatmin etmek için kullanıyor sizi. Peki söyleyin bu konudan başka paylaştığınız ne var? Kesinlikle yargılamıyorum ama sevişiyoruz ama birlikt eolmuyoruz diye bir düşünce olamaz...
Sorunun cevabıda : SENİ DEĞİL BEDENİNİ SEVİYOR....

Back
X