• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel tiksinti

Dört yıl ve üzeri demşişsiniz ama ben iki yıllık evliyim yine de bir şeyler söylemek istedim..eşiniz sizi kırack bir şey yaptı mı cinsel anlamda sormyuorum..eşinizi sevmediğinizi düşünmedim hiç..ama altta yatan bir şey olması lazım..onun size olan tavırlarında mı problem var..?
Bilmiyorum , bilinçaltı tuhaf birşey , sanırım insanın iradesi dışında etkenler olabilir , düşüneyim.

Dudağından öpmüyo musun?
Öpüyosan o da öpmüş sayılıyo, yok dudağından da öpemiyorum diyosan ciddi bi'sıkıntı var bence.
Öperim , sarılırım . .. Ama müthiş horluyor horlamaya gıcık oluyorum .

[QUOTE="Beyzadeck, post: 37317254, mteliklerde zaman mevhumu vardır . Türk kadının başı ağrır ! Klasik filmlerde bile konudur bu baş ağrısı .[/QUOTE]

ya sen cok eskide kalmisin, Yeşilçam, hulya avsar falan diyosun..eger onlarin tezi dogru ise ben neyim sapik miyim acep bir kere bile basim agriyor demedim, insan sevdigi bir seyi niye reddetsin ki...hatta teklife bile gerek yok yani direk dalarim olaya:KK59:su uc gunluk fani dunya da niye mahrum birakayim kocamdan kendimi:Dtabii bir Problem yoksa..

hayır ama eğer evliysen seks de bu işin bir parçası demek ki kocanı sadece bir insan olarak seviyorsun bir koca bir erkek olarak sevmiyorsun.
Son 3 ya kadar sorun yoktu . Hatta isteği fazla taraf bendim . Ama soğudum . Şuan içerden yaldır yaldır horlama sesi geliyor .

Öffff. Hülya Avşar ve demeçleri ne alaka? Birkaç kere yazmışsınız. 3 ihtimal var.
1. Evlilikten sıkıldınız.
2. Eşinizi sevmiyorsunuz.
3. Frijit oldunuz.
Verdiğiniz cevaplar bile buzdolabı gibi, adama acıdım.

Neyi dayattım pardon? Yardımcı olmak adına bazı tecrübelerimizi yazdık hepimiz burda. Sizin azarlamadığınız kimse kalmadı. Hülya hülya diye söylenen sizsiniz. Sanki her söylediği doğruymuş, bilim kadını olarak açıklama yapmış gibi. Düşüncelerden rahatsız olan biri varsa o da sizsiniz.
Annem hep derdi cinsel hayatı yolunda gitmeyen kadın sinirli ve aksi olur diye. Bir kez daha hak verdim kendisine. Size iyi geceler diliyorum.

ben anlamiyorum bazen insanlari..konu sahibinin boyle bir problemi var jinekolaga gitmiyor o da olmadi psikologa gitmeli o da yok ...burada bize soruyor herkes yardimci olmaya calisiyor hem bizi azarliyor, hem de takmis bir hulya'ya..ne yapsak ki acaba hulya'ya kendisinin ulasmasini mi saglasak o zaman belki onu dinler..hem bu ne acela hulya hanim 7 yil demis..eger 7 yil dolduysa elimizi cabuk tutmaliyiz sephora..hatta ben bitmisim de haberim yok..yazik bana:cry:3 senedir bitmisim de haberim yokmus megerse...tek temennim hulya hanimin cogu zamnki gibi saka yapiyor olmasi..

Öffff. Hülya Avşar ve demeçleri ne alaka? Birkaç kere yazmışsınız. 3 ihtimal var.
1. Evlilikten sıkıldınız.
2. Eşinizi sevmiyorsunuz.
3. Frijit oldunuz.
Verdiğiniz cevaplar bile buzdolabı gibi, adama acıdım.
[/QUOTE Öffff ün anlamını umarım biliyorsunuzdur ,[/QUOTE
ben anlamiyorum bazen insanlari..konu sahibinin boyle bir problemi var jinekolaga gitmiyor o da olmadi psikologa gitmeli o da yok ...burada bize soruyor herkes yardimci olmaya calisiyor hem bizi azarliyor, hem de takmis bir hulya'ya..ne yapsak ki acaba hulya'ya kendisinin ulasmasini mi saglasak o zaman belki onu dinler..hem bu ne acela hulya hanim 7 yil demis..eger 7 yil dolduysa elimizi cabuk tutmaliyiz sephora..hatta ben bitmisim de haberim yok..yazik bana:cry:3 senedir bitmisim de haberim yokmus megerse...tek temennim hulya hanimin cogu zamnki gibi saka yapiyor olmasi. Herkesin fikir beyan etme hakkı olduğu gibi hülya avşar da bir öngürüde bulunmuş . Bende acaba böyle bir etken söz konusumu diye yazdım . Siz konuyu hortlatıp münakaşaya çevirdiniz . Yardımcı olmak isteyenlerle sağlıklı fikir alışverişi yapıyorum zaten . Ama ısrarla dayatmanın anlamı ne ? Yardımcı olamadığını hissediyorsan konudan ayrılabilirsin .azarlamanın dikte etmenin ne faydası var !

ben mi seni azarladim yoksa sen mi beni..bence sen ne yaptiginin farkinda bile degilsin..konunu bastan guzelce bir oku bakalim..israrla hulya avsar ama oyle dedi diyen ben degilim, sensin..alintiladigin kisimda bile sana yardim soz konusu..orada vurgu var 1.jinekolog2.psikolog..bilmem anlatabildim mi? sen cinsel hayatini dile getirdin biz de fikir verdik..konuyu acan ben degilim ki benim cinsel hayatim hakkinda konusabilesin..sen bana konu acarak bu hakki verdin, ben sana vermedim..amacim senin yaptigini yapmak yani incitmek olsa idi..daha kotu, densiz yorumlar yapardim..ama bana yakismaz..yapmis oldugum yorumlar gayet faydali senin almayacagin belli ama belki birgun biri alir icinden kendi hayatina gore uygular..

Off aynı dert bendede var .6 senelik evliyim 2 cocugum var cinsellik benim için hayatın merkeziyken şuanda hiç bi şekilde tahrik bile olamıyorum eşimden:(

Back
X