Cinsellik bana göre çok gereksiz..

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
Merhaba Kızlar, günaydın..
Üye olduğumdan beri ilk defa bu konuyla ilgili yazacağım buraya; cinsellik..

1.5 senedir evliyim, ama evliliğimizin başından beridir hiç istekli birlikte olamadım eşimle..
Daha iyi yorum yapmak açısından utanarak yazıyorum..
Şöyle ki; eşim kendini düşünen, bencil bir insan değil, beni hazırlamaya çalışan, benim isteklerime önem veren biri..
Oldu bittiye getirmeye çalışmaz işi, acele etmez yani..
O beni uyarmaya çalışırken iyi tamam güzel, ama iş o noktaya gelince, yani girdikten sonra hiçbir his bir şey hissetmiyorum..
Son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonumun, prezervatif kaynaklı olduğunu düşünerek kayganlaştırıcı aldım kullanıyorum, o iyice azalttı hissiyatı..
Eşim de memnun değil sanırım, onu kullanalı.. ama bir şey diyemiyor, çünkü onu kullanalı enfeksiyon olmuyorum sanırım..

Cinseliik benim için çok gereksiz, hiç ihtiyaç duymadığım bir şey sanki..
Sürekli bahane uyduruyorum en erken 10 günde bir oluyor, benden dolayı..
Artık eşim de birlikte olalım demiyor, hep bahane uydurduğum İçin..

Ne yapabilirim bir durumda, Canımı fazlasıyla sıkan bir konu :KK43:

Bence eger esin isteksizligini sorun etmiyorsa ikili iliskinizde problem olusturmuyorsa bir problem yok gibi,on gunde bir az gibi ama iki gunde bir olucak diyede bir kaide yok.Allah baska sikinti vermesin derim ben....
Haaa bu arada isteksizligin yaninda hissizlik varsa bence bu daha ciddi bir sorun bence bunun icin doktora gitmeniz gerekebilir...

Cinselliği hissetmemek hisseden karşı taraf için büyük eziyet ve çok gerici bir durum , hormonlarından kaynaklanıyor olabilir , bi kadın doğumcu ile görüşebilirsin , eşin sinirlenmiyor mu ?

O beni hazırlamaya çalışırken Zevk aldığımı biliyor, ama daha sonrasında bir şey hissedemiyorum..
10 günde bir olmasına zamanla doğru düzgün birlikte bile olamıyoruz diye sitem ettiği oluyor tabi

Enfeksıyon için dr a görünmen gerek, ilişki konusunda kendni bu kadar ağır sorumluluk altında hissetme.. geçici bi süreç bence...

Enfeksıyon için dr a görünmen gerek, ilişki konusunda kendni bu kadar ağır sorumluluk altında hissetme.. geçici bi süreç bence...

1.5 yıldır böyle ama :( enfeksiyonum tahrişten dolayı oluyordu sanırım, o zamanlardaki şikayetlerim kayganlaştırıcı kullanalı azaldı..
Ama o da hissiyatı azaltıyor..

1.5 yıldır böyle ama :KK43: enfeksiyonum tahrişten dolayı oluyordu sanırım, o zamanlardaki şikayetlerim kayganlaştırıcı kullanalı azaldı..
Ama o da hissiyatı azaltıyor..
Bu isteksizliği bi şekılde çözmen lazım çünkü bize göre olsada hoş olmasada ama erkekler için öyle değil.. sonuçta evlisiniz yani renk katmakta senin elinde. Yalandan orgazm rolü yap demıyorum ama hormonlarına baktır derım.

Icnsel gucu artici seyler ye mesala roka iyi bir afrodizyaktir.
Fantezi kurmaya calis. Gerikirse film izle. Hayal gücünü kat isin icine. Kendi bedeninin guzel noktalarin farkına var. Gunluk kiyafetlerin seksi olursa kendinin de libodun artar. En azindan seksi ic camairlari giy. Onun icin degil kendin icin. Bir de cinsellikte sen de aktif olursan daha cok keyif alirsin. Oyle uzanarak keyifli olmuyor . Sen esini tutkuyla öp ilk. Hareketlu ol iste amaaan kitap yazdim bee :D

O beni hazırlamaya çalışırken Zevk aldığımı biliyor, ama daha sonrasında bir şey hissedemiyorum..
10 günde bir olmasına zamanla doğru düzgün birlikte bile olamıyoruz diye sitem ettiği oluyor tabi
Yazık adama , hissetmemen cidden garip... bi dr a görünmende fayda var

Icnsel gucu artici seyler ye mesala roka iyi bir afrodizyaktir.
Fantezi kurmaya calis. Gerikirse film izle. Hayal gücünü kat isin icine. Kendi bedeninin guzel noktalarin farkına var. Gunluk kiyafetlerin seksi olursa kendinin de libodun artar. En azindan seksi ic camairlari giy. Onun icin degil kendin icin. Bir de cinsellikte sen de aktif olursan daha cok keyif alirsin. Oyle uzanarak keyifli olmuyor . Sen esini tutkuyla öp ilk. Hareketlu ol iste amaaan kitap yazdim bee :KK70:

Bu ara aslında ders çalışıyorum ve evden fırsat buldukça ders başında geçirmeye çalışıyorum zamanımı.
O yüzden eskisi gibi bakımlı olmadığım kesin :)
Eşimin öyle seksi kıyafet gibi bir beklentisi olmadı mesela hiç, avm de gezerken vitrinde bu çok güzelmiş , böyle bir şey alsak desem, şşş birileri duyar, ayıp olur yürü gidelim diyen biri..
Hal böyle olunca ben de hiç öyle dediğiniz gibi giyinmek istemedim :)
Ama ev içinde bakımlı hafif makyajımı yapan kişisel bakımıma özen gösteren biriydim..
Şimdi daha çok saldım gibi :)

Bu ara aslında ders çalışıyorum ve evden fırsat buldukça ders başında geçirmeye çalışıyorum zamanımı.
O yüzden eskisi gibi bakımlı olmadığım kesin :)
Eşimin öyle seksi kıyafet gibi bir beklentisi olmadı mesela hiç, avm de gezerken vitrinde bu çok güzelmiş , böyle bir şey alsak desem, şşş birileri duyar, ayıp olur yürü gidelim diyen biri..
Hal böyle olunca ben de hiç öyle dediğiniz gibi giyinmek istemedim :)
Ama ev içinde bakımlı hafif makyajımı yapan kişisel bakımıma özen gösteren biriydim..
Şimdi daha çok saldım gibi :)
Aslinda salmakla alakasi yok. Sen kendini seksi hisset diye . Kocani bosver sen kendine seksi ic camasir al. Ha bu arada ders calisrken o stress altındayken kim seski dusunurki zaten. :)))

Ama stress azaltici etkisi de var :))

Cunku cinselligi hep erkekler icin ihtiyac. Sadece onlar tarafindan talep edilen birsey gibi goruyor kimisi. Cogu kadin cinselligin sadece kocasinin ihtiyaci oldugunu dusundugu icin gorev gozuyle bakiyor ve hadi olsun da bitsin modunda. Bu durumu esler hissediyor ve zamanla cinsel hayatta dile getirelemeyen sorunlar gunluk hayatta karsimiza cikiyor. Sonra esimle sorunlarim var oluyor. Aslinda cinsel sorunlar cozulse gundelik hayattaki sorunlar da yuzde elli azalacak. Kadinlar kendi cinsel kimliklerini kesfetmek istemiyor. Bu konu uzerinde dusunmuyorlar. Sanki onlar sadece erkeklerin bu ihtiyacini karsilamak icin varlar.

Tahrişim var deyip geçiştiremessinki

Doktora gitmelisin krem veya vajinadan kullanilan bişeyler verir bi sorunun kalmaz

Zor bi durum
bi tek erkeğin degilki kadınında ihtiyaçları var yani
böyle evlilik sürmez ki

Şurada adama yazık yazanları anlayamıyorum. Burada sorunun büyüğü ve haliyle stresin büyüğü konuyu açan arkadaşta ama şu cinselliği vazife gibi sindirme işini nasıl kazıdıysa bazıları beynine direkt adama yazık diye girmişler konuya . Ya kadın ? Ya kendini yetersiz hissetme psikolojisi ? Biraz kadın açısından düşünün olayı nolur ya! Erkeklerin her türlü hizmetini karşılamaktan sorumlu köleymişiz gibi algı oluşturmayın toplumda. Cinsellik karşılıklı keyif alınması gereken bir eylem sadece erkeği memnun etmek için olmuyor yani.

Back
X