• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel yaşam problemi

Bu konuda inanki katiliyorum :1: benim esimde izliyor ne yaptiysam biraktiramadim su lanet olasi ... Filmleri bosanmayla bile tehdit ettim , avukatin kapisindan donduk berAber ahh ahh dini acidan yasaklarini anlattim vs vs simdi izlemiyor ama onun yerine de bu sefer +18 kamera sakalarin dadandi aklinca ben yakalarsam komikti izledim olucak herhalde bilemiyorum , artik bos vermeye calisiyorum bende her ne kadar kirici bi durum olsada benim icin , beterin beteri var sonucta varsin kotu huyu bu olsun artik napalim ama iliski sirasinda izleseydi ben bunu adla kabullenemezdim yahuu pisikolojimde kaldirmazdi her seferinde artik aklima gelir di hic iliskiye giremezdim valla

Peki boyle olmasi sizin cinsel hayatinizi etkiliyor mu ?

açıkcası çok üzüldüm çünkü bunun başka bir izahı yok demekki senden etkılenmıyor..cok kırıcı gercekten de ...sız de sorun olcagını dusunmuyorum kesınlıkle eşinizde var sorun...her turlu karar ve tepkı de haklısınız ..

Arkadaşlar selam
Esimle 1 yıllık evliyim (6 yıllık sevgiliyim) problem eşimin cinsel ihtiyaçlarını ..... ya da netden resimlerle karşılıyor olması bu durum beni çok uzuyor utanarak Kendine acikladim vazgeçecegim dedi azaltti ama yine devam ediyor. Ben kendimden fizigimden guzelligimden eminim yani sorun cekici olmamam değil. Ama neden böyle oluyor :( bu durum beni hem üzüyor hem hirslandiriyor.haftada 1 -2 genelde benim isteğimle beraber oluyoruz bazen birliktelik esnasında bile tlf dan resimlere bakıyor gururum inciniyor. Gururumu tatmin etmek için yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum :(

Buna ne zaman basladi? Evlendikten snrami yani ve sebebini soyledimi hic nie yapior die?

Çok enteresanmış.
Siz neden izin veriyorsunuz onu anlamadım.Buraya konu açmanıza ne gerek vardı onuda anlayamadım ? Bunun bir sorun olduğunu sizde biliyorsunuz ama gelip yazıyorsunuz çok saçma..Yapacağınız çok şey basit o an işinizi bırakıp onu dışlamaktır..Hala devam ediyorsa önce bir psikolog olmuyorsada hukuk bürosuna gidiceksiniz..

Ordan o rus hatunlarına bakacak sizinle beraberken o kadınlarını hayal edecek sonra biz evliyiz..Vaay vayy neler varmış dünya ya..

Peki boyle olmasi sizin cinsel hayatinizi etkiliyor mu ?

Ön sevisme hic yok
Bizde direk olaya giriyor adama bi dokunsam hemen ereksiyon oluyor hazir durumda... Neden yok dedigimdeyse zaten hazir ne gerek var uzatmaya diyor sinir oluyorum tamam bende cok hevesli degilim ama yinede bazen ariyor insan :( birde erken bosalma sorunu var oda benim icin tabiki daha iyi sorun etmiyorum istese uzun da tutabiliyo arada boyle gayet iyi on sevisme disinda iliskimiz yani isteksizlik yada sogukluk gibi bi yansima yok. Dedigim gibi alismaya calisiyorum artik buna degismedi degismicek sanirim da bosuna kavga etmeyelim diyorum kendi kendime ama arada kendimi tutamayip tasiyorum tabiki :43:

Arkadaşlar selam
Esimle 1 yıllık evliyim (6 yıllık sevgiliyim) problem eşimin cinsel ihtiyaçlarını ..... ya da netden resimlerle karşılıyor olması bu durum beni çok uzuyor utanarak Kendine acikladim vazgeçecegim dedi azaltti ama yine devam ediyor. Ben kendimden fizigimden guzelligimden eminim yani sorun cekici olmamam değil. Ama neden böyle oluyor :( bu durum beni hem üzüyor hem hirslandiriyor.haftada 1 -2 genelde benim isteğimle beraber oluyoruz bazen birliktelik esnasında bile tlf dan resimlere bakıyor gururum inciniyor. Gururumu tatmin etmek için yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum :(

Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyor? 6 yıllık sevgilisiniz. İlk cinsel deneyiminizi evlendikten sonra mı yaşadınız? Aranızdaki cinsellik nasıl. Kaç günde bir? Boşalması ne kadar sürüyor? Erken boşalma problemi var mı? Masturbasyon yaparken daha mı iyi tatmin oluyor acaba? Yani sizinle olan cinsel yaşamında problemler yaşıyorsa ve masturbasyon yapmaktan daha çok keyfi alıyorsa ortada çok ciddi bir problem var. He yok cinsel yaşamanız mükemmel ama p.orno izlemeyi seviyorsa o zaman karışmayın dicem de pek öyle durmuyor..

Bence eşinizle iyice bir konuşun meseleyi. O kadar yıllık ilişkide cinsellik yaşamadığınız için belki de alışkanlık olmuştur ve sizinle cinsellik yaşamayı reddediyordur bilinçaltı. Güzelliğimden eminim diye belirtmeniz bile gereksiz. sorunu sakın kendinizde aramayın. Zaten bu adam sizi beğeniyor ki 6 yıldır sizinle.

sorunun çözümü iyi bir doktor..

Ön sevisme hic yok
Bizde direk olaya giriyor adama bi dokunsam hemen ereksiyon oluyor hazir durumda... Neden yok dedigimdeyse zaten hazir ne gerek var uzatmaya diyor sinir oluyorum tamam bende cok hevesli degilim ama yinede bazen ariyor insan :( birde erken bosalma sorunu var oda benim icin tabiki daha iyi sorun etmiyorum istese uzun da tutabiliyo arada boyle gayet iyi on sevisme disinda iliskimiz yani isteksizlik yada sogukluk gibi bi yansima yok. Dedigim gibi alismaya calisiyorum artik buna degismedi degismicek sanirim da bosuna kavga etmeyelim diyorum kendi kendime ama arada kendimi tutamayip tasiyorum tabiki :43:

Erken boşalma süresi kaç dakika tahminen ?

Ben de çok benzerini yaşadım bunun :( erkek arkadaşımın evine gitmiştim öpüştük sarıldık filan ben çok afedersiniz sertleştiğini hissettim ileri gitmedik sarılıp yattık gece benim yanımdan gitmiş başka odaya sabaha karşı tekrar yanıma gelince farkettim ben de. Ertesi sabah o kahvaltı hazırlarken ben odasında telefonunu elime aldım bi yandan da onla muhabbet ediyoruz şu trlefonunA bak dedim bakmıyosun ben bakıym dedim (uyanınca seni seviyorum diye mesaj atmıştm hoşluk olsun diye) neyse bu hatırlamadı heralde ilk başta devam etti konuşmaya. Ben bi açtım kilidi karşımda ..... sitesi :( başımdan aşağı kaynar sular döküldü ama hemen toparladm hiçbişey olmamış gbi meliscan sana mesaj atmış dedim ne diyo dedi seni seviyorum diyo dedim güldü bi süre sonra fırlayıp kaptı elimden telefonu yeni aklına geldi muhtemelen o da çaktırmadı ben de gördüğümü anlamışmıdır yoksa kapattım heralde diye mi düşünmüştür bilemem ama çok üzüldüm niye böyle bişeye ihtiyaç duymuş olabilir kızlar evlenince de devam edermi ciddi düşünüyoruz :((((((

Bu çok normal. Öpüşmüştünüz, ereksiyon oldu. Sex yapmadınız. Senin için orda bitti ama adam yarım kaldı. Çatlasın mı yani:9:

Ön sevisme hic yok

o hazırda sen hazırmısın. hem ön sevişme yok hem erken boşalıyo sen ne anlıcan bu ilişkiden

Ön sevisme hic yok

Evliligin ilk zamanlarida mi boyleydi yoksa git gide azaldi mi ? Aliskanlik diyorlar ya dogru galiba baksana birakmamis birakamiyor seni istemeseydi buyuk bi sorun. Ama hem istiyor hem izliyor birakamiyor ne bilim karisik bi durum :confused:

eşiniz 1. bencil yanlızca kendini düşünyor.2. si sorunlarının oda farkında ama kendine yediremediği için üstünü örtüyor normalmiş gibi. nereye kadar sürecek sizce onun sağlıksız vasat cinselliğine ya bir figüran olacaksınız yada nokta koyup ciddi anlamda birşeyler yapılması gerektiğini onua bi şekilde anlatacaksınız. bi kadın için çok zor bir durum.

Evliligin ilk zamanlarida mi boyleydi yoksa git gide azaldi mi ? Aliskanlik diyorlar ya dogru galiba baksana birakmamis birakamiyor seni istemeseydi buyuk bi sorun. Ama hem istiyor hem izliyor birakamiyor ne bilim karisik bi durum :confused:

Ya cok karisik hemde :43: oncedende varmis kendisi de diyo pis bi aliskanlik diye engel olamiyorum diye bu aralar izlemiyo ama onun yerini iste acik secik muzik videolari vs izliyor.. Bunuda haftada 2-3 yapiOr ise gittigi gunler herhalde oyle tatmin olmak daha kolay onun icin.. Yoksa isteksiz degil hep o yaklasir ister... Evlendigimiz zamanlarda kontroll ederdim yakalamadim taki ne zaman hamile kaldim hastanelere dustum mide bulantisi vs 2-3 ay olu gibiydim o zaman basladi iste yine :(( ne yapayim kardesim cok kiskancim ama bunu bildigimi soyleyipte tekrar kavga cikarmak istemiyorum cunki degisicegi yok bunu biliyorum benimde ayrilicagim yok bu sebebten susuyorum ama icim icimi yiyor gordukce :43:

Arkadaşlar selam

Bunu eşinizle ciddi ciddi konuşmalısınız.

Back
X