• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellik için aldatma :S

aldatma varsa sebebi hiç önemli değil sakın affetme bu hayatının yanlışı olur
ayrıca şüphelendiysen büyük ihtimalle doğrudur kadınların hisleri güçlüdür genelde yanılmıyorlar maalesef:50:

kindarrr adlı arkadasa aynen katılıyorum.hersey kafada biter.hatta masturbasyon yapmadıgındada patlamaz.olması gerek şey gece uyurkende olur ve biter.yada idrar yaparken olur..bilimsel olarakta bu kanıtlanmıstı

Son düzenleme:
zaten şu erkektir yapar konusunu bi türlü anlamıyorum.bir kız ilkini evlenecegi adama saklarken neden erkekler saklamıyor.beş para etmez kadınlarla bu kadar özel birşeyi yaparak adam olduklarınımı sanıyorlar acaba.saçmalıkk

başka erkek mi yok sana yol ver gitsiiinnnn yenisi gelirr belki yeni gelende daha mutlu olursun:34:

bence de insanın karşısına hiç ummadığı anda, hiç umulmadık kişiler karşına çıkabiliyor, bundan dolayı boşu boşuna kısmetini kapatma, ileride çok kafana vurursun sonra:52:

zaten şu erkektir yapar konusunu bi türlü anlamıyorum.bir kız ilkini evlenecegi adama saklarken neden erkekler saklamıyor.beş para etmez kadınlarla bu kadar özel birşeyi yaparak adam olduklarınımı sanıyorlar acaba.saçmalıkk

bu tamamen aslında kişiliksiz olduuklarını gösteriyor ve kendilerine güvenemiyorlar, ayrıca yasak birşey yapmak tatlı geliyor, ancak çok yanlış şeyler bunlar, erkek herkezle yatıyor istediğini yapıyor, sonra en temiz en namuslu en ellenmemiş kadınla evlenmek istiyor, böyle bir hakkı yok bu şerfszlrn... benim tek bedduam şu olur her zaman için, eğer sevdiğim hayatımdaki adam beni ne uğruna olursa olsun aldattıysa, benle evlenmesin ayrılsın, ona layık olan kötü kadınla evlensin pişman olsun kafasını taşlara duvarlara falan vursun, ama benle olmasın istemem, aslaaa istemem, ömür oyu pişmanlıktan ceza çeksin isterim..:47:

Ben anlamadım. Nasıl aldatıyormuş gibi geliyor ki. Ortada bazı kanıtlar var mı yoksa kuruntu mu yaptınız ya da sözleriyle mi ima etti?

kızlar tam emin değilim ama sözlüm sanki beni cinsel anlamda tatmin olmak için aldatıyomuş gibime geliyo. ne yapmalıyım?

ps: alıntı yapmazsanız çok sevinirim arkadaşlar.

Biraz ağır olacak ama köpek bok yemekten vazgeçmez diye bir söz vardır. Bir kere yapan yine yapar.
Ama karar senin tabiki hayatta :17:

bence de insanın karşısına hiç ummadığı anda, hiç umulmadık kişiler karşına çıkabiliyor, bundan dolayı boşu boşuna kısmetini kapatma, ileride çok kafana vurursun sonra:52:

aynen bencede :D benimde hiç ummadığım anda karşıma biri çıktı beğeniyorum ama daha bişey yok tabi :52:

Kadınlar için cinsellik ne kadar bastırılmış ve derinlere gömülmüşse, erkeklerinde bir o kadar ortaya serilmiş ve övünme aracı olmuş bir toplumuz maleseff :((:50:
Bilmiyorum ayrıldınız ama inşallah karşınıza sizi gerçekten hakeden biri çıkar..

Back
X