Cinsellik bana göre çok gereksiz..

eşiniz sizi hazırlarken zevk aldığınızı söylüyorsunuz yani ön sevişmede sorun yok demekki. birleşme gerçekleşirken siz kendi kendinizi uyarmaya devam edin o zaman. genel olarak cinsellik istemiyor musunuz yoksa birleşme sırasında zevk mi alamıyorsunuz anlamadım. yani bu durumu düzeltmek istiyor musunuz?

Birlikte olduğunuz ilk erkek eşiniz sanırım. Ten uyumunuz olmayabilir ondan dolayı cinsellik size coşku vermiyordur ha nasıl çözülür bu sorun bilemem.

Birlikte olduğunuz ilk erkek eşiniz sanırım. Ten uyumunuz olmayabilir ondan dolayı cinsellik size coşku vermiyordur ha nasıl çözülür bu sorun bilemem.
Nasıl yani birlikte olduğu kaçıncı erkek olması gerekiyordu ten uyumsuzluğu olmamasi için anlamadım :KK57:

Nasıl yani birlikte olduğu kaçıncı erkek olması gerekiyordu ten uyumsuzluğu olmamasi için anlamadım :KK57:
o manada değil. Yani başkalarıyla da mı birleşme esnasında zevk alamıyor bu belirsiz. O manada söylenmiş bir söz. Yani daha önce biriyle birlikte olmuştum zevk almıştım ama eşimle zevk almadım deseydi eşinle ten uyumsuzluğu var denilebilirdi

enfeksiyon için doktora gittinmi. o da ilişkiyi zorlaştırabiliyor. kayganlaştırıcı yerine hem enfeksiyon hemde isteksizlik için doktora git. evliliğin temelini cinsellik oluşturur. olmaması ciddi bi gerginlik sebebi. eşin anlayışlı olabilir ama sen doktora gidip çözüm bulmazsan, daha ne kadar anlayışlı olabilir.

En başından beri böyleydim diyorsunuz o yüzden sorununuzun daha çok psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bir ilişkide cinsellik her iki taraf için de çok önemli. Bence çiftleri birbirine bağlayan en önemli unsurlardan biri. İyi bir cinsel yaşamı olan çiftlerin sorunları daha iyi tolere edebildiğini biliyoruz.

Bence rutin sağlık kontrollerinizi yaptırdıktan sonra bir psikologla görüşmeniz iyi olur. Özellikle bu alana yoğunlaşmış bir terapist seçin. Ön sevişmenin iyi olduğunu söylüyorsunuz o halde eşinizle ten uyumunuz da iyi diyebiliriz bu noktada. Eşinizi şunu bunu bırakın her şeyden önce kendiniz için yapın bunu. Tamam herkes çok şiddetli orgazmlar yaşayacak diye bir şey yok fakat bu kadar hissizlik de sizin ruhunuzu yıpratır. Neyi seversiniz, neyi sevmezsiniz, sizi neler heyecanlandırır vs bunları keşfedip eşinizle paylaşmanız gerekiyor. Önünüzde uzun bir ömür var, kendinize bu anlamda yatırım yapın.

Şurada adama yazık yazanları anlayamıyorum. Burada sorunun büyüğü ve haliyle stresin büyüğü konuyu açan arkadaşta ama şu cinselliği vazife gibi sindirme işini nasıl kazıdıysa bazıları beynine direkt adama yazık diye girmişler konuya . Ya kadın ? Ya kendini yetersiz hissetme psikolojisi ? Biraz kadın açısından düşünün olayı nolur ya! Erkeklerin her türlü hizmetini karşılamaktan sorumlu köleymişiz gibi algı oluşturmayın toplumda. Cinsellik karşılıklı keyif alınması gereken bir eylem sadece erkeği memnun etmek için olmuyor yani.
Niye böyle garip bir mesaj yazdınız anlamadım. Ben de yazık dedim adama ilk okuduğumda konuyu ve evet, sorun konu sahibinde. Tedavi olması gerekir. 1,5 yıl az bir zaman değil ve cinsel isteksizliğin psikolojik ya da fizyolojik bir tedavisi vardır muhtemelen. Ki efendi bir adammış, konu sahibinin anlattığına göre, kötü davranmıyor bundan dolayı. Kendilerini öğrenip ona göre bir düzen kurmuşlar ama 10 günde bir olması çok az.

Cinsellik Çok önemli evlilikte bence de ama kadın erkeğin kölesi olup, onu memnun etmek zorunda olduğu için değil. erkeğe karşı görevin değil bu. Görev algısıyla bakıldığında bir bozukluk oluşuyor zaten. temelde bir insan için, en keyifli bir ihtiyaç, kadın da olsa erkek de.

Aynı durumun tersini benim bir arkadaşım yaşıyor. Arkadaşımın üç çocuğu var. Eşi evliliğin başından beri bir görev olarak bakıyor buna. Üç çocuktan sonra da artık gereği bile kalmadı. Şu anda 15 senelik evliler ve aynı yatakta yatmıyorlar artık. Ayrılmıyorlar, başka bir sebep olmadığı için ama kadın çok mutsuz ve hırçın eşine karşı. Ayrılmayı da düşünüyor çocuklar büyüyünce. Benim için hiçbir şey ifade etmiyor diyor.

Eşi bunca yıl tedavi olabilirdi, sırf kadın için bir şeyler yapmaya çalışabilirdi ama kendini normal görüp, eşinin ihtiyaçlarına gözünü kapadı. Arkadaşımın hep söylediği şeydir: bekarken de biliyordur cinsellik ihtiyacı olmadığını, neden evlenip de benim başımı yaktı, kendini bilip evlenmeseydi buna saygı duyardım en azından diyor. Yani bir erkek için ne kadar önemliyse, kadın için de öyle.

Konu sahibinin iyi bir yanı var: hem kendinde bir sorun görüp ne yapabilirim diye çözüm yollarına bakıyor. Hem de yataktan uzak durmuyor. Kendi bağlarını kuruyorlar bir şekilde. Ve evlilikte iyi niyet olduktan sonra, her şey çözülür.

Konu sahibi sıkıntınızın çözümü nasıldır bilmiyorum. Muhakkak bu konuda yönlendirecek arkadaşlar olacaktır ama sizin canınız çekmese bile eşiniz için haftalık bir rutin kurun bence en azından. sizin durumunuzla, arkadaşımın durumunu bir tutmuyorum kesinlikle, çünkü siz de hem iletişim var, hem de sonuna kadar olmasa da bir istek var. Hem de bunun haricinde evliliğiniz iyi anladığım kadarıyla. Mutlusunuz. Bu çok önemli bir şey. Ve eşiniz de bununla yaşamaya alışabilir. Cinsellik detayda bir sorun olabilir yani genel mutluluğun yanında.

Başka bir arkadaşım da sonradan oluşan cinsel isteksizliği doktoru, bir sinir hapıyla çözdü. Onunki tamamen psikolojik ve yaşadıkları sıkıntılardan kaynaklıydı. Ve çok şey değişti ikisinin hayatında da. Şimdi çok daha mutlu bir kadın var karşımda.

Evliliğinizde mutluluk ve huzur dilerim.

Eşiniz sizi hazırlarken büyük ihtimal yarı orgazm oluyorsunuz. Bu yüzden devamında hissiniz olmuyor.
Doktora gitmelisiniz.

Evliliği ya da sevgililigi ev arkadaşlığından ayiran şey cinselliktir. Olmazsa olmaz bisiy.

Merak ettiğim şu; eşinizden önce sevgiliniz oldu mu? Onunla da böyle miydi?

Bir süre cinsellik yasamayinca içgüdüsel olarak cinsellik istemeniz gerekir normalde. Doğa kanunudur.

Mesela bazi kadınlar bir süre orgazm olmayınca rüyasında orgazm olur.

Çünkü vücut bunu ister.

Bence bi kadın doğumcuyla ve psikologla görülmelisin. Hormonlarına bakılır. Enfeksiyonla ilgilide kalıcı bir çözüm bulursun. Belki psikolojik bir etken seni olayın etkisinden alıyordur. Bilemiyorum. Hiç duymadım daha önce böyle bir şey.

Fakat şunda netim: Cinsellik evliliği etkileyen önemli unsurlardan. İki kişinin uyumu da kolay yakalanmıyordur bence.

Şurada adama yazık yazanları anlayamıyorum. Burada sorunun büyüğü ve haliyle stresin büyüğü konuyu açan arkadaşta ama şu cinselliği vazife gibi sindirme işini nasıl kazıdıysa bazıları beynine direkt adama yazık diye girmişler konuya . Ya kadın ? Ya kendini yetersiz hissetme psikolojisi ? Biraz kadın açısından düşünün olayı nolur ya! Erkeklerin her türlü hizmetini karşılamaktan sorumlu köleymişiz gibi algı oluşturmayın toplumda. Cinsellik karşılıklı keyif alınması gereken bir eylem sadece erkeği memnun etmek için olmuyor yani.

Iyi de buraya kocam isteksiz, 10 gunde bir anca oluyor onda da zevk almiyor diye konu acan kadinlara da sana yazik gencligine yazik diye yorum yapiliyor.
Evet cinsellik cok onemli ve sorun hangi taraftan kaynaklaniyorsa cozum icin istekli olmasi gereken o taraf, partner ancak destek olabilir ama cozum kisinin kendisinde biter.

Merhaba Kızlar, günaydın..
Üye olduğumdan beri ilk defa bu konuyla ilgili yazacağım buraya; cinsellik..

1.5 senedir evliyim, ama evliliğimizin başından beridir hiç istekli birlikte olamadım eşimle..
Daha iyi yorum yapmak açısından utanarak yazıyorum..
Şöyle ki; eşim kendini düşünen, bencil bir insan değil, beni hazırlamaya çalışan, benim isteklerime önem veren biri..
Oldu bittiye getirmeye çalışmaz işi, acele etmez yani..
O beni uyarmaya çalışırken iyi tamam güzel, ama iş o noktaya gelince, yani girdikten sonra hiçbir his bir şey hissetmiyorum..
Son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonumun, prezervatif kaynaklı olduğunu düşünerek kayganlaştırıcı aldım kullanıyorum, o iyice azalttı hissiyatı..
Eşim de memnun değil sanırım, onu kullanalı.. ama bir şey diyemiyor, çünkü onu kullanalı enfeksiyon olmuyorum sanırım..

Cinseliik benim için çok gereksiz, hiç ihtiyaç duymadığım bir şey sanki..
Sürekli bahane uyduruyorum en erken 10 günde bir oluyor, benden dolayı..
Artık eşim de birlikte olalım demiyor, hep bahane uydurduğum İçin..

Ne yapabilirim bir durumda, Canımı fazlasıyla sıkan bir konu :KK43:
Grinin elli tonu
karanlığın elli tonu
özgürlüğün elli tonu adlı romanları okumadıysan mutlaka oku.

1.5 senedir evliyim, ama evliliğimizin başından beridir hiç istekli birlikte olamadım eşimle..
Şöyle ki; eşim kendini düşünen, bencil bir insan değil, beni hazırlamaya çalışan, benim isteklerime önem veren biri..
O beni uyarmaya çalışırken iyi tamam güzel, ama iş o noktaya gelince, yani girdikten sonra hiçbir his bir şey hissetmiyorum..
Son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonumun, prezervatif kaynaklı olduğunu düşünerek kayganlaştırıcı aldım kullanıyorum, o iyice azalttı hissiyatı..
Eşim de memnun değil sanırım, onu kullanalı.. ama bir şey diyemiyor, çünkü onu kullanalı enfeksiyon olmuyorum sanırım..

Size roman tavsiyesi verdim. Onu okuyun mutlaka. Cinsellik beyinde başlar. Birde " bu çok önemli" kegel egzersizi yapın. Kegel egzersizi cinsel bölgelerde duyarlılığı artdırır. Bir haftada bile farkı hissedersin. Ama düzenli yapmalısınız. Vajinada bir şey hissetmiyorsan bence tembel bir vajinaya sahipsin. Onu kegel egzersiziyle güçlendir.

Ben 5 senelik evliyim 3 yaşında kızım var beklediğim bir bebeğim var bende doğumdan sonra oldu aynı durumu bende yaşıyorum fakat bi çare bulamadım malesef :110:

Ben 5 senelik evliyim 3 yaşında kızım var beklediğim bir bebeğim var bende doğumdan sonra oldu aynı durumu bende yaşıyorum fakat bi çare bulamadım malesef :110:
Kegel egzersizi, grinin elli tonu...efendime söyleyeyim...Fatih Murat Arsal'ın ..naşk romanları.

Back
X