Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalınmaz.Vajina içine ve çevresine boşalma olmadan sadece surtunme yoluyla olan ilişki de hamile kalınır mı
Yazmıyım dedim ama dayanamadım.Vajina içine ve çevresine boşalma olmadan sadece surtunme yoluyla olan ilişki de hamile kalınır mı deneyiminiz var mı ? Hamile kalmak için amuda kalkan oluyormuş bu basit şey hamile birakmaz değil mi ?
Yaşla ilgisi yok bunun. Yaşım küçük değil. Maksat gerçek yaşamdan tecrübe eden kisilere sormak istedim interneti herkes okur önemli olan uygulananBu soru olmazsa olmazlardan. Yahu kadınlar nasıl hamile kalır diye internetten bakmadın mı hiç? Erkeğin spermi rahimden içeri girdiğinde-yani erkek boşaldığında-, kişiler sağlıklı ise sperm hücresi yumurta hücresini döller ve bingo hamile kalırsın! Yaşınız küçük ve yaşadığınız şeyin bilincinde değilseniz lütfen birliktelik yaşamayın! ilerde çok pişman olursunuz.
Gerçek yaşam tecrübesi olana sormak için internet bilgilerini copy paste edene değilYazmıyım dedim ama dayanamadım.
Dün sayfalarca yorum yapılmış ve anlatılmış zaten. Neresini anlayamadınız?
Şaka yapıyorsunuz sanırım. Burada zaten insanlar tecrübelerinden yola çıkarak yazıyorlar.Gerçek yaşam tecrübesi olana sormak için internet bilgilerini copy paste edene değil
Konu sahibi illa sürtünme yoluyla ilişki yaşamak istiyor ama içi rahat edecek bir yorum arıyor işte.Şaka yapıyorsunuz sanırım. Burada zaten insanlar tecrübelerinden yola çıkarak yazıyorlar.
Kimseye karışmak haddim değil ama bilmeden de bişey yapmamak lazım.Konu sahibi illa sürtünme yoluyla ilişki yaşamak istiyor ama içi rahat edecek bir yorum arıyor işte.
Daha çok konu açar burada
Gerçek yaşam tecrübesi olana sormak için internet bilgilerini copy paste edene değil
Insanlarin pskilojileriyle dalga geçiyorsun bakalım birgün bir pskiloji ile çıkmaza dusersen senle kim dalga geçecek o zaman da hatirla benimüjdemi isterim anne oluyorsunuz !
Tas attiniz da kolunuz mu yoruldu ya keske dun yazsaydiniz bu kadar yorum ne bileyim siy
Insanlarin pskilojileriyle dalga geçiyorsun bakalım birgün bir pskiloji ile çıkmaza dusersen senle kim dalga geçecek o zaman da hatirla beni
Cevap herkes vermiş ama ikna olmuyorsunuz size net bir şekilde hamile değilsiniz bile dedim benNe boş insanlarsiniz o kadar eleştiri getiriceginize bir iki yorum yapsaniz kimse cevaplamadi diye tekrar sormazdım. Bir insan bir konu da eksik ya da sizden farklı ise bu size dalga gecme ve elestirme hakkı vermez. Benim yasamim bana ait düzgünce cevap verenlere teşekkürler. Lakayıtlık yapıp kendini cakma cem yılmaz sananlarda beğeni için boş cevap vermese kişilik gelisimleri açısından olumlu onlar için.