cinsellik bölümüne konu açamadığım için ...

tuuba89

şükürler olsun Rabbim
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.239
246
648
36
Arkadaşlar cinsellik bölümüne konu açamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım.
7 aylık evliyim ve eşimin cinsel isteği çok fazla.
Başlarda normaldi yeni evliyiz diyordum ama ben bu kadar istemiyorum ona da söylüyorum ama hiç oralı olmuyor.
Ona kalsa bende istiyorum.
Hastalıklarla uğraşıyorum zaten sürekli (sistrit, adet düzensizliği vs.)
Ne yapacağımı şaşırdım. Var mı bana yardımcı olabilecek birisi ? :26:

örneğin bu hafta nerdeyse her gün, ve bu günler arasında günde 2 kere olduğu bile oldu.

Anladım canım bizim daha o kadar olmadı ama benim eşim de öyle
Günde 5 e çıktığını biliyorum ve kadınlar açısında zor oluyor gerçekten ağladım en son o zaman üzüldü bıraktı :44:
Sana karşı istekli olması iyi bir şey ama karşına alıp konuşsan mesela ben de yoruluyorum ama seni istiyorum gibisinden
Burda bir bayan da şap atmaya çalışıyordu eşinin yiyeceğine nasıl anlaşılmaz diye soryordu :53:

Son düzenleme:
çok fazla istemediğinizi ve karalılığınız gerek vücut dilinizle gerekse de sözlerinizle belirtin.konuşma yada davranışlarınız da gevşeme yada tutarsızlık olursa bu durumdan rahatsız olmaya devam edersiniz.

Anladım canım bizim daha o kadar olmadı ama benim eşim de öyle
Günde 5 e çıktığını biliyorum ve kadınlar açısında zor oluyor gerçekten ağladım en son o zaman üzüldü bıraktı :44:
Sana karşı istekli olması iyi bir şey ama karşına alıp konuşsan mesela ben de yoruluyorum ama seni istiyorum gibisinden
Burda bir bayan da şap atmaya çalışıyordu eşinin yiyeceğine nasıl anlaşılmaz diye soryordu :53:

sen daha yeni evlisin canım ilk zamanlar bizim daha da sıktı.
dayanılmıyor ki, söylüyorum ona sürekli anlamıyor.
isteksiz görünmeye çalışsam bu sefer küsüyor, onu da istemiyorum.
herkesin derdi de başka, kimi istekli kimi ise isteksiz diye şikayet ediyor :ssz:

Son düzenleme:
çok fazla istemediğinizi ve karalılığınız gerek vücut dilinizle gerekse de sözlerinizle belirtin.konuşma yada davranışlarınız da gevşeme yada tutarsızlık olursa bu durumdan rahatsız olmaya devam edersiniz.

konuşsam olmuyor, davranışla belirtsem küsüyor :50:

sen daha yeni evlisin canım ilk zamanlar bizim daha da sıktı.
dayanılmıyor ki, söylüyorum ona sürekli anlamıyor.
isteksiz görünmeye çalışsam bu sefer küsüyor, onu da istemiyorum.
herkesin derdi de başka, kimi istekli kimi ise isteksiz diye şikayet ediyor :ssz:

Cinsellik konusunda çok hassas oluyorlarmış ben de fark ettim
İsteksiz görünmeye çalışırsan kırılır canım doğal bence güzelce açıklarsan anlar :16:
Ya da hiç olmadı bir evlilik terapistine götürürsün ama oralara varacağını sanmıyorum
He ya ama böyle olması daha iyi en azından aldatıyor mu diye aklın kalmaz :1:

Cinsellik konusunda çok hassas oluyorlarmış ben de fark ettim
İsteksiz görünmeye çalışırsan kırılır canım doğal bence güzelce açıklarsan anlar :16:
Ya da hiç olmadı bir evlilik terapistine götürürsün ama oralara varacağını sanmıyorum
He ya ama böyle olması daha iyi en azından aldatıyor mu diye aklın kalmaz :1:

gerçekten çok hassaslar. hak da veririm bende istesem o bana istemiyorum dese küserdim heralde :9:
bende oralara varacağını tahmin etmiyorum yani inşallah :18:
bi rayına otursa evlilik diye sabırla bekliyorum :31:
yok böyle de olmasa ben ona güveniyorum aldatmaz :16: :nazar:

Yeni evlisin canim ondandir..
Haline sükretmelisin, burdaki konulari görmüyor musun cogu kisi esinin cinsellikteki problerinden bahsediyor :ssz:

gerçekten çok hassaslar. hak da veririm bende istesem o bana istemiyorum dese küserdim heralde :9:
bende oralara varacağını tahmin etmiyorum yani inşallah :18:
bi rayına otursa evlilik diye sabırla bekliyorum :31:
yok böyle de olmasa ben ona güveniyorum aldatmaz :16: :nazar:

7 ayda oturmadı mı ya gözüm korktu şimdi :18:

7 ayda oturmadı mı ya gözüm korktu şimdi :18:

yok anacım, bi ara iyiydi yine eskiye döndük :25:

Yeni evlisin canim ondandir..
Haline sükretmelisin, burdaki konulari görmüyor musun cogu kisi esinin cinsellikteki problerinden bahsediyor :ssz:

şükrediyorum tabiki canım, zaten internette bi araştırma yapıp öyle konuyu açayım belki gerek kalmaz açmama dedim ama hep eşinin ilgisizliğinden yakınanlar var :ssz:

Gençlik, yeni evlilik normal yani bu durum, bir süre sonra durulur, çok sık çekilmez haklısın kırmadan biraz kaçmanın yollarını ara. İnsanı bunaltıyorlar bazen ama olmamasından iyidir, zamanla düzelir merak etme.

Ayni dertten müstaribim caním.9 senedir tam gaz devam hemen hemen hergún.Sikíyo artik istemiyincede aynen küsüyor.Birde niye isteksizsin birgünde sen iste diyor.Belki fírsat verse olacak ama ama ama...

Son düzenleme:
cok kolay yemegıne bırazcık sap at askerlıktekı gibi en azından ıstegı azalır sende onu kırmadan bu sorundan kurtulmus olursun :)

Back
X