Cinsellik bana göre çok gereksiz..

o manada değil. Yani başkalarıyla da mı birleşme esnasında zevk alamıyor bu belirsiz. O manada söylenmiş bir söz. Yani daha önce biriyle birlikte olmuştum zevk almıştım ama eşimle zevk almadım deseydi eşinle ten uyumsuzluğu var denilebilirdi
Ay sağolun ya. Böyle bi tepki alınca şoke oldum. Siz anlamışsınız beni

Eşimin uzvu öyle çok küçük değil, yani standardı nedir bilmiyorum ama küçük değil..
Ben daha önce hiçbir birliktelik yaşamadım, genişlik darlık konusunda fikrim yok..
Psikolojik sebepler olabilir mi bilmiyorum, muhafazakar bir aileden geldim, ve cinsellik ayıp gibi algılama olduğu İçin olabilir mi bilmiyorum..

Ya bence her Türk kadının en büyük sorunu bu. Cinsellikten bu kadar uzak yetiştirilince ne olacaktı ki başka?

Dediğiniz gibi onu uyardığım çok konu var temizlik hususunda..
Şöyle ki; ben birliktelikten önce dahi duş alırım, temizlik konusunda kişisel temizliğime elimden geldiğince dikkat ederim..
Eşimin el tıkama alışkanlığı vs diş fırçalama alışkanlığı gibi durumlarda sorunu var.. ve ben karşımda 5 yaşında çocuk var gibi ikaz etmekten utanıyorum..
Belki bu da bir etken bilmiyorum..

Ohooo sen de sorunu anca anlatmaya başladın. Eşini çekici bulmuyorsun derken haklıymışım meğer.

Dediğiniz gibi onu uyardığım çok konu var temizlik hususunda..
Şöyle ki; ben birliktelikten önce dahi duş alırım, temizlik konusunda kişisel temizliğime elimden geldiğince dikkat ederim..
Eşimin el tıkama alışkanlığı vs diş fırçalama alışkanlığı gibi durumlarda sorunu var.. ve ben karşımda 5 yaşında çocuk var gibi ikaz etmekten utanıyorum..
Belki bu da bir etken bilmiyorum..

Bu da bir etken bence, sorunu sadece kendinizde aramayın. Ben eşler arasındaki cinsel sorunların tek taraflı olduğunu düşünmüyorum.

Şu libido denen şeyin eksikliği (burda libido demişken Bibibella Bibibella yı anmadan geçemeyeceğim :D)
Artı enfeksiyonun verdiği acı. Mutlaka doktora gitmelisin.
Artı tecrübesizlik
Artı çekingenlik
Artı eşinin erken boşalması
Artı rahatsız olduğun bütün detaylar
Artttttı bu sefer olacak mı beklentisi

Hani şöyle bi akışına bırakıp keyfini sürememişsin.

Şu libido denen şeyin eksikliği (burda libido demişken Bibibella Bibibella yı anmadan geçemeyeceğim :KK70:)
Artı enfeksiyonun verdiği acı. Mutlaka doktora gitmelisin.
Artı tecrübesizlik
Artı çekingenlik
Artı eşinin erken boşalması
Artı rahatsız olduğun bütün detaylar
Artttttı bu sefer olacak mı beklentisi

Hani şöyle bi akışına bırakıp keyfini sürememişsin.
:KK8::KK8::KK8:
Şöyle bir iki kadeh birşey içip deneyin hem erkekde geçikme etkisi oluyor duyrulur :KK70:

Back
X