Cinsel tecrübesi olan bakabilir mi ?

Burda aglamiyorum ki soru cevap üzerine kurulmus sitede sorumu soruyorum. Kimsenin kafasina da silah dayamiyorum cevap versin diye. Üstelik sen dün duzgunce yorum vs yaptin burda çoğunluk beni ezmeye çalışınca onların yaninda yer almanda ne bileyim değişik.

Üstelik su kadar soru sordun bu kadar soru sordun diyeceginize admine yazarsiniz. Günlük konularda bir uyeye verilmis soru hakkini sinirsizdan birkac taneye dusurebilir. O kadar siteyi kullaniyorsunuz elestirilerinizi yapin guncellesinler millet fazla kullanirsa boyle gozunuze batmasin

Evet düzgünce yorum yaptım, çoğunluk değil benim dikkatimi çeken o düzgün yorumlara rağmen hala sorman beni buna itti, daha önce de dediğim gibi ya ilişki yaşıyıp yaşıyıp gelip bidaha yazıyosun yada yazılanları pek sallamıyosun anladın mı, düzgün yorum yapılması senin için yeterli olmuyomuş demek ki?

Anlamıyorum.
Önemsiz pek çok konuda gereksiz bilgilenirsiniz.

Hayati önem taşıyan cinsellik gibi bir konuya bilgi sahibi olmadan nasıl bulaşıyorsunuz?
Zıplayan sperm , 8 cm uzaklık, sürtme, çizittirme.

Dalga geçer gibi yazan sizken, dalga geçen yorumlara kızıyorsunuz.
Anlamsız.

Okuyun, okuyun, okuyun.
Boyunuzdan büyük kayanın altına girmezsiniz böylece.

Insan pskilojisini bilmiyorsunuz sanki. Insanlar bilincinde yer edinmis sorunlari cozmeden bilincaltina atamiyor. Misal ölen bir kisi icin masaya hala tabak çanak konuluyor. Eger bir konu bir kisi seni etkiledi ise bunun cevabini sadece bir kisi de degil birkac kisiye sorarak bilgilenmek istiyorsa bunun ayip yani ne acaba? Baktin konu ilgini cekmez hale geldi ya da cevabi verdin bildirim rahatsiz ediyor bildirimleri kapatabilirsiniz birakin o kisi kendi ic catismasini çözsün size zarari ne ki biraz hoşgörülü olursaniz daha hos olur

Teknik olarak evet.
Bir kez boşalıp ikinci sevişmedeki zevk suyu sperm kalıntısı içerebilir. Ama bunlar ne kadar ölü ne kadar yumurtayı döller bilemiyorum.
Sadece zevk suyuysa hamile bırakmaz ama her ihtimale karşı bi test yap.
Tabiki gebe kalma ihtimali var. Çünkü gebelik sperm ve yumurtanın birlesmesiyle olusur yani sperm vajinaya girse yeter. Vajinal.birlsmeye gerek yok
Hamile değilsiniz ama daha dikkatli olun bir dahakine

Daha ne yazsın bu insanlar?

Bekaret ve hamile kalmamak madem bu kadar önemli o.halde tavsiyem evlenmeden sevismeyin kimseyle ne sürtünerek ne de başka türlü

Sorun tekrar tekrar sormaniz değil. Sizi dikkate alıp cevap verme inceligi gösterenleri hiçe sayip yorumlarina itibar etmemeniz ve yeniden yeniden sormaniz.

Çakma değil gerçek Kazen

Konularıma bir bakın özellikle "kabusum olurmusun I, II ve III" konularımı mutlaka okuyun.

sen üstteysen sürtünmeden hamile kalınmaz .

Vajina içine ve çevresine boşalma olmadan sadece surtunme yoluyla olan ilişki de hamile kalınır mı deneyiminiz var mı ? Hamile kalmak için amuda kalkan oluyormuş bu basit şey hamile birakmaz değil mi ?
Tabikide kalinmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…