Sen kime çattın kızııııım böyle çeteleni dökerler işte ay ne eğlendim okurken, tebrik ederim admini bile çıldırtmayı başarmışsın. Yapıp yapıp gelip burda ağlanma ders al yapma bidaha hayret bişey ya uslanmamış daha
Burda aglamiyorum ki soru cevap üzerine kurulmus sitede sorumu soruyorum. Kimsenin kafasina da silah dayamiyorum cevap versin diye. Üstelik sen dün duzgunce yorum vs yaptin burda çoğunluk beni ezmeye çalışınca onların yaninda yer almanda ne bileyim değişik.
Üstelik su kadar soru sordun bu kadar soru sordun diyeceginize admine yazarsiniz. Günlük konularda bir uyeye verilmis soru hakkini sinirsizdan birkac taneye dusurebilir. O kadar siteyi kullaniyorsunuz elestirilerinizi yapin guncellesinler millet fazla kullanirsa boyle gozunuze batmasin
Burda aglamiyorum ki soru cevap üzerine kurulmus sitede sorumu soruyorum. Kimsenin kafasina da silah dayamiyorum cevap versin diye. Üstelik sen dün duzgunce yorum vs yaptin burda çoğunluk beni ezmeye çalışınca onların yaninda yer almanda ne bileyim değişik.
Evet düzgünce yorum yaptım, çoğunluk değil benim dikkatimi çeken o düzgün yorumlara rağmen hala sorman beni buna itti, daha önce de dediğim gibi ya ilişki yaşıyıp yaşıyıp gelip bidaha yazıyosun yada yazılanları pek sallamıyosun anladın mı, düzgün yorum yapılması senin için yeterli olmuyomuş demek ki?
Evet düzgünce yorum yaptım, çoğunluk değil benim dikkatimi çeken o düzgün yorumlara rağmen hala sorman beni buna itti, daha önce de dediğim gibi ya ilişki yaşıyıp yaşıyıp gelip bidaha yazıyosun yada yazılanları pek sallamıyosun anladın mı, düzgün yorum yapılması senin için yeterli olmuyomuş demek ki?
Insan pskilojisini bilmiyorsunuz sanki. Insanlar bilincinde yer edinmis sorunlari cozmeden bilincaltina atamiyor. Misal ölen bir kisi icin masaya hala tabak çanak konuluyor. Eger bir konu bir kisi seni etkiledi ise bunun cevabini sadece bir kisi de degil birkac kisiye sorarak bilgilenmek istiyorsa bunun ayip yani ne acaba? Baktin konu ilgini cekmez hale geldi ya da cevabi verdin bildirim rahatsiz ediyor bildirimleri kapatabilirsiniz birakin o kisi kendi ic catismasini çözsün size zarari ne ki biraz hoşgörülü olursaniz daha hos olur
Teknik olarak evet.
Bir kez boşalıp ikinci sevişmedeki zevk suyu sperm kalıntısı içerebilir. Ama bunlar ne kadar ölü ne kadar yumurtayı döller bilemiyorum.
Zevk suyunda canlı hücre var o yüzden teorik olarak hamile kalma ihtimali düşük olsa bile var. Ayrıca tek sorun hamile kalmak da değil cinsel yolla bulaşan hastalıklar da sürtünmeyle Bulaşabilir o yüzden korunun
Spermler Çok hızlı hareket ederler. Erkek fark etmeden sperm çıkışı yaşarsa ki olmayacak durum değil ya da cinsel organda sperm kalırsa hamilelik olabilir. Bu arada kızlık zari da vajinanın önüne çarşaf gibi gerilmiş orayı tamamen kapatmış bir şey değil. Birçok zsr cesidi de var. Ayrıca zarı bozulmadan hamile kalan ve zarı. dogum esnasında kesilen de insanlar var. Sonuç olarak hamilelik her halükarda mümkün
Insan pskilojisini bilmiyorsunuz sanki. Insanlar bilincinde yer edinmis sorunlari cozmeden bilincaltina atamiyor. Misal ölen bir kisi icin masaya hala tabak çanak konuluyor. Eger bir konu bir kisi seni etkiledi ise bunun cevabini sadece bir kisi de degil birkac kisiye sorarak bilgilenmek istiyorsa bunun ayip yani ne acaba? Baktin konu ilgini cekmez hale geldi ya da cevabi verdin bildirim rahatsiz ediyor bildirimleri kapatabilirsiniz birakin o kisi kendi ic catismasini çözsün size zarari ne ki biraz hoşgörülü olursaniz daha hos olur
Sorun tekrar tekrar sormaniz değil. Sizi dikkate alıp cevap verme inceligi gösterenleri hiçe sayip yorumlarina itibar etmemeniz ve yeniden yeniden sormaniz.
Vajina içine ve çevresine boşalma olmadan sadece surtunme yoluyla olan ilişki de hamile kalınır mı deneyiminiz var mı ? Hamile kalmak için amuda kalkan oluyormuş bu basit şey hamile birakmaz değil mi ?