Sevgiden anladığınız sadece seksmi ?kocanı sevsen tiksinmezdin sevginde sorun var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgiden anladığınız sadece seksmi ?kocanı sevsen tiksinmezdin sevginde sorun var.
Uzun süreden kasıt 4-5 yıl değildir heralde. 10 senedir aktif cinsel hayatım var, 7 senedir eşimleyim, 2,5 senedir evliyim şu kadar zamanda soğumam ya da isteksizliğim olmadı. Başım da ağrımadı.Cinselliğin yaşı olmaz , uzun süreli birlikteliklerde zaman mevhumu vardır . Türk kadının başı ağrır ! Klasik filmlerde bile konudur bu baş ağrısı .
Hayır . O konuda hasassız . Biraz hamur işi yapsam bir müddet hamur işine ara ver göbeğim çıkacak der .Sen de veya eşinde fiziksel değişiklik var mı peki ?
Kilo alma gibi...
Hülya Avşar yetkili mercii mi hanımefendi, onunki öyledir, diğerininki farklıdır. Siz önce sorununuzun sebebini bulmalısınız, ondan sonra da çözüm yolları aramalısınız. yoksa biri cinselliğin ömrü 7 yıl dedi diye bütün çiftler 7 yıl sonra seks yapmayı bırakmıyor ki..Hülya avşar 7 yıldan sonra kardeş gibi oluyorsun , evlilik insanın doğasına ters demişti .
Cinselliğin yaşı olmaz , uzun süreli birlikteliklerde zaman mevhumu vardır . Türk kadının başı ağrır ! Klasik filmlerde bile konudur bu baş ağrısı .
Ben de tam bunu yazacaktım. Hülya avşar kim? Sex uzmanı mı? Bilir kişi mi?Hülya Avşar yetkili mercii mi hanımefendi, onunki öyledir, diğerininki farklıdır. Siz önce sorununuzun sebebini bulmalısınız, ondan sonra da çözüm yolları aramalısınız. yoksa biri cinselliğin öbrü 7 yıl dedi diye bütün çiftler 7 yıl sonra seks yapmayı bırakmıyor ki..
Ben eşimi öpüyorum ,uyumadan evvel sarılırım ama onun öpmesi rahatsız ediyor . Bunu anlamıyorum .Ben de olmaz diyorum işte.
Eşle ilgili bi'problem var bence.
Hamilelikte tiksinti oluyo normal ve geçici ama bunun dışındakilerde bilinçaltında bi'şey olması lazım.
Misal cinsellik esnasında kırıcı veya hoşnut olmayacağın bi'hareket, tavır/ cinsellik dışındaki genel hal falan.
Bilinçaltında kızgınsan da sanıyorum yaklaşmak istemezsin.
Yoksa insan sevdiğini nasıl öpmek bile istemez![]()
Ben de tam bunu yazacaktım. Hülya avşar kim? Sex uzmanı mı? Bilir kişi mi?
Ben de tam bunu yazacaktım. Hülya avşar kim? Sex uzmanı mı? Siz bilir kişimisiniz ? Sex uzmanımısınız ?
Burada herkesin aktif rantabıl cinsel hayatı var sanırım .
Hayır . O konuda hasassız . Biraz hamur işi yapsam bir müddet hamur işine ara ver göbeğim çıkacak der .
Hülya avşar 7 yıldan sonra kardeş gibi oluyorsun , evlilik insanın doğasına ters demişti .
Neden bize sordunuz o zaman. Madem yanıtlarımızı beğenmiyorsunuz hülya avşara sorun.
Siz niye dayatıyorsunuz ? Yanıtlar diye bir sorun yok ? Fikir alışverişi var herkes kendi fikrini söylüyor ben dahil olmak üzere , beyan edilen düşünceden neden rahatsız oluyorsunuz ?Neden bize sordunuz o zaman. Madem yanıtlarımızı beğenmiyorsunuz hülya avşara sorun.
Teşekkürederim umarım geçici bir durumdur ..Eğer hoşuna gitmeyen ya da seni tiksindirecek bir davranış veya konuşması da olmadıysa , muhtemelen geçicidir.
Bir süre bu konuyu hiç düşünmeyin , zamanla geçer . Eskiden nasılsanız yine öyle olursunuz tahminen .
Aşk evliliği yaptım . Eşimi seviyorum , hani üzülecek diye içim gider . Onsuz canım sıkılır . Çokta iyi anlaşıyoruz. Hiçbir sıkıntı yok.birkaç aydır cinsel anlamda soğudum. Daha evvel yoktu yolundaydı istiyerek. Sokulsa garip bir tiksinme yaşıyorum , öpecek olsa çekil yapıyorum.beraber olmak istemiyorum. Sanki tiksiniyor gibi . Ne hijyeninde sorun var nede anlaşmamızda. iltifatta eder.Tam çocuk yapmayı düşündüğüm dönemde. Beraber olamıyorum. Sizce neden ? 4 yılın üzerinde Evli olanlar yorum yaparsa sevinirim .
Neyi dayattım pardon? Yardımcı olmak adına bazı tecrübelerimizi yazdık hepimiz burda. Sizin azarlamadığınız kimse kalmadı. Hülya hülya diye söylenen sizsiniz. Sanki her söylediği doğruymuş, bilim kadını olarak açıklama yapmış gibi. Düşüncelerden rahatsız olan biri varsa o da sizsiniz.Siz niye dayatıyorsunuz ? Yanıtlar diye bir sorun yok ? Fikir alışverişi var herkes kendi fikrini söylüyor ben dahil olmak üzere , beyan edilen düşünceden neden rahatsız oluyorsunuz ?