Bende asker polis vs.. sanmıştım işinden olmaktan korkuyor yazınca,Dediğim gibi bir avukatla görüşün madem işinden olmaktan çekiniyor anlaşma yapın şartlarınız konusunda avukat daha akıllıca bir anlaşma çıkaracaktır ortaya.
Ayrıca velev ki yaydı videoları sizi değil KENDİ SEREFSİZLİGİNİ yayar inanın.
Videoda görünmese bile polise şikayetiniz,sildim demesi, itiraf etmesi,karşılıklı haberi var demesi falan var ortada. Bazen msjlarida haberin var yazıyormuşya sizde her defasında hayır gizli polise itiraf ettinya falan yazın ve silmeyin mesajları,belki oda öyle yapıyordur bir gün işinize yarar
Evet söyledim itiraf etmişsin dedim.yapmadığım bşyi nasıl itiraf edeyim dedi.polisler bana iyi gibi davranıp söylemediğim ifadeye imza artırmaya çalıştılar diyor.Bende asker polis vs.. sanmıştım işinden olmaktan korkuyor yazınca,Dediğim gibi bir avukatla görüşün madem işinden olmaktan çekiniyor anlaşma yapın şartlarınız konusunda avukat daha akıllıca bir anlaşma çıkaracaktır ortaya.
Ayrıca velev ki yaydı videoları sizi değil KENDİ SEREFSİZLİGİNİ yayar inanın.
Videoda görünmese bile polise şikayetiniz,sildim demesi, itiraf etmesi,karşılıklı haberi var demesi falan var ortada. Bazen msjlarida haberin var yazıyormuşya sizde her defasında hayır gizli polise itiraf ettinya falan yazın ve silmeyin mesajları,belki oda öyle yapıyordur bir gün işinize yarar