Allah senin iyiligini versin ya gece gece kahkaha attim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah senin iyiligini versin ya gece gece kahkaha attimsimdide kikirdeye kikirdeye yazmaya calisiyorum off :)))
evet kızlar daha 3.buluşmada uçkurunun derdine düşen adamı ne yapmalıyaşam tarzı buymuş yalnız yaşıyo ve bi takım beklentileri var olmıcağını gùzellikle sôyledm evlilik öncesi karşı olduğumuda ama çok ısrarcı ve bu yüzdn resmen hayattan soğudum hep mi bôyle olucak karsıma çıkanlar iyice ümıdım tükendi
erkekler artık o kadar rahat yaşıyoki bekarete önem veren yok öncedn bekaret yok diye istenmezdk şimdi bakireyim diyince kaçıyolar bana diyoki ben bekaret aramam evlilikte düşünmùyo ve bu yüzden terkedldm dün
terkedldiğime değl ama bu muameleye maruz kaldığıma üzülùyorum
![]()
eski konuları neden hortlattınız kierkekler hep böyle ne istediklerini bilmiyorlar. siz kararlılığınızı koruyun
evet kızlar daha 3.buluşmada uçkurunun derdine düşen adamı ne yapmalıyaşam tarzı buymuş yalnız yaşıyo ve bi takım beklentileri var olmıcağını gùzellikle sôyledm evlilik öncesi karşı olduğumuda ama çok ısrarcı ve bu yüzdn resmen hayattan soğudum hep mi bôyle olucak karsıma çıkanlar iyice ümıdım tükendi
erkekler artık o kadar rahat yaşıyoki bekarete önem veren yok öncedn bekaret yok diye istenmezdk şimdi bakireyim diyince kaçıyolar bana diyoki ben bekaret aramam evlilikte düşünmùyo ve bu yüzden terkedldm dün
terkedldiğime değl ama bu muameleye maruz kaldığıma üzülùyorum
![]()
eski konuları neden hortlattınız ki
özellikle cinsellik içerenleri[/QUOTE
erkekler hep böyle ne istediklerini bilmiyorlar. siz kararlılığınızı koruyun
Bunlar evlenecegi kizda bekaret ararlar.eglenecegi kizda degil.cnm.
Bence o adamdan erkenden kurtulduguna sevin canim. Zayif anini yakalayip istedigine ulasabilirdi. Yol yakinken kurtulmussun.
çekmez tabi burası dert köşesi.tamamen spontane gelişti iki saat önce portakallı ördek tarifi yazmıştım o ilginizi çekmedi mi?
çekmez tabi burası dert köşesi.
bizim ilgimizi çekmedi ama sizin libidonuzu yada testesteronunuzu artırdığı kesin
testesteron erkeklerde olmuyormu ya yanlişmi solediniz solediklerinzden bi tk buna takıldım
yok bilerek söyledim canım.testesteron erkeklerde olmuyormu ya yanlişmi solediniz solediklerinzden bi tk buna takıldım
senin dikkatini ceken konular daha onemli bence su an..tamamen spontane gelişti iki saat önce portakallı ördek tarifi yazmıştım o ilginizi çekmedi mi?
O da ıyımıs..ben sıze 1 sey dıyımı derhal kacın o se...sızden...cok pıslık yaramaz 1 kaşar ve egolu zampara O...ve muhtemelen sızın genclıgınızden toylugunuzdan sızı uyutarak etkıleyıcı konusarak faydalanmak ıstıyor...uyanık ve acımasız olun boylelerıne karsı, alsın voltasını-havasını...amacı laylaylom...evet buna bende katılıyorum herkes kendi kafa yapısında birileryle beraber olmalı ben bunu onada söyledm sen kendi kafa yapında birisyle ol ben senin ihtiyaçlarını karşılayamam dedm oda hayir başkasını değl ben seni ıstiyorum diye ısrar ediyo![]()