• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel tiksinti

herkes duygusal sebeplere bağlamış, hormonel sebepler de olabilir. ya da endokrinolojik başka sebeplerle de olabilir. libido düşüklüğü sadece duygulardan kaynaklanmıyor. çeşitli iç hastalıkları, kadın hastalıkları doğum kontrol hapı kullanımı gibi sebepleri var. bir doktora gitmenizi tavsiye ederim.

Kullandiginiz bi ilacin yan etkisi de olabilir. Bazi ilaclar gercekten cinsel isteksizlik yapiyor.

Aşk evliliği yaptım . Eşimi seviyorum , hani üzülecek diye içim gider . Onsuz canım sıkılır . Çokta iyi anlaşıyoruz. Hiçbir sıkıntı yok.birkaç aydır cinsel anlamda soğudum. Daha evvel yoktu yolundaydı istiyerek. Sokulsa garip bir tiksinme yaşıyorum , öpecek olsa çekil yapıyorum.beraber olmak istemiyorum. Sanki tiksiniyor gibi . Ne hijyeninde sorun var nede anlaşmamızda. iltifatta eder.Tam çocuk yapmayı düşündüğüm dönemde. Beraber olamıyorum. Sizce neden ? 4 yılın üzerinde Evli olanlar yorum yaparsa sevinirim .

hamile olabilirsin canım.. bi arkadaşmda kocasından tiksiniodu hamileydi.... test yap

Öperim , sarılırım . .. Ama müthiş horluyor horlamaya gıcık oluyorum .
Horluyo diye mi eşinizle sevişmiyosunuz.
Ne evliyim ne cinsel hayatım var ama
Bu bana bile çok, çok saçma geldi.
Bence siz Hülya Avşar'la iletişime geçin.

Bazı antidepresanlarda isteksizlik yapıyor :KK69:

Madem konu kapanmamis yazayim,
grip oldugnuz da ya da 40derece atesle yattignizda cinsellik dese birisi "benim atesim kendime yeter" dersiniz dimi ; )

Ayni mantik, psikoloji de boyle ne yazik ki...

Hayatinizdaki sorunlardan kaynakli olabilir,
veya direkt esinizle alakali bir anlasmazliktan oturu de olabilir,
Ya da ikisi de ayni anda, hayatinizdaki sorunlarin evlilignize yansimasi sonucu olabilir...

belki de sebep sadece bebek dusuncesidir,

bilincaltimizi neyin nasil yonlendirecegini ve sonuclarini bilemiyoruz maalesef,

fakat daha cok gencsiniz,
bence bir hormonlatiniza baktirin ve psikiyatra danisin.

Aşk evliliği yaptım . Eşimi seviyorum , hani üzülecek diye içim gider . Onsuz canım sıkılır . Çokta iyi anlaşıyoruz. Hiçbir sıkıntı yok.birkaç aydır cinsel anlamda soğudum. Daha evvel yoktu yolundaydı istiyerek. Sokulsa garip bir tiksinme yaşıyorum , öpecek olsa çekil yapıyorum.beraber olmak istemiyorum. Sanki tiksiniyor gibi . Ne hijyeninde sorun var nede anlaşmamızda. iltifatta eder.Tam çocuk yapmayı düşündüğüm dönemde. Beraber olamıyorum. Sizce neden ? 4 yılın üzerinde Evli olanlar yorum yaparsa sevinirim .

üzerine eğilinmesi gereken ciddi bir sorun bu
ben sadece gögüslerimden bu şekilde rahatsızlık hissi yaşıyorum

acaba senin için de özel bir bölge konusunda bir hassasiyetin mi oluştu
asıl rahatsız olduğun kısım
sana dokunmasından ziyade
hasassiyet oluşturduğun yere dokunulmasımı

Antidepresan filan mı kullanıyorsunuz.
Bu ilaçlar libidonun azalmasına neden olabiliyor..
Ya da sizin bilmediğiniz bilinç altı sorununuz var..

Back
X