cinsellik istemeyen erkek istiyorum

Bu düşünceye sahip olan erkek sayısı o kadar çok ki.. malesef karşımıza çıkan çoğu erkek hep bişeylerin peşinde.. alışmak gerek ve daha dikkatli olmak gerek yapcak pek bişey yok ne yazık ki

allah böylelerini görsünde ağzını bir yana burnunu bir yana eğsin ayyy sinir oluyorumm yaa ne sanıyorlar bunlar bizi iyi yapmışsın canım kendi değerlerinden vazgeçme:)

Allah senin iyiligini versin ya gece gece kahkaha attim :D simdide kikirdeye kikirdeye yazmaya calisiyorum off :)))

hepimizin iyiliğini versin Allah,aman Redbull içen adamlardan uzak duralım:52:

bu arada konu sahibi arkadaşım, öyle bir erkek var mı inan ben de çok merak ediyorum. yani direkt sapıklık olarak algılanmamalı elbette,zamanı geldiğinde iki tarafın isteği dahilinde cinsellik yaşanması doğaldır,karşı cinsi arzulamak da doğaldır.ama ilişkiye bu niyetle başlayan erkek kendini hemen belli ediyor zaten,yol yakınken döneceksin öyle tipleri görünce. "bu muameleye maruz kaldım" diyorsun ya,bunda senin bir yanlışın yok,kendini kötü hissetme.bazılarının resmen ar damarı çatlamış.üçüncü buluşmada istenir mi bu ya yuh. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyelim.

Bir kere burda 'Tüm erkekler aynı' genellemesinin yapılmasından çok rahatsızım. Ne yani kızlar dışarda bir sürü orospu var erkeklerde o kızlardan yola çıkarak 'Tüm kızlar orospu' dese ne kadar doğru olur ki ?!

Benim tanıdığım bir erkek var. Çok ürkek ve mesafeli. Bekarete önem veriyor lakin dürüstlüğe daha fazla önem veriyor yani bakire değilse insan değilsin gibisinden biri değil. Namazında niyazında ve garip bir şekilde hep yalnız görüyorum onu. İnsanlarla pek iletişime halinde olan biri değil kendi halinde. Samimi şekilde ortam sohbeti yapmıştık. Herkes evlilik ve cinsellik hakkında fikirlerini söyledi. O şuana kadar yapmadığını evlenene kadar yapmayağını söyledi ve uçkuruna sahip çıkamayan erkekten ne koca ne de baba olur dedi. Takdir ettim. Ama aynı zamanda evliliğe karşı olduğunu söyledi kendisi uçkuruna sahip çıksada baba olamayacağını düşünüyordu. Üniversite 1. sınıfta lakin hemen eve çıktı. Nedeni sordum tabi herkes onu şey sandı işte üniversitede gününü gün edecek eve rahatça hatun atıcak felen ama o namazlarını rahatça kılmak ve yalnız yaşamaya alışmak için böyle yaptığını söylüyor. Sınıftan ısrarla beraber kalmak isteyen erkekler oldu reddediyor ve üniversiteli sürtüklerde peşini pek bırakmadı evine felen gitmek için uğraşanları var. Ama çocuğu izliyorum gerçekten takdir edilesi biri. Onu görene kadar bende dediklerini pek umursamıyordum geçiştiriyordum. Sadece bir izleyici gibi takip ediyorum bu çocuğu. Çoğu iktidarsızdır yada abazadır mastürbatördür diyor. Dalga geçip duruyor. Ne kadar doğru bilmesemde hal ve hareketlerinden zaten bakir olduğunu anlamanız mümkün. Çok utangaç. Yani bir kızla konuşurken boncuk boncuk terleyip kasılan biri. Neyse uzattım. Lütfen genelleme yapmayalım.

evet kızlar daha 3.buluşmada uçkurunun derdine düşen adamı ne yapmalı:(yaşam tarzı buymuş yalnız yaşıyo ve bi takım beklentileri var olmıcağını gùzellikle sôyledm evlilik öncesi karşı olduğumuda ama çok ısrarcı ve bu yüzdn resmen hayattan soğudum hep mi bôyle olucak karsıma çıkanlar iyice ümıdım tükendi:( erkekler artık o kadar rahat yaşıyoki bekarete önem veren yok öncedn bekaret yok diye istenmezdk şimdi bakireyim diyince kaçıyolar bana diyoki ben bekaret aramam evlilikte düşünmùyo ve bu yüzden terkedldm dün:( terkedldiğime değl ama bu muameleye maruz kaldığıma üzülùyorum:(

sevgiliyken beraber olmak isterler, evlenirken ille de bakire olsun derler :)))) bu adam niyetini zaten baştan belli etmiş. evlenmeye değil, eğlenmeye niyetli. yani en başta niyetini belli ettiği için de şanslısın bence vaktini boşa harcamamışsın. ama şunu da kabul etmek lazım erkekler her fırsatta yakınlaşmaya çalışırlar. doğasında var. önemli olan işte o zaman cilveyle bu işi savmak, ve mümkün mertebe ücralarda başbaşa kalmamak gerekir. erkek bu mesajı öyle güzel algılarki. senin karşısına geçip de ben evlenmeden düşünmüyorum dediğinden çok daha iyi anlar emin ol. ama baktın hala anlamayan istisna var sen de yol ver gitsin. hiç de kendini üzme. doğru kişi mutlaka karşına çıkar merak etme.... hem de kaç tane!

erkekler hep böyle ne istediklerini bilmiyorlar. siz kararlılığınızı koruyun

Bunlar evlenecegi kizda bekaret ararlar.eglenecegi kizda degil.cnm.

evet kızlar daha 3.buluşmada uçkurunun derdine düşen adamı ne yapmalı:KK43:yaşam tarzı buymuş yalnız yaşıyo ve bi takım beklentileri var olmıcağını gùzellikle sôyledm evlilik öncesi karşı olduğumuda ama çok ısrarcı ve bu yüzdn resmen hayattan soğudum hep mi bôyle olucak karsıma çıkanlar iyice ümıdım tükendi:KK43: erkekler artık o kadar rahat yaşıyoki bekarete önem veren yok öncedn bekaret yok diye istenmezdk şimdi bakireyim diyince kaçıyolar bana diyoki ben bekaret aramam evlilikte düşünmùyo ve bu yüzden terkedldm dün:KK43: terkedldiğime değl ama bu muameleye maruz kaldığıma üzülùyorum:KK43:

Bence o adamdan erkenden kurtulduguna sevin canim. Zayif anini yakalayip istedigine ulasabilirdi. Yol yakinken kurtulmussun.

tamamen spontane gelişti iki saat önce portakallı ördek tarifi yazmıştım o ilginizi çekmedi mi?

erkekler hep böyle ne istediklerini bilmiyorlar. siz kararlılığınızı koruyun

Bunlar evlenecegi kizda bekaret ararlar.eglenecegi kizda degil.cnm.

Bence o adamdan erkenden kurtulduguna sevin canim. Zayif anini yakalayip istedigine ulasabilirdi. Yol yakinken kurtulmussun.

Arkadaslar Konusahibi belkide evlendi ve cocugu bile olmus olabilr... Eski konulari neden hortlatiyorsunuz? Okuyosunuz anladikta yorum yazmayin bari...:ssz:

evet buna bende katılıyorum herkes kendi kafa yapısında birileryle beraber olmalı ben bunu onada söyledm sen kendi kafa yapında birisyle ol ben senin ihtiyaçlarını karşılayamam dedm oda hayir başkasını değl ben seni ıstiyorum diye ısrar ediyo:KK43:
O da ıyımıs..ben sıze 1 sey dıyımı derhal kacın o se...sızden...cok pıslık yaramaz 1 kaşar ve egolu zampara O...ve muhtemelen sızın genclıgınızden toylugunuzdan sızı uyutarak etkıleyıcı konusarak faydalanmak ıstıyor...uyanık ve acımasız olun boylelerıne karsı, alsın voltasını-havasını...amacı laylaylom...

Susuz çiçek olmaz :)
Fakat karşınızdaki hödüğün hödüğü bu yüzden ayrılıyorsa yol verin gitsin ..

Back
X