Kocamın isteksizliği

Kızlar merhaba çok utanarak konu açmaya karar verdim .
8 yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var ikinci çocuğuma hamileyim …
Eşim benden 10 yaş büyük görücü usülü bir evlilik ama kimsenin zoruyla değil gördük beğendik güzel bir nişanlılık dönemi geçirdik..
Eşimde cinsel anlamda isteksizlik var .
Nişanlılık döneminde anlamadım çünkü ,gayet bana karşı yakın ve konuşmalarından istekli gibiydi .
Evlendik ev aldım borca girdik bir süre onun sıkıntısına çok düştü ,baya zorlandık daha sonra herşey güzel gitti bir dönem ,ama erken boşalma sorunu var ve hemen yoruluyor uykuyu aşırı seviyor ..
Defalarca kavga ettim ,işte farkındayım doktora gidicem vs geçiştirdi bir dönem de cinsel istek ilaçları kullanmak istedi …
Şimdi ikinci bebeğime hamileyim ,yataktayken yattığı yerden öpüyor sarılıyor hiç bir tutku yok gibi heyecan bitmiş gibi ..bende kızdım baya ,işte hamilesin ne yapim falan dedi ..
Sonra ben salona geçtim geldi üzerimi örtüyor hiç bir şey olmamış gibi bende ona yaşlılar gibisin ,falan dedim biraz kızdım ama gerçekten beş dakika sürüyor birlikteliğimiz ve gerçekten üzülüyorum artık bize evine ilgisi var bazen diyorum böyle iyi bir baba olması yetiyor ,cinsellik olmasada çocuğunu çok seviyor ilgili ,onu kaybetmek istemiyorum hiç bir şeyimizi eksik etmez efendi işinde gücünde herkes takdir eder ama bu yönü beni bitirdi …
Ne yapıcam bilmiyorum ..kimseye bişey diyemiyorum buraya yazdım 🥲
Merhaba sorununuzu çözebildiniz mi acaba aynı sorunları bizde yaşıyoruz 1 yılı geçti öyle arkadaş gibi yaşıyoruz gerçekten yaşayan bilir kadın için çok can sıkıcı birşey 😕

Ne kadar sürede karar verdiniz buna? Bu durumun artık yetti noktası oluyordur illa ki. Benim de benzer sorunlarım var da tecrubelisiniz madem sorayim istedim. Ne kadar dayandiniz bu ilgisizlige ne zaman sinra boşanmaya karar verdiniz
Bosasan napcan ihtiyac bu hemen birini bulmak guvenmek sorun

Evet erken boşalma sorunun farkında ve hep kendisi derdi bir doktora gidicem diye hatta erken boşaldığında çok üzülüyordu ..
Bizim ilişkimiz bir kere oluyor ve çok yorgun düşüyor ,hafta bir kere birlikte oluyoruz en fazla ,yani nasıl desem böyle sanki isteği var gibide ben zorluyorumda o yüzden mecbur kalıyor gibide algı oluşturuyor .
Canım benim eşim de aynı sorun var normal birliktelik olsa belki bizim tüp bebeğe ihtiyacımız olmayacaktı fakat olmilor isteksiz onun isteksiz olması da beni de isteksiz yaptı. tartışmalarımız hep bu yüzden oluyor. Bende artık böyle kabullendim iyi biri bana değer veriyor diye düşünüp evliliğimidevam ettiriyorum belki yanlış ama bu bir sağlık sorunu maalesef

Bosasan napcan ihtiyac bu hemen birini bulmak guvenmek sorun
Sizde benim gibi şu ara forumlardasiniz anlaşılan :) İhtiyacım giderilmiyor işte 🤣 sorun da burada zaten. Kısmet bu işler tabiki de ama hayata bir kere geliyoruz akıllıca davranmak lazım. Bazı şeylerin için çok geç kaldım hissi yaşamak da çok yıpratıcı

Sizde benim gibi şu ara forumlardasiniz anlaşılan :) İhtiyacım giderilmiyor işte 🤣 sorun da burada zaten. Kısmet bu işler tabiki de ama hayata bir kere geliyoruz akıllıca davranmak lazım. Bazı şeylerin için çok geç kaldım hissi yaşamak da çok yıpratıcı
Yani orgazmi tadinca insan istiyor

Ne kadar sürede karar verdiniz buna? Bu durumun artık yetti noktası oluyordur illa ki. Benim de benzer sorunlarım var da tecrubelisiniz madem sorayim istedim. Ne kadar dayandiniz bu ilgisizlige ne zaman sinra boşanmaya karar verdiniz
Beni aldatınca. Evet, benimle ilgilenmeyen adam pekala başkasıyla ilgilenebiliyormuş. Bunu yaşamadan kafama dank etseydi iyiydi ama böyle oldu. 3 senelik evliydik. Çocuk yoktu. Şimdi tekrar evlendim. Bir kızım var. Mutluyum. Cinsellik çocuk olunca sekteye uğradı elbette ama en azından niyet var, ilgi var. Biz kadınlar için önemli olan zaten bu.

evliligin, iliskinin %80’i cinselliktir yani haftada 1 kez sevismek ayrica erken bosalma sorunu cok buyuk bir sikinti. esiniz ya urolojiye, psikiyatriye gidecek sorunu cozmeye calisacak ya da siz bosanmak yerine ‘iyi bir baba’ diye devam edeceksiniz hayatiniza ‘anne’ rolunde

Beni aldatınca. Evet, benimle ilgilenmeyen adam pekala başkasıyla ilgilenebiliyormuş. Bunu yaşamadan kafama dank etseydi iyiydi ama böyle oldu. 3 senelik evliydik. Çocuk yoktu. Şimdi tekrar evlendim. Bir kızım var. Mutluyum. Cinsellik çocuk olunca sekteye uğradı elbette ama en azından niyet var, ilgi var. Biz kadınlar için önemli olan zaten bu.
Haklısınız insan bunun üzerine daha fazla dayanamaz. Yeni hayatınizda mutluluklar :)

Back
X