Cinselligi nasil etkiler?

canım sen birde yurtdışından türkiyeye yerleşeceksin anladım kadariyla
zaten öncellikle zor bir alışma dönemi geçireceksin- tecrübeyle sabitir!
birde kayinvaldele uğraşacaksın üstüne üstelik
allah sana sabır versin ne diyim
inşallah pişman olmasın

Yaaa offf aglamak istiyorum ne zor islermis bunlar yaa.Insan sevdigi icin herseye katlanir diye düsünyor ama ya gercektende Zorunlar cikarsa.Ben Nisanlima dedim ya Kayinvaliden benle bende onunla anlasamassam naparsin ozaman dedim.Bilmiyorum dedi :(.Oda öle kala kaldi.Maf olurum dedi.Buaralar ben evlendikten sonra calismayi düsünyorum.nisanlim kesinlikle gerikafali bi insan degil.Oda calismama müsade ediyor.

cnm bak şöyle düşün ilerde çocukların olacak ve sen onların önünde de rahat olabilecek misin yani tv izlerken öpüşmeyip dikkat etmelisin dimi?onun gibi şimdi de kayınvaliden yanınızdayken o şekilde yapacak dikkat edeceksin
ama alışmak zor olur herhalde sana sabır diliyorum kaydirigubbakcemile5

Yada düsündüm bölede olabilir.Uzun zaman gececek ve Kayinvalidemle oturdugmuzda hic bisekilde özel hayatimiz olamiyacagi icin Esim bundan cok rahatsiz olacak sonucta erkekler daha cok dayanamaz böle konulardan.Ondan sonra belkim Fikrini ve kararini degistirebilir.Belkimde bi Umut.

bende degil kaynana kayinpeder ve iki kayinimla beraber 5 sene yasadim arkadaslara katiliyorum resmen birbirinizden soguyorsunuz kavga edemiyor etseniz barisamiyor sakalasamiyor hatta ayni ortamda konusamiyorsunuz bile cinselligi hic soylemiyorum cogu zaman yerde yapardik ses cikmasin diye gece banyo icn kalktigimda geri donerdim niye mi?kaynanadan firsat olmazdi ki:1no2::1no2:

bende degil kaynana kayinpeder ve iki kayinimla beraber 5 sene yasadim arkadaslara katiliyorum resmen birbirinizden soguyorsunuz kavga edemiyor etseniz barisamiyor sakalasamiyor hatta ayni ortamda konusamiyorsunuz bile cinselligi hic soylemiyorum cogu zaman yerde yapardik ses cikmasin diye gece banyo icn kalktigimda geri donerdim niye mi?kaynanadan firsat olmazdi ki:1no2::1no2:

ayyyyy inanamıyorum bu yaşadıklarınıza :1shok:
gerçekten şok oldum :bbo:

Back
X